• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yoruldum, artık ne yapmalıyım bilmiyorum

Yaşadığınız durum gercekten zor ve bir anneye kondurulamayacak durum.
Kaç yasına gelmiş insana biz yada siz laf anlatamazsınız.
Özür dileyerek söylüyorum ama anneniz Ada'ma olan askından arsızlaşmış.
Bu saatten sonra çalışamayan kadın 4 erkekle ?!?
Konuşmaları önüne koysanız yine gizliden yapacak yine olacak.
Evinizden uzaklaştırsanız yine anneniz içiniz yanacak.
Allah size sabır verip annenizi de ıslah eylesin ne diyeyim

kız kardeşimin 40 yaşındaki halini okudum. Sadece acı... yapacak bir şeyiniz yok. düzeleceğine hiç inanmam. Bir noktadan sonra inanç da kalmıyor.

Dün gece eşim iskillendi. Annen nerede sen de bi hallerde var anlat falan baya bi sıkıştırdı. Tabi ben öyle müşteri falan kısmını söylemedim ama annem bi başkasında kalıyor ondan borç istemiş galiba yanlış yapıyor ne yapsak düzelse falan bu sekilde anlattim . Eşim dedi ara parayi ben odicem gelsin . Ama geldiğinde içki o bu su kendine çeki düzen vercrk. Yoksa annenin gittiği yol yol değil. Benim aileme tek bir laf gitmesinde ikimiz birbirimizden oluruz. Tmm dedim gece 1130 aradım anne eşim parayi odicek gelde yarın halledelim bilmiyormus gibide arkadaşın kaçmıyor yine gidersin faiz binmeden ödeyelim dedim annemde bana nası geleyim kızım saat kaç olmuş dedi biz alırız seni boşver dedim yok dedi ben cuma günü gelirim o zaman bakarız zaten faiz binmiş se bitmiştir dedi iyi dedim sen bilirsin tavırla kapattım. Ya biz hala ne için ugrasiyoruz o o adamın yanından çıkışta gelmiyor. Ya faiz binerse binmiştir zaten ne demek ne bu rahatlık. Neyse sonra eşim duydu baya kızdı. Suna bak rahatlığa bak diye. Dediki annene artık kendine çeki düzen vereceksen bu eve gelebilecegini yoksa aynı evde olmaz bundan sonra gibi şeyler yazdım tabi ben kendi okuduklarimida ekledim . Birsürü şey yazdım çık gel yaşanmamis sayarim bişey bilmez normal devam ederiz hayatimiza kendine çeki düzen verirsen diye en Son bu sekilde yazdım. Az önce mesaJ atmış ve yazdığı okadar saçmaki onca yazdigima rağmen. Benim mesajlarımı nasıl oluyorsun beni evine istemiyorsan tamam . Bu nedir şimdi ben orda cizgiroman okumadimki sonra bende bastım içimde ne varsa . Ben yaptığından utanmam sen utanmadiysan falan ben hala sen gel vazgeç o sacmaliklardan içkiden diye uğraşıyorum gibi . Ama yok gittikçe tuhaf bir hal aldı kötüsü eşimde çok tavırli. Gelirse kovamam yinede yapamam . Nebilim ya

Dün gece eşim iskillendi. Annen nerede sen de bi hallerde var anlat falan baya bi sıkıştırdı. Tabi ben öyle müşteri falan kısmını söylemedim ama annem bi başkasında kalıyor ondan borç istemiş galiba yanlış yapıyor ne yapsak düzelse falan bu sekilde anlattim . Eşim dedi ara parayi ben odicem gelsin . Ama geldiğinde içki o bu su kendine çeki düzen vercrk. Yoksa annenin gittiği yol yol değil. Benim aileme tek bir laf gitmesinde ikimiz birbirimizden oluruz. Tmm dedim gece 1130 aradım anne eşim parayi odicek gelde yarın halledelim bilmiyormus gibide arkadaşın kaçmıyor yine gidersin faiz binmeden ödeyelim dedim annemde bana nası geleyim kızım saat kaç olmuş dedi biz alırız seni boşver dedim yok dedi ben cuma günü gelirim o zaman bakarız zaten faiz binmiş se bitmiştir dedi iyi dedim sen bilirsin tavırla kapattım. Ya biz hala ne için ugrasiyoruz o o adamın yanından çıkışta gelmiyor. Ya faiz binerse binmiştir zaten ne demek ne bu rahatlık. Neyse sonra eşim duydu baya kızdı. Suna bak rahatlığa bak diye. Dediki annene artık kendine çeki düzen vereceksen bu eve gelebilecegini yoksa aynı evde olmaz bundan sonra gibi şeyler yazdım tabi ben kendi okuduklarimida ekledim . Birsürü şey yazdım çık gel yaşanmamis sayarim bişey bilmez normal devam ederiz hayatimiza kendine çeki düzen verirsen diye en Son bu sekilde yazdım. Az önce mesaJ atmış ve yazdığı okadar saçmaki onca yazdigima rağmen. Benim mesajlarımı nasıl oluyorsun beni evine istemiyorsan tamam . Bu nedir şimdi ben orda cizgiroman okumadimki sonra bende bastım içimde ne varsa . Ben yaptığından utanmam sen utanmadiysan falan ben hala sen gel vazgeç o sacmaliklardan içkiden diye uğraşıyorum gibi . Ama yok gittikçe tuhaf bir hal aldı kötüsü eşimde çok tavırli. Gelirse kovamam yinede yapamam . Nebilim ya
Yanlış yoldasınız bunu bilin anneniz anne değil çok pis bir hayat sürüyor amma şunu bilin ki çok yakında pisliği size de bulaşacak bakin eşiniz uyarmış hala eve alırım olmaz diyorsun bi kendinize gelin anne dahi olsa siz ailesiniz bu durum bi duyulsa varya duman olur etrafınız yuvanız dağılır olan size evladıniza olur yazık etmeyin

Durumunuz çok zor Allah kolaylık versin. Anneniz iyice yoldan çıkmış. Evli kızından damadından utanmayıp bu tarz iliskilere devam ediyorsa sizde tercihinizi yapın. Eşiniz bu duruma daha fazla katlanmaz gibi geliyor, birde annenizin çarpık iliskilerini duyarsa korkarım hem eşinizden hem çocuğunuzdan olabilirsiniz. İşin kötü tarafı anneniz size bile birilerini ayarlamaya kalkabilir.

Buradaki kadınların birçoğu eşinin, çapkın bekar arkadaşlarıyla bir bardak çay içmesine bile katlanamazken birde anneniz gibi birini evinin önünden geçirmez. Eşiniz gerçekten çok iyi, anlayışlı biri ama artık o da sabrının tükendiğinin sinyalini vermiş

Eğer annenizin yaptığı yasal sucsa (bunu araştırın ben bilmiyorum) polise ihbar Edip annenizi hapse attirin demek geliyor içimden. Bilemedim. Hiç değilse yeri belli olur bu pislikleri yapamaz hapiste. Kirip dizini oturur orda. Belki arınır. Siz kiyamazsiniz da şimdi ama bence annenize iyilik olur dediğim gibi yaparsanız. Hiç bilemedim gerçekten aklıma bu geldi. Allah yardımcınız olsun.

Çok kotuyum geldi kavga ettik bana sizofrenmisim gibi davrandi ne okudun onlar girgir şamata falan yazıklar olsun bna nasıl yakistirirsin bilmem ne bende asıl sana yazıklar olsun sevgililerin yüzünden başımda dünya borç evim huzursuzluk orda hiç girgir yapar gbi yazı yoktu çocuklu kandırıyor un diye bağırdım tu sana diyo sen bana iyi yapıyosun diyo kafayı yedim arazinin çıktığı kadar bgrdim hala haklı olduğunu sanıyrahatlıkla üstü başı les içki kokuyor. Bagirirken cekiduzen ver kendine vermiceksen gitti o kaldiklarinin yanına beni enayi gibi kullandin birde sizofrenmisim biryerimden uydurmusum gibi sakin sessiz bela okuyor bna yazık be artık kılımi kipirdatmam bende bitmiştir ve hala içerde oturuyor eşim gelmeden gitse yoksa daha kötü olacak bn nie kdr aptalmsm

En Son Konu açalı bayagi bir olmuş.
Hamileydim çok şükür kızımı sağlıcakla kucağıma aldım. Annem hakkında gördüğüm şeylerden sonra şoktayim..

Önce şöyle bir özet geçeyim. .
Annem emekli maaşı alıyordu. . Tek güvencesi oydu başka bir geliri yoktu. Ayrıca birlikte yasadigi bir( adam)demeye dilim varmıyor ) insanı varlık var. Annemin yanından bir dakika ayrılmadı eli is tutmadi annem baktı o sefasıni sürdü açıkcasi ama annem aşkından kör birsey görmüyor duymak bilmek isetmiyor. Yaşı suan 44 .. Sonra gel zaman git zaman ikiside eğlence yerlerini çok sevdigi için bir Türkuevi açmaya karar verip bütün maaşı ile kredi çekiyor yaklaşık 40 bin civarı... O sırada evli değilim. Anne tek güvencemiz haram işten hayır gelmez zaten hayatında olan insanı ottan kıskanıyor sun yapamazsın olan bize olur dedim hemde kaçkez

Sonra hiç is yapamamaya gitgide içeri borclanmaya başladım. Evet borclanan ben oldum benim üzerime oldu o mekan.. hiçbir suça borca karışmayan insanım. Şuan dibine kadar borçluyum. Üzerime gelen birsürü cezadan tutunda bağkura isciye ödenme yen sskadan. . Çok bilmiş annemin hayatındaki adamcağız baya bir kurnazlikla kendi birşeye karismadi olan bana oldu yani

Sonra bu yer batti. Adam calismaya başladı. Aradan biraz zaman geçti ve annem kira ödemiyor faturalar birikti üstelik sosyal medya açmış galiba aldatıyor beni diye sürekli beynimi curuttu evet curuttu. Bu olay evli iken bu arada .
Sonra çok kötü bir kavgayla annem adamı terketti birdaha o olmayacak yok asla kattiyyen bilmemne esyalarinida evimin bir odasına taşıdık. .

Tamam dedik eşimle basimizin üstünde yerin var . Birdaha o adamla gorusme dedik sana zarardan baska birseyi olmadi bugunr kadar falan oda asla falan bizi tasdikledi yani Gayet te güzel anlasiyoruz cekinecegi hiçbir şey yok inanın.

Bi gün baktık konuşmaya başlamışlar . Ki annem i aldatti annem onu baktı benim üstümde dünya borç araba aldı eşim üstüme o icrada olduğu halde..

Gel zaman git zaman yine gece içki içmeye sabah gelmeye bazen hiç gelememeye başladı. Neden çünkü adam annemi sallamiyor bir gelicem diyip ön gün sonra gelmisligi var annemle görüşmeye annem adamdan vazgecemiyor kendinden bizden oldu bu nasıl bir saplantidir adamla bozustumu atıyor kendini disarlara.

Evde huzursuzlukta başlıyo haliyle eşimde bir erkek ve kendine yakistiramiyor haklı kim ister kayinvalidesinin 18 yaşında ergen gibi davranıp bi adama inat gece gidip sarhoş gelmesini. .

Bugünde kuskulandim. Annem eve gelmemeye başladı çünkü nerede kalıyordu bayan arkadaşım diyordu ama annemi gözünden tanırım yalan biliyordum ..

Tekrar dışarı çıktı Bugün. Utanarak söylüyorum ama ilkkez böyle birşey yaptım çünkü birseyler sezdim ve bilmek istedim annem napiyor nerede kalıyor yanlıs bir yoldami diye

Odasına girdim tabletini buldum ve bir adam ...

Adam x annem y olsun
X özledim seni
Y bende seni
Xyarin bana gelsene
Ybakarız duruma göre
Xsana müşteri ayapmadım
Ykaç kişi nerde olcak
X 200 tlden 4 kişi
Y tamam ama sende ol korkarım öyle arabada
X tanıdık korkma ben ayarladim
Falan
Sonra tamam çarşamba günü gelirsin perşembe izinliyim zaten o ara hallederiz yazmış adam . Annemde tmm bna 200 300 yollarmisin demiş adamda yollamış. .

Ve ben bu anllattiklarima rağmen annesine aşık bi kız olarak büyüdüm ickilide gelse sevdim kızamadim anneme hiç çocukken evde de çok tek kaldığım oldu. Ama suan paraya ihtiyacı yokki inanin o demeden alıyorum herşeyini herşeyini. .

Sok oldum çok kızdım bayagi bi kızdım napmaliyim akıl verin gördüm desem demeye Dilim varmaz gidecek başka yeri yok kendini tuhaf hisseder evimde rahat edemez daha

E gormezden gelsem o iğrenç hayatın içinde kalacak aklım kalacak . Napicam ben annem beni bir gram düşünmüyor bense hala onu düşünüyorum esimlede aram açılıyor. Bilmiyorum bilmiyorum. ..........!
igrenc...

Acaba sizin bilmediğiniz, söylemediği başka ve yüklü miktarda borçları mı var? Bu mesajları bilmiyor gibi davranarak önce bu konuda ağzını arasanız bir?

Bir yerden sonra senin ilk düşünmen gereken eşin ve evladın. Boşanma durumunda eşin ispatlarsa evladından bile olabilirsin. Annen kendine çeki düzen vermiyorsa kendi bileceği bir iş. Kopart bağlarını.

Hiçbir şey gizli kalmaz. Eşiniz anlayacak veya duyacak bir şekilde.
Evini en kısa sürede ayırmanız gerekir kendi huzurunuz için.
Artık onun dönüşü yok gibi bu saatten sonra anlatsan da anlamaz kendi istemedikten sonra döndüremezsin.
Allah yardımcınız olsun.

Back
X