• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yoruldum artık hayattan zevk almıyorum.

egeninannesi01

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2024
74
-15
8
27
Kızlar dünde bir konu paylaşmıştım. Eşimin sorumsuzluğu ile ilgili . Kendisi askeri personel sabah gidip akşam geliyor o eve geldiği zaman sürekli uzanıp telefonla oynuyor yemek temizlik iş güç hepsi benim omzumda +2 küçük bebeğim var biri 2 diğeri 7 aylık hiçbir şekilde desteği yok zaten. Fakat bugün ısrarla sen memleketine bi git ya dedi normalde benim gitmemi asla istemezdi annemgile özlüyorum falan derdi ailemgil zaten aşırı kalabalık abim boşandı çocuğu ilk okula gidiyor benim annem bakıyor ayriyetten halam bizde kalıyor ablam gidip geliyor onunda iki küçük çocuğu var. Bana bugün hiç hafta sonu olsun istemiyorum sürekli işte olmak istiyorum eve gelmek sizin yüzünü görmek istemiyorum çok tiksindim sizden diyip durdu çocuklarını da gözü görmüyor abimle yengemin 12 senedir çocuğu olmuyor 7 aylık olan bebeği de onlara ver gitsin dedi sen ciddi misin dedim evet dedi ne yapacağım bilmiyorum boşanmak istesem ailem destek vermiyor istemiyor çok boşluktayım

Kocan 2. Çocuğu istemedi mi? Daha önce nasıldı bu adam? Ailen destek vermiyorsa ne demeye 2. Çocuk yaptın bacım :(

Diğer konuna baktım KV evindeyken 3 yılda 2 çocuk yapmışsın adam ortada yokken. Daha Yeni beraber yaşamaya başlamışsiniz Paşa'nın rahatı kaçmış. Çocuk ver falan evet çok istemiş çocukları belli... Sizin akilsizliginizi cocuklar cekiyor başka da bir şey demeyeceğim...

Konu 'Eşim beni aldatıyor olabilir mi?'

Adam seni büyük ihtimalle aldatıyor masaj salonlarında geziyor sen bundan habire çocuk yap devam 3. Yu de yaparsın.

Son düzenleme:
Kızlar dünde bir konu paylaşmıştım. Eşimin sorumsuzluğu ile ilgili . Kendisi askeri personel sabah gidip akşam geliyor o eve geldiği zaman sürekli uzanıp telefonla oynuyor yemek temizlik iş güç hepsi benim omzumda +2 küçük bebeğim var biri 2 diğeri 7 aylık hiçbir şekilde desteği yok zaten. Fakat bugün ısrarla sen memleketine bi git ya dedi normalde benim gitmemi asla istemezdi annemgile özlüyorum falan derdi ailemgil zaten aşırı kalabalık abim boşandı çocuğu ilk okula gidiyor benim annem bakıyor ayriyetten halam bizde kalıyor ablam gidip geliyor onunda iki küçük çocuğu var. Bana bugün hiç hafta sonu olsun istemiyorum sürekli işte olmak istiyorum eve gelmek sizin yüzünü görmek istemiyorum çok tiksindim sizden diyip durdu çocuklarını da gözü görmüyor abimle yengemin 12 senedir çocuğu olmuyor 7 aylık olan bebeği de onlara ver gitsin dedi sen ciddi misin dedim evet dedi ne yapacağım bilmiyorum boşanmak istesem ailem destek vermiyor istemiyor çok boşluktayım
Şaka mı bu konu? Gözüm bana oyun mu oynuyor? Bebeği ver gitsin? Tiksindim sizden? Çoluk çocuğu alıp gitmeniz için eve siz evdeyken mi kadın getirmesi lazım ????

Sizinle ve çocuklarla hiçbir bağ kurmamış hiç kendi çocuğu gibi görmüyor mu asla aile olmaya hazır biri değilmiş herkes baba olamıyor neden evlendi bu adam..
Ben sadece bir çocukla mahvoldum eşim yardım ettiği halde yetmedi ve ona söylendim durdum, bu bizim aramızı bozdu mesela ki gün içinde çocukla ilgileniyor, seviyor, sizinki böyle de değil
Ben durumunuzu anlıyorum orası sizin eviniz bırakıp gidemiyorsunuz kalabalıksa ailenize dönmek sizi rahatsız edecekse elbette zor.
Ama başka türlü ömür nasıl geçecek adam her şeyi söylemiş belki de gidin diye yapıyor istediği gibi yaşayacak çocukları da istemiyor resmen ayrılsanız dönüp yüzlerine bakmayacak şimdi de bakmıyor yanında kalsanız ne değişecek evet çocuklar biraz büyüsün o zamana kadar kalın adamı görmezden gelin diyeceğim ama korkutuyor bu adam da gram merhamet vicdan yok böyle birinin yanında kalmak da cesaret ister

Lütfen artık doğurmayın, şu an boşanacak ya da bir yere gidecek durumda değilsiniz, eşinizi duymadan görmeden bir şekilde çocukları büyütmek zorundasınız mevcut şartlarda.

Bu herifin hamuru bu , siz ne yaparsınız yapın içinden aile babası çıkmaz, çocuklarınıza odaklanın, ev işi yemek olduğu kadar artık.

Back
X