- 7 Ekim 2015
- 567
- 254
- 103
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
Kesinlikle umursama çünkü sen aman bişey olmaz alttan alan ben olayım dedikçe bu durum artarak devam edecek, eşin istediği her yapılmadığında sana kusecek, o yüzden boşver umursama
Dayanamyrmki aynı evin içinde böyle yaşamaya, çok mutsuzum çok yalnız hissedyrmO hep kaciyor, sende hep kovaliyorsun. Bu seferde sen kac o kovalasin. Cok basit
Canım napıo biliomusun gidiyorum yanına konşmaya başlyrm gözünü tvye dikio hiç yüzüme bakmıo tepki vermio sinirlenyrm kime ne anlatyrmki deyip kalkıp geliyorum odaya bi kaç gün geçio dayanamyrm yine gidiyorum hiç konşmadan sarılıyorum falan ööle düzelio ama bunu hep ben yaptgm için artık dayanamyrm o konuşamadklarım içimde birikio iyiyken bile bana şöyle davranmıştı diye içimde büyütüyorumAy kıyamam size yaa..yemeden içmeden kesilmeler filan.ne kadar anlayışsız eşiniz.siz uzulurseniz inanın bebehiniz hisseder bence konuşmayı denemelisiniz.hayir barisalim diye değil,zaten siz kus değilsiniz.
Canım keşke saatlerce olsa bi küstümü bu en az on gün yanaşmıoHiç umursama bende evliliğimin ilk aylarında senin gibiydim. Sürekli peşinde dolaşırdım. Sonra tv de tesadüfen bir evlilik terapistin söylediklerine şahit oldum. Ve uyguladım. Küstüğümüz zaman kendisi gidiyordu benim gelmemi bekliyordu. Çünkü onu hep öyle alıştırmıştım.Kendimi zorladım gitmedim. Saatlerce farklı odalarda oturup birbirimizi hiç görmedik en sonunda o pes etti ve yanıma geldi..
Dayanamiyorum diyorsun ama nasil alistirirsan öyle gider. Dayanip buna bir son vermen lazim. Yoksa ilerde cok daha fazla gözüne batacak hersey. Daha yolun basindasiniz. Bence bunu bir gözden gecir ve uygulaDayanamyrmki aynı evin içinde böyle yaşamaya, çok mutsuzum çok yalnız hissedyrm
Fenaymış seninkide. Ah canım bunlar hep çok fazla üstlerine düşmekten. Napalım çare yok. Üzüleceğimize fedakarlık yapıp katlanıyoruz bazı şeylere.Canım keşke saatlerce olsa bi küstümü bu en az on gün yanaşmıo
Bide bizim iki buçuk yıl oldu hep böyle çok çok nadirdir kalkıp geldiği anca agladığımı görecekte içi sızlycak öyle, bide bişey sorcm şimdi biz böyle olunca ben normal devam ediyorum yani sabah kalkıyorum kahvaltı hazırlyrm çağryrm ütüsüydü çamaşırıydı bişeyini eksik bırakmyrm iyimi yapyrm senceHiç umursama bende evliliğimin ilk aylarında senin gibiydim. Sürekli peşinde dolaşırdım. Sonra tv de tesadüfen bir evlilik terapistin söylediklerine şahit oldum. Ve uyguladım. Küstüğümüz zaman kendisi gidiyordu benim gelmemi bekliyordu. Çünkü onu hep öyle alıştırmıştım.Kendimi zorladım gitmedim. Saatlerce farklı odalarda oturup birbirimizi hiç görmedik en sonunda o pes etti ve yanıma geldi..
Ben akrepim o başak çok fena çok yoruoEşiniz akrep burcu mu?Evliliğimizin ilk aylarında benim eşim de böyle küsengillerdendi.Hep ben alttan alırdım.10 yıldır birlikteyiz.
Ama artık devir değişti.Şimdi ben naz yapmayı öğrendim.O yaklaşıyor önce.Kaçan kovalanıyor arkadaşım.
Dediğim gibi hep üzerlerine düşmekten bunlar. Bende senin gibi yapıyorum. Ama kıymet bilen kimm Ahh ahh sıkma canını boşver. Bide hamilesin. Zaten eninde sonunda düzelmeyecek mi aranız. Başka şeylere yönel kitap oku komik şeyler izle vs. Ben küsken canım sıkılmasın diye öyle yapıyorum.Bide bizim iki buçuk yıl oldu hep böyle çok çok nadirdir kalkıp geldiği anca agladığımı görecekte içi sızlycak öyle, bide bişey sorcm şimdi biz böyle olunca ben normal devam ediyorum yani sabah kalkıyorum kahvaltı hazırlyrm çağryrm ütüsüydü çamaşırıydı bişeyini eksik bırakmyrm iyimi yapyrm sence
Dövseydiniz!Neden eşinize söylemeden bebek odası almaya gidiyorsunuz. Sürprizmiş hiç güzel sürpriz değil belki adam her adımında işin içinde olmak ister bebeğinin eşyasını seçmek ister. Şahsen ben üzülürdüm ve eşim de üzülürdü. Bir de o gün değil başka gün gidin annenizle ne olacak. Cumartesi günü dışında misafirliğe gitmek de zor herkesin işi gücü var pazar da gidilmez ertesi gün iş var...
Sorunuzun cevabını biliyorsanız neden sordunuz?Dövseydiniz!
Eşim çok yoğun çalışıyor daha önce bikaç kez planladık uymadı ona ben zaten onunda begendiği modeli bildiğim için geldiğinde sürpriz olur diye düşündüm, annemle başka gün gidemezdim çünkü dedem felç geçirdi yanında kalıyor ve sadece o gün gelebilecekti kızım gelmişken halledelim dedi, misafrliğede o hafta gidilmez bi dahaki hafta gidilir kaçmıyorya zaten kadının doğum yaptıgı gün koştur koştur anasından babasından önce biz gittik..
diycgim o ki eşimin huyu bu ufacık şeylerde böyle günlerce küsüyor ayrıca benim sorumun cvbı bu yazdklrnz değil
Derdimi söylesemde dinleyen yokki32 haftalık hamile bir kadınsınız, bu kadar saçma şey için yemeden içmeden kesilmeyin. Derdinizi söyleyin sizde kalmasın. Ne saçma şey yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?