Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

YavruPancar

Yaşadıkça öğreniyorum
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
1.341
3.149
48
GÜNCEL SAYFA 21-22
Gecenin bir vakti şu düştüğüm duruma bakın :KK43:

Kızlar ben yarın ailemin yanına gidiyorum, sebebini de yazayım;

Eşim haftaiçi ve cumartesileri çok çalışıyor kursları falan da var, ara sıra da cumartesi gecesi evde alkol alıyor onun deyimiyle keyif yapıyor, biz ilk evlendiğimizde çok fazlaydı bu keyif akşamları, bir kaç kere de gece vakti sarhoş kafayla dışarı çıkıp içmişliği var fakat sonuncusunda ben kıyameti kopartıp onu evden kovduğum için bir daha çıkmamaya söz vermişti,

Bu ara sıra olan keyif akşamları bebek olduktan sonra her haftasonu olmaya başladı fakat kendi halinde takılıp müzik falan dinliyor diye ses etmemiştim ama aynı şeylerin tekrar yaşanacağındn da deli gb korkuyordum :KK43:

Bu akşam yine müziğini açtı alkol almaya başladı, sonra yanıma geldi yarın babamlara gideriz belki dedi, ben de zaten her pazar gidiyoruz haber vermeye lüzum yok dedim Allah biliyor ya ağzımdan başka bir yorum çıkmadı,
Sonra sen misin onu söyleyen!
Adam geliyo gidiyo sen benim aileme laf söyleyemezsin bilmem ne bıdı bıdı konuşuyor, ben ağzımı açıp cvp vermiyorum en son geldi dedi ki senin ailen görüşmek istemiyor diye bizimkilerin hakkını yiyemezsin dedi,

Ya sen ne diyorsun allah aşkına ne alakası var dedim, bizimkiler 2,5 saatlik mesafede yaşıyor ha deyince araç yok sürekli gelemiyorlar gelince de rahatsız etmeyelim diye diken üstünde oturuyorlar ama yok adam alkolü alınca kafasında yazmış hem yönetiyor hem oynuyor!

Sonra hazırlanmaya başladı, dedim ki eğer gidersen bu bana yaşattığın son kötü gece olur! Ailesini ailem bilmiyormuşum dışarı çıkacakmış! Hep bahane! Çıktı gitti...

Ben de valizimizi hazırladım, yarın annemlere gidiyorum. Herşey güzel gidiyor derken hep böyle oluyor...

Şu an doğum iznim devam ediyor, sonra da ücretsiz izin alırım diye düşünüyorum.

Çok bunaldım artık hep diken üstüyüm, huzuru bulamadım gitti :KK43:

İçimi dökmek istedim kızlar...

Bu arada pazartesi günü bebeğimin verem aşısı var, gittiğim yerde yaparlar mı acaba?

Son düzenleme:
Ben ortada ne bir kavga sebebi ne de bir boşanma sebebi göremedim.
Gerginlikle saçmalanmış sözler sadece.
Ciddi misiniz evi terketme isteğinizde?
Çünkü bir kere gidilip sonra dönülürse o ilişkiden bir halt olmaz, gidecekseniz yarın boşanma dilekçenizi hazırlatabilecek kadar gözü kara ve bu işi noktalamış olmanız gerek bence.

Ben ortada ne bir kavga sebebi ne de bir boşanma sebebi göremedim.
Gerginlikle saçmalanmış sözler sadece.
Ciddi misiniz evi terketme isteğinizde?
Çünkü bir kere gidilip sonra dönülürse o ilişkiden bir halt olmaz, gidecekseniz yarın boşanma dilekçenizi hazırlatabilecek kadar gözü kara ve bu işi noktalamış olmanız gerek bence.
Şu an bir pavyonda...
Bunu daha önce de yaptı ve en son yaptığında büyük olay çıktı, bir kere daha aynı şey olursa arkama bakmadan gideceğimi söylemiştim o da kabul etmişti söz vermişti bir daha çıkmayacağına...

Şimdi gitmesem gururuma yediremiyorum, bir de evet yalama olduk, her seferinde nasılsa bi yere gittiği yok diye düşünüyor sanırım :(

Ve uzun zamandır çıkmıyordu bahane aradı kendine ortada olay bile yokken çıktı gitti

Şu an bir pavyonda...
Bunu daha önce de yaptı ve en son yaptığında büyük olay çıktı, bir kere daha aynı şey olursa arkama bakmadan gideceğimi söylemiştim o da kabul etmişti söz vermişti bir daha çıkmayacağına...

Şimdi gitmesem gururuma yediremiyorum, bir de evet yalama olduk, her seferinde nasılsa bi yere gittiği yok diye düşünüyor sanırım :KK43:

Ve uzun zamandır çıkmıyordu bahane aradı kendine ortada olay bile yokken çıktı gitti
Pavyon mu?

Şu an bir pavyonda...

Şimdi gitmesem gururuma yediremiyorum, bir de evet yalama olduk, her seferinde nasılsa bi yere gittiği yok diye düşünüyor sanırım :KK43:

Konunuzda gidilen yerin bir 'pavyon' olduğunu belirtmemiştiniz, ben de herhangi alelade bir cafe bara gidip 2-3 kadeh bir şey içiyor sandım.
Çünkü amaç kafa dağıtmak ve alkol almaksa tercih olacak en son yer 'pavyon'dur.
Bu başlı başına bir boşanma sebebidir.

Bence saçmalamışsınız ne var yani içmesinde? Rahatsız oluyorsanız içkiden hoşlanmayan biriyle olsaydınız elbet biliyorsunuzdur bizimde kendimize ödül verdiğimiz geceler oluyor birlikte içiyoruz tv izliyoruz müzik dinliyoruz ikimizinde sevdiği şey çünkü bence sorun kafanızın uymaması yoksa adamın bir suçu yok bence giderekte yokuşa sürmüşsünüz dediğim gibi kafanız tamamen farklı ve sana yanlış gelen ona keyif geliyor çok uyumsuz

Konunuzda gidilen yerin bir 'pavyon' olduğunu belirtmemiştiniz, ben de herhangi alelade bir cafe bara gidip 2-3 kadeh bir şey içiyor sandım.
Çünkü amaç kafa dağıtmak ve alkol almaksa tercih olacak en son yer 'pavyon'dur.
Bu başlı başına bir boşanma sebebidir.
Evet pavyon... bu adamın alkolle bu kadar sorunu olduğunu inanın bilmiyordum. Gecenin üçünde taksi tutup pavyona gitmek nedir ya!
Geçen haftasonu sinyalini vermişti ama işte hep korktuğum geliyor başıma... Geçen hafta sonu yine keyif yapıyordu yanıma geldi dışarı çıksam nasıl olur dedi, saçmalama dedim, şakaya vurdu.
Geçen haftadan beri sağlam bir bahane bulamayınca bu akşam sahte bir kavga çıkarttı işte

Zaten adamda diken üstündedir icki icerken.. sizde zaten sevmiyorsunuz icmesini yani aranizda normal konusma gecmis dahi olsa farkli bir enerji var üstünüzde.. ikinizde diken üstündesiniz yani. Tabi esinin akli da pek yerinde degildir sizi yanlis algilamis da olabilir. Bence kacmak yerine esinizle konusun derdi neymis de iciyormus.. ben icki icen insanlarin dertleri oldugunu düsünüyorum ve mutsuz olduklarini..ickiyle kafayi bulunca mutlu olduklarini.
Dengeli ve manevi doyum icerisinde olan insanin öyle mutluluk veya keyif verici maddelere gerek duymaz hic.
Pavyon konusunda ne desem bilemedim...

Zaten adamda diken üstündedir icki icerken.. sizde zaten sevmiyorsunuz icmesini yani aranizda normal konusma gecmis dahi olsa farkli bir enerji var üstünüzde.. ikinizde diken üstündesiniz yani. Tabi esinin akli da pek yerinde degildir sizi yanlis algilamis da olabilir. Bence kacmak yerine esinizle konusun derdi neymis de iciyormus.. ben icki icen insanlarin dertleri oldugunu düsünüyorum ve mutsuz olduklarini..ickiyle kafayi bulunca mutlu olduklarini.
Dengeli ve manevi doyum icerisinde olan insanin öyle mutluluk veya keyif verici maddelere gerek duymaz hic.
Pavyon konusunda ne desem bilemedim...
Ya ona sorunca haftada bir günüm tatil onda da keyif yapmak istiyorum müzik dinleyip mutlu oluyorum diyordu,

Evet haklısınız onu bilmem ama ben hep diken üstündeydim, sarhoş kafayla bişeyleri bahane edip dışarı çıkacak diye...

Evet pavyon... bu adamın alkolle bu kadar sorunu olduğunu inanın bilmiyordum. Gecenin üçünde taksi tutup pavyona gitmek nedir ya!
Geçen haftasonu sinyalini vermişti ama işte hep korktuğum geliyor başıma... Geçen hafta sonu yine keyif yapıyordu yanıma geldi dışarı çıksam nasıl olur dedi, saçmalama dedim, şakaya vurdu.
Geçen haftadan beri sağlam bir bahane bulamayınca bu akşam sahte bir kavga çıkarttı işte
Alkol alması, ettiğiniz saçma sapan kavga, diğer anlattıklarınız bence her evlilikte olabilecek ve düzgün iletişimle çözülebilecek sorunlar.
Ama evli barklı bir adamın pavyona gitme isteği nedir, bir türlü çözemedim.
Büyük konuşmak istemesem de; bar, meyhane neyse de ama pavyon benim için acilen avukatımı arayacağım durumdur.
Çünkü sadakat ve bağlılık yeminini bir kalemde silen bir mekan.
Dediğiniz gibi yarın dönün baba evine.

Çok üzgünüm gerçekten...
Başıma ağrı saplandı
Neden hayatım bir türlü yoluna girmiyor?
Herşey için savaşmak zorundayım
Çok yoruldum

Bence saçmalamışsınız ne var yani içmesinde? Rahatsız oluyorsanız içkiden hoşlanmayan biriyle olsaydınız elbet biliyorsunuzdur bizimde kendimize ödül verdiğimiz geceler oluyor birlikte içiyoruz tv izliyoruz müzik dinliyoruz ikimizinde sevdiği şey çünkü bence sorun kafanızın uymaması yoksa adamın bir suçu yok bence giderekte yokuşa sürmüşsünüz dediğim gibi kafanız tamamen farklı ve sana yanlış gelen ona keyif geliyor çok uyumsuz
Sizinde eşiniz içip o şekilde saçmalasaydı... Yada dışarı çıkıp yanlış ortamlarda içtendi emin olun. Şu mesajınızı yazmaxdınız.
Biz bayanlar ilk başta içmesine kesinlikle hayır demiyoruz. Erkekler genellikle ara sora özel günlerde içerim hatta birlikte evimizde içeriz diyor. İnanıyoruz zaman geçiyor. Evde içmeler arkadaşlarla içmeye dönüşüyor. Sonra başka ortamlara...
Yargılamadan önce empati kurun.

Ayyy he he cok mukemmelsiniz cok uyuşuyorsunuz. Her içen agziyla mı iciyor saniyorsunuz? Sarhoş olup triplere girmek ufacık seylerden tartismalar cikartmak, ve evden cikip cikip pavyonda icmesi? Boş boş kendinizi övmek için yorum yapmayın Allahaskina.

Boşanmayla ilgili konu açtım. Ondan sonra baktım ki benim gibi çok bayan var. Etkilemekte istemiyorum aslında.
O şartlards sorun içip saçmalaması Vs. hemen ayrılmayı gerektirecek bşy gibi gelmedi ama 'pavyon'kelimesini okuyana kadardı. O ortama giren adamdan hayır gelmez.
Evet hayır gelmezmiş düzelmiyormuş yeni anladım... Daha önce kredi kartı dökümlerine bakmıştım dört kere gitmiş çok yüklü harcama yapmış.
Bizim işin içinde daha başka şeyler de var gb geliyor bana ama... Nasıl toparlayıp yazsam bilmiyorum

Evet hayır gelmezmiş düzelmiyormuş yeni anladım... Daha önce kredi kartı dökümlerine bakmıştım dört kere gitmiş çok yüklü harcama yapmış.
Bizim işin içinde daha başka şeyler de var gb geliyor bana ama... Nasıl toparlayıp yazsam bilmiyorum
Ne gibi şeyler?
Adamda çok aşırı içki yoksa sorun yok.
Adam evinde içiyorsa dışarda içiyorsa sorun yok. Bunlardan rahatsız oluyunca bir ihtimal düzeltilme şansı var.
Sorun şunlarda var
Dışarda içiyorsa pavyon ortamı Vs.
Yada dışarda süreklş arkadaşlarıyla içiyorsa
Aldatıyorsa
Şiddet varsa
Hatasını kabullenmiyorsa
Vs. Bunlar ciddi şeyler. Böyle bir kişinin düzelmesi zor.

Ne gibi şeyler?
Adamda çok aşırı içki yoksa sorun yok.
Adam evinde içiyorsa dışarda içiyorsa sorun yok. Bunlardan rahatsız oluyunca bir ihtimal düzeltilme şansı var.
Sorun şunlarda var
Dışarda içiyorsa pavyon ortamı Vs.
Yada dışarda süreklş arkadaşlarıyla içiyorsa
Aldatıyorsa
Şiddet varsa
Hatasını kabullenmiyorsa
Vs. Bunlar ciddi şeyler. Böyle bir kişinin düzelmesi zor.
Biz yazın tatile gitmiştik, gittiğimiz yerde de böyle küfelik sarhoş oldu her gece, bir gece sarhoşken bana; sen çocuğu doğur boşanacaz, alacağım o çocuğu senden dedi. Bilmiyorum sarhoşken konuştuğu şeyler gerçek düşünceleriymiş gb geliyor bana.
Doğum yaptım 70günü geçti, daha birlikte olmadık. Çok önceleri bana ben bir kadını hayatımdan çıkartmayı kafaya koyarsam bir daha onunla sevişmem demişti. Kinci herifin tekidir.
Muhtemelen boşanıp çocuğu da alabileceğini sanıyor ya da ben kuruyorum bilmiyorum ama ya hep aklıma gelen başıma geldi bu vakte kadar.

Tabi bebeği almayı rüyasında görür anca

Biz yazın tatile gitmiştik, gittiğimiz yerde de böyle küfelik sarhoş oldu her gece, bir gece sarhoşken bana; sen çocuğu doğur boşanacaz, alacağım o çocuğu senden dedi. Bilmiyorum sarhoşken konuştuğu şeyler gerçek düşünceleriymiş gb geliyor bana.
Doğum yaptım 70günü geçti, daha birlikte olmadık. Çok önceleri bana ben bir kadını hayatımdan çıkartmayı kafaya koyarsam bir daha onunla sevişmem demişti. Kinci herifin tekidir.
Muhtemelen boşanıp çocuğu da alabileceğini sanıyor ya da ben kuruyorum bilmiyorum ama ya hep aklıma gelen başıma geldi bu vakte kadar.

Tabi bebeği almayı rüyasında görür anca
Çok ilginç geldi.
Pavyona gidende alkol vardır başka kadın vardır evli adamın bunu yapması çok saçma böyle evlilik olmaz.

Back
X