Moralim inanılmaz bozuk, burda
AdAm_OLaCaK_KIZ
ın da tahmin ettiği ama benim konduramadığım bir şeyin gerçek olma ihtimalini öğrendim. Hani şu aramızı yapan sonra da karşı tarafı ateşli bir şekilde savunan dengesiz vardı ya o kadın bayramda halamı arayıp benim hakkımda atıp tutmuş iftiralarda bulunmuş, halam da buna baya bi fırça kaymış, halam dün bize geldi ve pancar benim daha önce de aklıma geldi ama bu kadının konuşmalarından anladığım kadarıyla bunların bir ilişkisi var dedi, muhtemelen sizin eve rahatça girip çıkacağını düşünerek aranızı yaptı bu kadın dedi...
Dünden beri düşünüyorum düşünüyorum evet tüm olanlar bunu işaret ediyor işte!
Bizim evliliğimizin başından beri bu kadın aşk üçgeni gb her şeyin içinde olmak istedi, olur olmaz triplere girdi, ben geçen yıl buraya ailemin yanına geldiğimde kocam olacak yaratığa attığı msjı görmüştüm, "ayyy canım pancar da yok sabah erken nasıl kalkacaksın ben seni uyandırırım " falan yazmıştı, okuyunca çok sinirlenmiştim.
Bir de sürekli arayıp aranız nasıl falan diye soruyordu ben iyi abla çok şükür sorun yok dediğimde ertesi gün mutlaka aramızda kavga çıkıyordu. Daha neler neler...
Çok büyük tuzağa düşmüşüm kızlar...
Bu kadarını da yapmış olamaz dediğim herşeyi yapmış, bu kadar da olmaz dediğim herşey olmuş.
Dün halamla konuştuktan sonra ben kocam olacak yaratığı tekrar kaydettim telefona (silmeden önce engellediğimden emin değildim), engel atıp hemen silecektim. Telefon elinde mi bekliyordu bilmiyorum hemen o iki dklık zamanda benim whatsaptaki bebekle olan profil fotoğrafımı görmüş msj attı "maşallah büyümüş yakışıklı" yazmış, ne cvp bekliyordu bilmiyorum "büyüdü abisi ellerinden öper" falan yazacaktım heralde. Beynime ağrı saplandı. Yemin ederim manyak mıknatısıyım!
Dünden beri başım çatlıyor, kin ve nefret doluyum.
Bu adam kendi tipsizliğine bakmayıp sürekli benimle dalga geçen bir adam, onun için yaptıklarımı düşündükçe kendimden de iğreniyorum.