Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Evet canım evli iki de çocuğu var

Pancar inanamıyorum ya.
Her seferinde başka bir iğrençliği çıkıyor resmen. İyi ki o pavyon rezilliğini sindirmedin de bu iğrençlikleri bilmeden yaşamak zorunda kalmadın iyi ki..
Ne denir bilemiyorum ama sen güçlü bir kadınsın üstesinden geleceksin o midesiz pislikler boğulsunlar pisliklerinde. Hatta kanıt varsa elinde yak gemileri de o kadını da o pisliği de...
Kadının kocası bilmiyorsa onun da bilmeye hakkı var.
O iki iğrenç pislik her şeyi hak ediyor çünkü...
Umuyorum seneye bu zamanlarda hissiz bir şekilde iyi ki atlattım diyeceksin. Kurtulduğun gün yeni ve temiz hayatın başladığında çok şükür diyeceksin ve çok mutlu olacaksın pancar.
Dualarım seninle...
Üzülme demek sinir bozucu gelir diye yazamıyorum elim varmıyor ama dualarım seninle. İyi ki seni zerre hak etmeyen o pislikten kurtuldun..
Ahlaksızlar

Moralim inanılmaz bozuk, burda AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ ın da tahmin ettiği ama benim konduramadığım bir şeyin gerçek olma ihtimalini öğrendim. Hani şu aramızı yapan sonra da karşı tarafı ateşli bir şekilde savunan dengesiz vardı ya o kadın bayramda halamı arayıp benim hakkımda atıp tutmuş iftiralarda bulunmuş, halam da buna baya bi fırça kaymış, halam dün bize geldi ve pancar benim daha önce de aklıma geldi ama bu kadının konuşmalarından anladığım kadarıyla bunların bir ilişkisi var dedi, muhtemelen sizin eve rahatça girip çıkacağını düşünerek aranızı yaptı bu kadın dedi...

Dünden beri düşünüyorum düşünüyorum evet tüm olanlar bunu işaret ediyor işte!
Bizim evliliğimizin başından beri bu kadın aşk üçgeni gb her şeyin içinde olmak istedi, olur olmaz triplere girdi, ben geçen yıl buraya ailemin yanına geldiğimde kocam olacak yaratığa attığı msjı görmüştüm, "ayyy canım pancar da yok sabah erken nasıl kalkacaksın ben seni uyandırırım " falan yazmıştı, okuyunca çok sinirlenmiştim.
Bir de sürekli arayıp aranız nasıl falan diye soruyordu ben iyi abla çok şükür sorun yok dediğimde ertesi gün mutlaka aramızda kavga çıkıyordu. Daha neler neler...

Çok büyük tuzağa düşmüşüm kızlar...
Bu kadarını da yapmış olamaz dediğim herşeyi yapmış, bu kadar da olmaz dediğim herşey olmuş.

Dün halamla konuştuktan sonra ben kocam olacak yaratığı tekrar kaydettim telefona (silmeden önce engellediğimden emin değildim), engel atıp hemen silecektim. Telefon elinde mi bekliyordu bilmiyorum hemen o iki dklık zamanda benim whatsaptaki bebekle olan profil fotoğrafımı görmüş msj attı "maşallah büyümüş yakışıklı" yazmış, ne cvp bekliyordu bilmiyorum "büyüdü abisi ellerinden öper" falan yazacaktım heralde. Beynime ağrı saplandı. Yemin ederim manyak mıknatısıyım!

Dünden beri başım çatlıyor, kin ve nefret doluyum.
Bu adam kendi tipsizliğine bakmayıp sürekli benimle dalga geçen bir adam, onun için yaptıklarımı düşündükçe kendimden de iğreniyorum.
ya canim taktigin seye bir bakar misin? evet cok zor ama Allah seni kurtarmis. konunun basini bir oku istersen aljoldu tek sorun ya bunlari cok sonra ogrenseydin hala o adamla ayni evdeyken. adam yabanci birine yazar gibi yazmis sen hala o kadinla iliskisine uzuluyorsun. kirli tencere yuvarlanmis kirli kapagini bulmus. bu saatten sonra ne yaparlarsa yapsinlar. kendi hayatina odaklan sen. ailen arkanda oglun yaninda. Allahim evladini nasip edecekmis sana bu adami vesile kilmis bu kadar seninle bagi. bu saate kadar adam arayip sormamis oglunu sen de artik umursama.
onunla ilgili haberleri yorumlari takma.
bu kadin artik nasil paniklediyse halana bulasmis. kendi camurlarinda bogulsunlar bosver ;)

Pancar inanamıyorum ya.
Her seferinde başka bir iğrençliği çıkıyor resmen. İyi ki o pavyon rezilliğini sindirmedin de bu iğrençlikleri bilmeden yaşamak zorunda kalmadın iyi ki..
Ne denir bilemiyorum ama sen güçlü bir kadınsın üstesinden geleceksin o midesiz pislikler boğulsunlar pisliklerinde. Hatta kanıt varsa elinde yak gemileri de o kadını da o pisliği de...
Kadının kocası bilmiyorsa onun da bilmeye hakkı var.
O iki iğrenç pislik her şeyi hak ediyor çünkü...
Umuyorum seneye bu zamanlarda hissiz bir şekilde iyi ki atlattım diyeceksin. Kurtulduğun gün yeni ve temiz hayatın başladığında çok şükür diyeceksin ve çok mutlu olacaksın pancar.
Dualarım seninle...
Üzülme demek sinir bozucu gelir diye yazamıyorum elim varmıyor ama dualarım seninle. İyi ki seni zerre hak etmeyen o pislikten kurtuldun..
Ahlaksızlar
Çok sağol canım benim,
Varsa bir dümen düzenleri yaradan ayaklarına dolandırsın inşallah! Şimdi arayıp ikisine de sövüp saymamak için zor duruyorum, aleyhimde kullanırlar diye ama bu akşam msjını görünce elim ayağım boşaldı. Arkamdan gülmüşlerdir ne aptal kadın diye... Kafamda binlerce düşünce dolanıyor.

Bir de sevdim de etrafında pervane oldum ben pisliğin ya yediremiyorum kendime.
Aşağılık ahlaksız pislikler
Şu mahkeme süreci bitsin o kart şıllığa yapacağımı da biliyorum! Ona buna tekefon açıp kendi pisliklerini ben yapmışım gb iftira atmak ne demekmiş görecek

ya canim taktigin seye bir bakar misin? evet cok zor ama Allah seni kurtarmis. konunun basini bir oku istersen aljoldu tek sorun ya bunlari cok sonra ogrenseydin hala o adamla ayni evdeyken. adam yabanci birine yazar gibi yazmis sen hala o kadinla iliskisine uzuluyorsun. kirli tencere yuvarlanmis kirli kapagini bulmus. bu saatten sonra ne yaparlarsa yapsinlar. kendi hayatina odaklan sen. ailen arkanda oglun yaninda. Allahim evladini nasip edecekmis sana bu adami vesile kilmis bu kadar seninle bagi. bu saate kadar adam arayip sormamis oglunu sen de artik umursama.
onunla ilgili haberleri yorumlari takma.
bu kadin artik nasil paniklediyse halana bulasmis. kendi camurlarinda bogulsunlar bosver :KK66:
Çok hakkısın canım ama yediremiyorum inan, bu kadın benim evime girip çıkıyordu, girip çıkamadığı zamanlarda da mutlaka bi olay çıkartırdı, bu kadar aptal yerine konmak... Ya bilmiyorum inanın artık bunun üstüne bişey koyabilir mi merak ediyorum, adam kendini aştı

Çok hakkısın canım ama yediremiyorum inan, bu kadın benim evime girip çıkıyordu, girip çıkamadığı zamanlarda da mutlaka bi olay çıkartırdı, bu kadar aptal yerine konmak... Ya bilmiyorum inanın artık bunun üstüne bişey koyabilir mi merak ediyorum, adam kendini aştı
sen hic merak etme Allah ayaklarina dolandirir er ya da gec. sen de duyarsin ama artik umursamazsin.
valla bence bir sadaka falan ver bu adamdan kurtuldugun icin.
kendini de aptal gibi hissetme. oyle degilsin cunku cok cesur cok akilli bir kadinsin sen. Allah senin ve evladinin yolunu acik etsin...

Şu an çok mantıklı geliyor bana. Yemin ederim benim gb bir insanı bile zıvanadan çıkarttılar! Bu kadar aşağılık olunmaz ya!

Vallahi başına bela olmasın istiyorsan ben bile ararım herhangi bir numaradan; "beyefendi eşiniz ile x'in arasındaki samimiyete hiç dikkat etmediniz mi, tüm çevreniz arkanızdan konuşuyor" der çat kapatırım. O gün bi fırtına kopar o evde. Kadına bak ya, yaptığına bak. Kimsenin tavuğuna kışt demedim bugüne kadar ama bile bile sizin yanlış bir evlilik yapmanıza sebep olduysa her şeyi hakediyor!

Pancar sakin ol sakın arayıp onlarla konuşma. Mahkeme aşamasındasın senin o pislik exden herşey beklenir. Dedikoducu bir arkadaşın varsa kimseye söyleme falan diye anlatabilirsin oda malum ortalığa yayar. Kocasının kulağınada gider böylece. Sonrasını onlar düşünsün. Ama kendini ifşa etme

Canım inan bana da saçma geliyor, avukatıma sorduğumda alırız ama mahkeme sonunda dedi, bir de ayrı dava açmamız lazım dedi. Mahkeme ne zaman biter Allah bilir.
Bir de onunla beraberken kullandığım eşyaları yeni hayatımda görmek istediğimden emin değilim :KK43:

Bu sene boyunca iyi bir birikim yapıp herşeyin en iyisinden tek tek seçer alırım diye hayaller kuruyorum bakalım.
Böyle duygusal yaklaşacağını düşünmüştüm ama devamını getirmemiştim. Mal canlısı değilim ama onun gibi birinin senin emeğinle alınmış eşyaları hak etmediğini düşünüyorum. Gerekirse sat çocuğunun bakımına harca ya da bağışla ama ona bırakma ödül gibi.

Adamda gözü olduğu halde aranızı yapıyorsa boşanamayacak durumda biri. Yoksa boşanırdı kendi evlenirdi. Bu yüzden kocasınım kulağına güvendiği 1-2 yerden gitmesi yeterli. Ama bunu mutlak olarak eminsen yap. Kadının sana yaptıkları dayanılacak gibi değil ama kimseye çamur at izi kalsın tavrı yapma. Sana yakışmaz. Ayrıca mahkeme sürecin var. Amam diyim kadını ya da kocanı arayıp bir şey söyleme. Onlar da iftira atıyor derlerse bir de bununla uğraşırsın. Çünkü suçlayan ispat etmek zorundadır. Kimse masumiyetini ispatlamak zorunda değildir. Çok akıl verir tarzda oldu ama sen daha iyisini bilirsin tabii :KK22:

Moralim inanılmaz bozuk, burda AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ ın da tahmin ettiği ama benim konduramadığım bir şeyin gerçek olma ihtimalini öğrendim. Hani şu aramızı yapan sonra da karşı tarafı ateşli bir şekilde savunan dengesiz vardı ya o kadın bayramda halamı arayıp benim hakkımda atıp tutmuş iftiralarda bulunmuş, halam da buna baya bi fırça kaymış, halam dün bize geldi ve pancar benim daha önce de aklıma geldi ama bu kadının konuşmalarından anladığım kadarıyla bunların bir ilişkisi var dedi, muhtemelen sizin eve rahatça girip çıkacağını düşünerek aranızı yaptı bu kadın dedi...

Dünden beri düşünüyorum düşünüyorum evet tüm olanlar bunu işaret ediyor işte!
Bizim evliliğimizin başından beri bu kadın aşk üçgeni gb her şeyin içinde olmak istedi, olur olmaz triplere girdi, ben geçen yıl buraya ailemin yanına geldiğimde kocam olacak yaratığa attığı msjı görmüştüm, "ayyy canım pancar da yok sabah erken nasıl kalkacaksın ben seni uyandırırım " falan yazmıştı, okuyunca çok sinirlenmiştim.
Bir de sürekli arayıp aranız nasıl falan diye soruyordu ben iyi abla çok şükür sorun yok dediğimde ertesi gün mutlaka aramızda kavga çıkıyordu. Daha neler neler...

Çok büyük tuzağa düşmüşüm kızlar...
Bu kadarını da yapmış olamaz dediğim herşeyi yapmış, bu kadar da olmaz dediğim herşey olmuş.

Dün halamla konuştuktan sonra ben kocam olacak yaratığı tekrar kaydettim telefona (silmeden önce engellediğimden emin değildim), engel atıp hemen silecektim. Telefon elinde mi bekliyordu bilmiyorum hemen o iki dklık zamanda benim whatsaptaki bebekle olan profil fotoğrafımı görmüş msj attı "maşallah büyümüş yakışıklı" yazmış, ne cvp bekliyordu bilmiyorum "büyüdü abisi ellerinden öper" falan yazacaktım heralde. Beynime ağrı saplandı. Yemin ederim manyak mıknatısıyım!

Dünden beri başım çatlıyor, kin ve nefret doluyum.
Bu adam kendi tipsizliğine bakmayıp sürekli benimle dalga geçen bir adam, onun için yaptıklarımı düşündükçe kendimden de iğreniyorum.

Yani...kokusu çıktı demek sonunda, ne diyim keşke olmasaydı,bari bu olmasaydı

Kızlar yorumlar için çok teşekkür ederim, destan gb çok uzun bir konu oldu, hepsinin okunup takip edilmesi çok zor... Yeni bir gelişme olursa yeni konu açarım artık, bu konunun kapatılmasını istiyorum, az kaldı deşifre olacağım diye de korkuyorum.
Hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum
En Büyük KK:KK200:
Mune Mune konumu kapatabilir misiniz?

Back
X