Çok yoruldum artık

Uyuyamayanguzelll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
567
254
103
Kızlar slm
Saçma sapan bir konu yuzunden tribe girdi yine eşim, bi arkadaşının eşi doğum yaptı kaç gündür ona gidelim muhabbeti dönüyor evde ama ben hiç ertelemedim, sevdiğim insanlardı sıkıntı yoktu, sadece iki gün önce konusu geçti cumartesi gidelimmi dedi bende o gün annemle bebek odası bakmaya gtcktik kendisine söylmeyi düşünmyrdm getrirlerse sürpriz yaparım diye onun için aşkım haftaya gitsek dedim niye dedi ters ters, bişey diyemedim nolur söz haftaya gidelim dedim hayır gitmeyelim dedi arkasını döndü yattı, noldu şimdi niye döndün dedim canım böyle uyumak istiyor dedi neyse dedim sabah oldu yine aynı, dün gecede gitti oturma odasında yattı, konuşmuyor benimle şimdi geldi yine arkasını döndü yattı artık nasıl davranmam gerektiğini şaştım, bide bağımlı gibiyim o böyle yapınca acayip üzülüyorum aglıyorum sürekli yemeden içmeden kesiliyorum sonuç olarakta her seferinde dayanamayıp ayagına giden ben oluyorum, oda nasılsa ben gidiyorum diye gelip gönlümü almıyor, ortada bişeyde yok ama böyle ufacık şeylerden adam günlerce küsüyor, bana bi akıl verin ne yapym ben buna, bide sekiz aylık hamileyim bu nasıl vicdan ya

Kesinlikle umursama çünkü sen aman bişey olmaz alttan alan ben olayım dedikçe bu durum artarak devam edecek, eşin istediği her yapılmadığında sana kusecek, o yüzden boşver umursama

Kesinlikle umursama çünkü sen aman bişey olmaz alttan alan ben olayım dedikçe bu durum artarak devam edecek, eşin istediği her yapılmadığında sana kusecek, o yüzden boşver umursama
O hep kaciyor, sende hep kovaliyorsun. Bu seferde sen kac o kovalasin. Cok basit
Dayanamyrmki aynı evin içinde böyle yaşamaya, çok mutsuzum çok yalnız hissedyrm

Ay kıyamam size yaa..yemeden içmeden kesilmeler filan.ne kadar anlayışsız eşiniz.siz uzulurseniz inanın bebehiniz hisseder bence konuşmayı denemelisiniz.hayir barisalim diye değil,zaten siz kus değilsiniz.

Hiç umursama bende evliliğimin ilk aylarında senin gibiydim. Sürekli peşinde dolaşırdım. Sonra tv de tesadüfen bir evlilik terapistin söylediklerine şahit oldum. Ve uyguladım. Küstüğümüz zaman kendisi gidiyordu benim gelmemi bekliyordu. Çünkü onu hep öyle alıştırmıştım.Kendimi zorladım gitmedim. Saatlerce farklı odalarda oturup birbirimizi hiç görmedik en sonunda o pes etti ve yanıma geldi..

Ay kıyamam size yaa..yemeden içmeden kesilmeler filan.ne kadar anlayışsız eşiniz.siz uzulurseniz inanın bebehiniz hisseder bence konuşmayı denemelisiniz.hayir barisalim diye değil,zaten siz kus değilsiniz.
Canım napıo biliomusun gidiyorum yanına konşmaya başlyrm gözünü tvye dikio hiç yüzüme bakmıo tepki vermio sinirlenyrm kime ne anlatyrmki deyip kalkıp geliyorum odaya bi kaç gün geçio dayanamyrm yine gidiyorum hiç konşmadan sarılıyorum falan ööle düzelio ama bunu hep ben yaptgm için artık dayanamyrm o konuşamadklarım içimde birikio iyiyken bile bana şöyle davranmıştı diye içimde büyütüyorum

Canım keşke saatlerce olsa bi küstümü bu en az on gün yanaşmıo

Dayanamyrmki aynı evin içinde böyle yaşamaya, çok mutsuzum çok yalnız hissedyrm
Dayanamiyorum diyorsun ama nasil alistirirsan öyle gider. Dayanip buna bir son vermen lazim. Yoksa ilerde cok daha fazla gözüne batacak hersey. Daha yolun basindasiniz. Bence bunu bir gözden gecir ve uygula

Eşiniz akrep burcu mu?Evliliğimizin ilk aylarında benim eşim de böyle küsengillerdendi.Hep ben alttan alırdım.10 yıldır birlikteyiz.
Ama artık devir değişti.Şimdi ben naz yapmayı öğrendim.O yaklaşıyor önce.Kaçan kovalanıyor arkadaşım.

Bide bizim iki buçuk yıl oldu hep böyle çok çok nadirdir kalkıp geldiği anca agladığımı görecekte içi sızlycak öyle, bide bişey sorcm şimdi biz böyle olunca ben normal devam ediyorum yani sabah kalkıyorum kahvaltı hazırlyrm çağryrm ütüsüydü çamaşırıydı bişeyini eksik bırakmyrm iyimi yapyrm sence

Neden eşinize söylemeden bebek odası almaya gidiyorsunuz. Sürprizmiş hiç güzel sürpriz değil belki adam her adımında işin içinde olmak ister bebeğinin eşyasını seçmek ister. Şahsen ben üzülürdüm ve eşim de üzülürdü. Bir de o gün değil başka gün gidin annenizle ne olacak. Cumartesi günü dışında misafirliğe gitmek de zor herkesin işi gücü var pazar da gidilmez ertesi gün iş var...

Ben akrepim o başak çok fena çok yoruo

Dediğim gibi hep üzerlerine düşmekten bunlar. Bende senin gibi yapıyorum. Ama kıymet bilen kimm Ahh ahh sıkma canını boşver. Bide hamilesin. Zaten eninde sonunda düzelmeyecek mi aranız. Başka şeylere yönel kitap oku komik şeyler izle vs. Ben küsken canım sıkılmasın diye öyle yapıyorum.

Dövseydiniz!
Eşim çok yoğun çalışıyor daha önce bikaç kez planladık uymadı ona ben zaten onunda begendiği modeli bildiğim için geldiğinde sürpriz olur diye düşündüm, annemle başka gün gidemezdim çünkü dedem felç geçirdi yanında kalıyor ve sadece o gün gelebilecekti kızım gelmişken halledelim dedi, misafrliğede o hafta gidilmez bi dahaki hafta gidilir kaçmıyorya zaten kadının doğum yaptıgı gün koştur koştur anasından babasından önce biz gittik..
diycgim o ki eşimin huyu bu ufacık şeylerde böyle günlerce küsüyor ayrıca benim sorumun cvbı bu yazdklrnz değil

32 haftalık hamile bir kadınsınız, bu kadar saçma şey için yemeden içmeden kesilmeyin. Derdinizi söyleyin sizde kalmasın. Ne saçma şey yahu.

Sorunuzun cevabını biliyorsanız neden sordunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…