Çok yoruldum, artık ne yapmalıyım bilmiyorum

Annenin bu işe yeni başladığına inanmıyorum. Mutlaka önceden beri içinde olduğu bir durum.

Annenin ilk gençlik yılları hakkında bilgi sahibi misin? Baban ne alemde?

Çok zor bir durum. İşin kötüsü yardım edilebilecek bir durum da değil. Bağımlı olur ikna eder amatem'e yatırırsın. Hasta olur ameliyat ettirirsin. Bu durumda ne yapılabilir ki? Allah yardımcın olsun ne diyeyim.

Ben küçükken de evli adamlarla yatıp kalkıyordu diyorsunuz, şimdi niye bu kadar şok oldunuz ki?

Hayır bu kadar ahlaksızlığın içinde sizin ipadini karıştırmanız mı ayıp kaçıyor?

Bu konunun gerçek olduğuna inanmak istemiyorum. Her türlü maddi imkanı sağlamanız, evinizde ağırlamanıza rağmen, sizin yuvanızı, kocanızla huzurunuzu hiçe sayarak, "ya ben 4 adamla arabada korkarım" diyecek kadar ar damarı çatlamış birisi ıslah olur mu sizce? Akıl sağlığı yerinde değilse bir hastenede ciddi tedavi olursa belkii.

Evladınız var mı bilmiyorum ama bunlar gerçekse hastalık kapma ihtimalini de düşünün.

Son düzenleme:
Eskiden sürekli söylerdim anne neden hep içkili geliyosun neden gidiyorsun sürekli ben bişey yapmıyorum kızım müzik dinliyorum içip geliyorum derdi ben kendimi bilerek hareket eden biriyim derdi öyle ortamlarida bilmezdim güler yüzüne kanardim çünkü öyle düşkünumki anneme . HeP sineye çektim . Sonra hep evli adamlarla başı belaya girdiğini öğrendim. Hep evli insanlarla ilişki yaşıyor. Ya bekar dul bulup adam gibi hayat yaşa dedim hep öyle olunca mecburum diye beni bastırdı hep kendimi sucladım. Halbukİ daha okula gidiyordum çalışayım dedim gecinemeyiz kolaymi dedi. Acindirdi yok bosancak karisiyla zaten ben simdi bosan desem ama yazik bilmemne falan gibi şeylerle beni doldurdu . Şimdiki hayatın da olan insanda evli ama karısıyla annemden önce ayrı yaşamaya başlamışlar şimdi onu öne sürüyor haklı görüyor kendini neyseki meslek edindim. Evlendim hala daha liseli ergenler gibi tavır sergiliyor .suan kredi borcu var 2 bn lira kusur hayatındaki adamla cekmisler haberim bile yok. kesin onun için böyle birşey ayarladi. Ama bn dedim telini satar altinlarimi bozdurur öderim gerekirse sen canını sıkma hallolur diye . O saçma sapan kavga çıkacak sebeplere başvurmuş yine kolay yere siginmiş. Kendi çocuğu yasindakine altına yatmaktansa benimki daha iyi bi çözüm değilmiydi ki eşim bile ben öderim dedi kaç kez . Anneme ters bakışı bile yoktur . Bilmiyorum borcu olmasaydı da annem alışmış o hayata iç eğlen gez toz yasa . Yemek tarifi okuyordum dün hiç dinlemiyor hım hıı diye yüzünü eksitiyor o böyle konularla ilgilenmezki saçma geliyor heralde anneme hep aksiyon istiyor. Ama o borcu napip edip odicem ve onunla güzel bir konuşma yapıcam. Artık Son noktaya getirdi çünkü beni. Başımda 25 bin lira borç var ve zerre alakam olmayan bir yerle yaşadı adamla açtı yaptı etti olan bana oldu benim sesim çıkmıyor başka yola sapmiyorum. Annem çok iyi tatlı dille beni bildiğiniz kullanmış yıllardır.

Annem ile babam çok berbat bir evlilik yaşadılar babam döver sover içerdi. En Son boşandı boşandıktan sonrada anneannem ile yaşadık. O da içki falan eğlendi yaşadı ve hep çok çektim şimdi yaşıyorum derdi. Bnde bişey diyemedim HC oyuzden
Babamı hiç sorma bile çünkü o da sormuyor .

Canım bence borcunu falan ödeme bu kadına daha yapabileceğin hiçbir şey yok. Sen babanın öz baban olduğundan emin misin?

Çok zor evet.Yalnız annen bu konuda gönüllü.Okuduklarımdan üzülerek bunu çıkarıyorum.
Kendi evinden uzaklaştır.Takıldığı tipler nasıl bilmiyorsun.Eşin çocuğun var.Bir gün o adamlardan biri kapıya dayansa al başına belayı.

Canım bence borcunu falan ödeme bu kadına daha yapabileceğin hiçbir şey yok. Sen babanın öz baban olduğundan emin misin?

Evet önceden içki i si bilmezdi annem. Babam annem yıpratti annemde her hatasında bununla karşıma geldi. Annem öyle çalışmıyor yani benim bildiğim ama demekki bazen yapıyormuş. Kısacası hiç çalışmadı hep insanlarin sirtindan geçindi . Hep bi çaresiz di . Hep ama ne insanlar var bi ekmeğe muhtaç. Allah korusun eşimle bosandik diyelim. En Son rakte bi ekmek bulamam tamam diyorum ama elim ayağım var çalışırım bakarım çocuğuma haram yedirmektense çocuğumu babasında bırakır çalışır kendinimi toplar öyle alırım yanıma . Başka adamların sirtindan geçinmek ne demek bu devirde hele. Neler görüyorum haberlerde . Hep birine aşık olup aşk acısı çekti bi görüştüğü evli adamla ilişkisi açığa çıkmıştı 6 ay evden çıkamadım korkuma annemde öyle. Neler atlatmisim neler yasamisim hala annem demişim annemin yaptıklarına bak . Öf yaz yaz bitmez daha dünya kadar şey var birikmiş içimde.

Şimdi kendimi sizin yerine koyup empati yaptım. Keşke yapmaz olaydım. Zor bir durum hem de çok. Ama yapacağınız tek şey alıp karşınıza konuşacaksınız. Artık alttan almanın anlamı yok. Ya gider yada onurlu bir insan gibi yaşar. Kaldıki paraya ihtiyacı yok. Olsa bile girsin bir işe çalışsın. Şu anda yaptığı rezillik en kolay para kazanma yolu demekki anneniz için. Olanlardan haberinizin olduğu böyle bir şeye müsamma gösteremeyeceğinizi gerekirse tüm bağlarınızı koparacağınızı söyleyin. Bırakın yularını ne hali varsa görsün.Su testisi su yolunda kırılır. Bu durumu saklamaya devam ederseniz eşiniz bir gün mutlaka öğrenir. Ama elden ama yelden öğrenir. Damat ta olsa kimse böyle bir şeyi kabul etmez. Şimdiye kadar annelik yapmaış zaten şimdidden sonra olmasa olur. Lütfen duygusal değil mantıksal bakın derim. Yarın bu yaptıkları sizide kızınızıda yaralar. Birlikte olduğu adamlardan biri ikinizi birlikte dışarıda görür. Hatsizleşir.Gereksiz polimikler yaşanır. Allah yardımcınız olsun.

yarın o müşterilerden biri eşinizin bir akrabası, çocuğunuzun sınıf arkadaşlarının yakını, komşunuz vs vs çıkabilir. ne yapın edin annenizle konuşun, düzgün bir hayat yaşayan kızının evinde kalıp onlarla sosyalleştiği sürece bu şekilde yaşayamaz, yaşamamalı.
mümkünse markette de olsa bir iş bulun annenize, sorumluluk almasını sağlayın. ama ille bu hayata devam edecekse eşiniz ve çocuğunuzu düşünün, şu an önceliğiniz onlar olmalı.

Ama bir bilseniz ağlicak bana bi'dünya şeyi sebep gosterecek ben hain evlat hayırsız evlat olucam . Yaptiklarina zorundaymis gibi davranacak yine . İş olayina gelince beli omzu boynu ben dayanamam kim alır ise yaşım dan neyapabilirim der. Hakaret görür ona çalış dememi. Bu arada annem normalde öyle tatlı dille kendi ni inandirirki hep inandım vallahi çok değişik kişiliği var. Hep onun için üzüldüm. Acitsyon yapmış demekki hep. Öf müşteri falan hatırlamak istemiyorum biyandan da keşke bakmasaydim bilmeseydim diyorum çünkü alenen yapmıyor bugüne kadar hep arkadasa gidiyorum işte şu bayan arkadaş bilmem ne. Hep akliyor kendini bende bişe diyemedim yetişkin insan müdahele edemem hayatına diye ama dün okuduklarimdan sonra o baldan tatlı annem gözümde bambaşka oldu. Cinayet sebebi allah korusun yerimde bir erkek çocuk olsaydı daha kötü yerlere bile giderdi . Hiç belli etmedikı hep eglenmeyi sevdiği için iki içip geldi sanıyordum. Tanıştırdı adamlar da hep ona yardım etmek isteyen sadece arkadasti guya. Yani kendini çok iyi kamuFüle etti annem ve ben şuan kizimin ilk surunuslerini görüyorum yemin ederim suan sürünüyor ve ben bunun mutlulugunu suan yasayamiyorum

ya bırakın ağlasın,
ona iki seçenek sunacaksınız ya evinde edebiyle oturacak ya da ne hali varsa görecek,
çoğunluk eşine söyleme demiş ama ben eşinize de söylemeniz taraftarıyım, düşünsenize evinizde bu işi yapan biri var, eşiniz biliyor ve sizden saklıyor, kabullenilebilecek bişey değil... yine siz bilirsiniz siz daha iyi tanıyorsunuz eşinizi. ama eninde sonunda öğrenecekse sizden öğrenmesi lazım bence.

Çalış derseniz hakaret olarak mi kabul edermiss? Alın teriyle para kazanması icin çalışmasını teklif etmek hakaret ama 4 erkekle aynı arabada olmak ne oluyor bu durumda ? Siz bence polyannaciligi bi bırakın ortalık leş olmuş size de sıçramak üzere.

Canım sakın sakın o borcu ödeme. Kusura bakma ama annen artık işi yüzsüzlüğe vurmuş bunu ödesen başka bişeyle karşına çıkar. Sen onu evden göndermeye bak kendi aileni düşün. Senin ayrı bir yuvan var artık. Eşininde sabrı taşmadan rezillik çıkmadan gönder. Bu konudan bahsetme başka bir bahaneyle gönder gitsin. Senden uzakta napıyosa yapsın

Anneme dedimki anne biz öderiz o borcu yarın arayıp birazdaha gün isteyelim ceyrekleri teli satarım kemaldende alırım biraz hallederiz düşünme diye. Tamam diyo bide yalan söylüyor suan bayan arkadasa gidiom diye gidiyo . Şimdi o adamın yanına ve o adamin ayarlayacagi serefsizlere. Okadar kötü hissetmesin onu taktiysa kafaya uanindayım mesajı veriyom yok gidiyo. Tableti sakladigi yeri tekrar bulursam bakıcam çünkü yine birşeyler yazdı gizli gizli. Hazırlaniyo ve gidicek şimdi. Aklımda o tableti bulup yazdıklarını okuyup annemi arayıp geri getirmek var ona göre bilmiyorum suan gider herturlu

Dedikleri yer ve saati polise bildirin fuhuş baskını yapsınlar.
Bu herif annenizi satıyor farkındasınız değil mi?

Doğru şeyi mi anladım bilemiyorum ama umarım yanlış anlamışımdır.
Eşinizin evde olmadıgı bir an o tableti annenizin önüne koyup hesap sorun. "Ya kendini düzeltirsin ya da bir yorgunumzira diye bir evladın yok senin" diyin.

Annelerin evladından vazgeçemeyeceğini varsayarak bu öneriyi sunuyorum.

Yaptıgı kanunen suç olarak karşılanan bir durumsa -anladıgım bu yönde ama umarım yanlıs anlamısımdır- polis konusunda da tehdit edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…