Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Bence saçmalamışsınız ne var yani içmesinde? Rahatsız oluyorsanız içkiden hoşlanmayan biriyle olsaydınız elbet biliyorsunuzdur bizimde kendimize ödül verdiğimiz geceler oluyor birlikte içiyoruz tv izliyoruz müzik dinliyoruz ikimizinde sevdiği şey çünkü bence sorun kafanızın uymaması yoksa adamın bir suçu yok bence giderekte yokuşa sürmüşsünüz dediğim gibi kafanız tamamen farklı ve sana yanlış gelen ona keyif geliyor çok uyumsuz
Suna cevap vermezsem catlarim. Oncelikle bunu odul gecelerinizden birinde yazdiginizi dusunuyorum. Adamin daha 3 aylik bebegi var ne icmesi anne lohusa lohusalik oyle 40 gun surmuyor heran ihtiyac var arti adam kucucuk bebekle esini evde yalniz birakiyor isterse cafe bara isterse tekkeye gitsin gidemez ki adam pavyona gidiyor.
Bence siz cok agir sacmalamissiniz.

canım benim inanki bu erkekler hep böyle. sen asla kendini üzme. eğer üstüne düşmezsen o özür diliycek senden çocugunda varmış asla ayrılamaz. hatta sen biraz uzak dur. tavrını koy burnu iyce sürtsün bidaha yapamasın böyle birşey.
Çocuğun varmış senden asla ayrılamaz mantığı bana pek doğru gelmedi. Çoluğunu çocuğunu bırakıp giden yok mu? Bu forumda bile hatta bu konuda bile birçok boşanmış anne vardır. Ben de sineye çek otur demiyorum ama adımlarını nasıl olsa çocuğum var beni bırakamaz diye atmamalı. Çünkü böyle düşünür de sonuçta adam bırakırsa daha çok üzülür. Rest çekerken karşıdaki kişinin resti görebileceğini de düşünmeli insan.

Canım içkinin girdiği evde huzur olmaz hele hele ağzıyla içemeyen bir insansa dahada kötü senin durumun affedilir gibi değil, hem çocuğunun rızkını harama veriyor yetmiyormuş gibi pavyonda gönül eğlendiriyor bu keyfi hak edecek ne yapmış, sen bu ilgisizliği hak edecek ne yaptın?? Nereden baksan yanlış!! Durma çık o evden bağımlısı olduğu hayat senin yolun değil!! Ya o pisliği terk edecek yada sizden vazgeçecek başka alternatifi olmamalı......

Pavyona gitmek için pireyi deve yapmış, bilmiyorum ki nasıl düzelir, alkollu olmadığında konuşup uzlaşabilirsin ama alkol aldığında yine başa saracak... Alkolu bırakmayı düşünmez mi acaba yazık daha el kadar bebeyi evde bırakıp Pavyona gitmek nedir :(

Canım o kısıtlamaya gelememiş, baksana önceki haftadan yol yapmaya başlamış şakaya vurmuş. Ama külahıma anlatsın, sırf gitmek için kavga çıkarmış. Şimdi seni suçlayacak sen benle kavga etmeseydin gitmezdim diye. İnsanlar arasında anlaşmazlıklar olur hemen boşanmak gerekmez, ama söz konusu şey alkol ve pavyon ise gerçekten çekmek zorunda değilsin .. Pavyon = aldatma bana göre..

Bosanma/gitme/terketme laflarini 'gercekten' yapacaksaniz alın agziniza.. Ki sonradan lackalasmasin biseyler.. Evet bazen insan cok zorda hissedip gitmek isteyebilir ama sakin kafayla dusunup net karar verilmeli.. Sonradan gitmeyince iliski daha bi soguyor ve oyuncak haline dönüyor..
Ve hadis-i şerif'te Efendimiz(asm) mukemmel ozetlemis.."icki tum kotuluklerin anasidir"
Icki, pavyon, bunlar cok kotu seyler.. Kaldi ki evde yeni bi melek var, lohusa sayilabilecek bi kadin var..
Haramin girdigi evde nasil bi huzur beklenir bilemedim..
Allah hidayet versin esine

Babamdan biliyorum gidebilmek için evde iki lokma içmiş sarhoş ayağı çekip tartışacak konu bulmuş sonra da çekip gitmiş. Naptınız acaba ne oldu??
Bence bi süre ailenizin ki yanına gidin aklı başına gelsin. Ha aklı Gelmiyorsa bidaha dönmeuin. Zaten o tatilde söyledikleri hiç kabul esilecek şeyler değil

Bence saçmalamışsınız ne var yani içmesinde? Rahatsız oluyorsanız içkiden hoşlanmayan biriyle olsaydınız elbet biliyorsunuzdur bizimde kendimize ödül verdiğimiz geceler oluyor birlikte içiyoruz tv izliyoruz müzik dinliyoruz ikimizinde sevdiği şey çünkü bence sorun kafanızın uymaması yoksa adamın bir suçu yok bence giderekte yokuşa sürmüşsünüz dediğim gibi kafanız tamamen farklı ve sana yanlış gelen ona keyif geliyor çok uyumsuz
Nasıl bir yorum ya nasıl bir insansiniz önemlisi nasıl bir kadınsin sen kadının kocası pavyona gitmiş sen adamın suçu yok diyorsun dilerim başına gelmez ne diyim ne bilecen kadın ne durumda oradan ahkam kesmek kolayyy !!!!!!!!En Büyük KKEn Büyük KK

Nasıl bir yorum ya nasıl bir insansiniz önemlisi nasıl bir kadınsin sen kadının kocası pavyona gitmiş sen adamın suçu yok diyorsun dilerim başına gelmez ne diyim ne bilecen kadın ne durumda oradan ahkam kesmek kolayyy !!!!!!!!En Büyük KKEn Büyük KK
Haklısın sana katılıyorum böyle düşünen hemcinslerimiz olduk ça bizim gibi kadinlar daha çok acı ceker ya inşallah o yorumu yapan kadinin başına geçer de anlar neyin ne oldunu kadınlar kulubu üyesi olarak seni protesto ediyorum lütfen bu dusuncenden kurtul bi kadın olarak kendi hemcinslerinin yanındaol.

Gecenin bir vakti şu düştüğüm duruma bakın :KK43:

Kızlar ben yarın ailemin yanına gidiyorum, sebebini de yazayım;

Eşim haftaiçi ve cumartesileri çok çalışıyor kursları falan da var, ara sıra da cumartesi gecesi evde alkol alıyor onun deyimiyle keyif yapıyor, biz ilk evlendiğimizde çok fazlaydı bu keyif akşamları, bir kaç kere de gece vakti sarhoş kafayla dışarı çıkıp içmişliği var fakat sonuncusunda ben kıyameti kopartıp onu evden kovduğum için bir daha çıkmamaya söz vermişti,

Bu ara sıra olan keyif akşamları bebek olduktan sonra her haftasonu olmaya başladı fakat kendi halinde takılıp müzik falan dinliyor diye ses etmemiştim ama aynı şeylerin tekrar yaşanacağındn da deli gb korkuyordum :KK43:

Bu akşam yine müziğini açtı alkol almaya başladı, sonra yanıma geldi yarın babamlara gideriz belki dedi, ben de zaten her pazar gidiyoruz haber vermeye lüzum yok dedim Allah biliyor ya ağzımdan başka bir yorum çıkmadı,
Sonra sen misin onu söyleyen!
Adam geliyo gidiyo sen benim aileme laf söyleyemezsin bilmem ne bıdı bıdı konuşuyor, ben ağzımı açıp cvp vermiyorum en son geldi dedi ki senin ailen görüşmek istemiyor diye bizimkilerin hakkını yiyemezsin dedi,

Ya sen ne diyorsun allah aşkına ne alakası var dedim, bizimkiler 2,5 saatlik mesafede yaşıyor ha deyince araç yok sürekli gelemiyorlar gelince de rahatsız etmeyelim diye diken üstünde oturuyorlar ama yok adam alkolü alınca kafasında yazmış hem yönetiyor hem oynuyor!

Sonra hazırlanmaya başladı, dedim ki eğer gidersen bu bana yaşattığın son kötü gece olur! Ailesini ailem bilmiyormuşum dışarı çıkacakmış! Hep bahane! Çıktı gitti...

Ben de valizimizi hazırladım, yarın annemlere gidiyorum. Herşey güzel gidiyor derken hep böyle oluyor...

Şu an doğum iznim devam ediyor, sonra da ücretsiz izin alırım diye düşünüyorum.

Çok bunaldım artık hep diken üstüyüm, huzuru bulamadım gitti :KK43:

İçimi dökmek istedim kızlar...

Bu arada pazartesi günü bebeğimin verem aşısı var, gittiğim yerde yaparlar mı acaba?

Aile hekimi misafir kontenjanından aşısını yapar. Diğer konuya dönecek olursak , içki içmesi bana göre ciddi problem adamın kafası gidiyo ne dediğini bilmiyo saçmalıyor resmen. Boşanman taraftarı dilim..! Daha büyük sorunlar yaşayanlar var. O yüzden baba evine git ama eşinin aklı en azından başına gelinceye kadar kalırsın . Eşin iyice pişman olduğunu , anlayınca affet bence. Evleneme işi kolaydır ama boşanmalar bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum.

Gecenin bir vakti şu düştüğüm duruma bakın :KK43:

Kızlar ben yarın ailemin yanına gidiyorum, sebebini de yazayım;

Eşim haftaiçi ve cumartesileri çok çalışıyor kursları falan da var, ara sıra da cumartesi gecesi evde alkol alıyor onun deyimiyle keyif yapıyor, biz ilk evlendiğimizde çok fazlaydı bu keyif akşamları, bir kaç kere de gece vakti sarhoş kafayla dışarı çıkıp içmişliği var fakat sonuncusunda ben kıyameti kopartıp onu evden kovduğum için bir daha çıkmamaya söz vermişti,

Bu ara sıra olan keyif akşamları bebek olduktan sonra her haftasonu olmaya başladı fakat kendi halinde takılıp müzik falan dinliyor diye ses etmemiştim ama aynı şeylerin tekrar yaşanacağındn da deli gb korkuyordum :KK43:

Bu akşam yine müziğini açtı alkol almaya başladı, sonra yanıma geldi yarın babamlara gideriz belki dedi, ben de zaten her pazar gidiyoruz haber vermeye lüzum yok dedim Allah biliyor ya ağzımdan başka bir yorum çıkmadı,
Sonra sen misin onu söyleyen!
Adam geliyo gidiyo sen benim aileme laf söyleyemezsin bilmem ne bıdı bıdı konuşuyor, ben ağzımı açıp cvp vermiyorum en son geldi dedi ki senin ailen görüşmek istemiyor diye bizimkilerin hakkını yiyemezsin dedi,

Ya sen ne diyorsun allah aşkına ne alakası var dedim, bizimkiler 2,5 saatlik mesafede yaşıyor ha deyince araç yok sürekli gelemiyorlar gelince de rahatsız etmeyelim diye diken üstünde oturuyorlar ama yok adam alkolü alınca kafasında yazmış hem yönetiyor hem oynuyor!

Sonra hazırlanmaya başladı, dedim ki eğer gidersen bu bana yaşattığın son kötü gece olur! Ailesini ailem bilmiyormuşum dışarı çıkacakmış! Hep bahane! Çıktı gitti...

Ben de valizimizi hazırladım, yarın annemlere gidiyorum. Herşey güzel gidiyor derken hep böyle oluyor...

Şu an doğum iznim devam ediyor, sonra da ücretsiz izin alırım diye düşünüyorum.

Çok bunaldım artık hep diken üstüyüm, huzuru bulamadım gitti :KK43:

İçimi dökmek istedim kızlar...

Bu arada pazartesi günü bebeğimin verem aşısı var, gittiğim yerde yaparlar mı acaba?

Bu adamin boyle oldugunu evlenmeden once bilmiyormuydunuz ?

Haklısın sana katılıyorum böyle düşünen hemcinslerimiz olduk ça bizim gibi kadinlar daha çok acı ceker ya inşallah o yorumu yapan kadinin başına geçer de anlar neyin ne oldunu kadınlar kulubu üyesi olarak seni protesto ediyorum lütfen bu dusuncenden kurtul bi kadın olarak kendi hemcinslerinin yanındaol.
Sizde beddua ederek hosbisey yapmiyorsunuz tamm haklisinz ama beddua nedir seviye lütfen

'Şurada alkol konusu açılsa da ben de eşimle nasıl bira şişelerimizi/şarap kadehlerimizi tokuşturduğumuzu anlatsam' diye bekleyen sözde elit üyelere de hasta oluyorum.
Konu sahibi ne anlatıyor, kadın ne anlatıyor kafa alkolden başka yerde zaar.

YavruPancar YavruPancar son durum nedir? Eşin eve gelince ne oldu merak ettim.

bence sen saçmalamışsın sırf bişeyler yazıcam diye öyle bi koca başına gelsin sonra hariçten gazel oku

Back
X