Çok yoruldum artık

Sorunuzun cevabını biliyorsanız neden sordunuz?
Cevabını biliyorum demedim sizin verdiğiniz cevap olmadığını biliyorum, şöyle yapmasaydın böyle yapmasaydın öyle sürprizmi olur!!? Bu söyledikleriniz doğru bile olsa ki değil artık geçti ben size başka bişeyden bahsediyorum adam ufacık şeye günlerce küsüyor nasıl davranayım diyorum, demekki o an şartlar onu getirdi o gün gitmemiz gerekti o kısmı sizi ilgilendirmez

Denerim canım saol.. Allah seninde yardımcın olsun

Ben olsam gitme mevzusunu sonsuza dek kapatırdım ben sekiz aylık hamile olacağım eşim bu sebepten bana küsecek ha daha neler üç günden fazla küs kalınmaz eşinize bunu söyleyin ve o küs olsada siz normal davranıp önemsemeyin

Başka odaya git otur, kitap oku, film izle, el işi yap, adamı unut. Yemeğini de verme, hiç olmadı acıkınca gelir köpek gibi mama mama der. Hamile kadına küsmüş bide!

Bu huy benim eşimde'de var çok sinir bozucu sanki bulunmaz hint kumaşları yaa haksız olduğu halde aman küslük uzamasın diyorum çünkü bende siizn gibi küs durumam ve kendimi çok yanlız mutsuz hissederim.. ama adam kendi haklı gibi bana surat yapar yeri gelir oturmada yatar... bu tiplerle uğraşmak çok zor..

Mutlu olmak istiyorsan onun yaptığını yapacaksın çare yok :) Hamile oldu mu veya çocuk oldu mu artık bırakıp da gidemez veya gitmek istemez diye kendilerine bir güven geliyor ama isterse 10 çocuk olsun her zaman bırakıp gidecekmiş havası olmalı ki kaybedicem diye korksun.Bağımlı gibi davrandıkça her dediklerini yaptırıp peşlerinde koşturuyorlar işte.Bırak o gelsin mutlaka pes edecek.

Dayanamyrmki aynı evin içinde böyle yaşamaya, çok mutsuzum çok yalnız hissedyrm
Canım şöyle düşün sen mutsuzsun üstelik karnında ikinizin bebeği var. Seni o halde kaç gündür umursamayan insan için üzülmeye değmez. Bırak kendi gelsin ayağına tepkisiz kal sen de. Ayağına gitmeyince noluyoruz olacaktır emin ol.

Hiç pes edecek gibi bi havası yok canım ben bu kadar naptım ona anlamıyorum bugun dördüncü gün, eziyet etmek hoşuna gidiyor

Başka odaya git otur, kitap oku, film izle, el işi yap, adamı unut. Yemeğini de verme, hiç olmadı acıkınca gelir köpek gibi mama mama der. Hamile kadına küsmüş bide!
Gelmezki gider dışardan yer bi şekilde doyurur karnını, dediklerinizi yapıyorum ama yinede insanın içine dert oluo ben naptım ona deyip duruyorum anlattıgım olayda bu kadar uzatmaya degecek bişey varmı?

Gelmezki gider dışardan yer bi şekilde doyurur karnını, dediklerinizi yapıyorum ama yinede insanın içine dert oluo ben naptım ona deyip duruyorum anlattıgım olayda bu kadar uzatmaya degecek bişey varmı?
Canım inan anlattığın olay bir olay bile değil. Sen kendi hayatını kur ev içinde, gelmezse gelmez. Zaten çocuk olunca adamı düşünecek halin kalmayacak, boşver.

Canım inan anlattığın olay bir olay bile değil. Sen kendi hayatını kur ev içinde, gelmezse gelmez. Zaten çocuk olunca adamı düşünecek halin kalmayacak, boşver.
Başka çarem yok sanırım hiç umrunda değilimki zorlada getrtemeyiz düşman bellemiş gibi bi acayip, Allah hakkımızda hayırlısını versin şeytan diyor çek git

Dayanamyrmki aynı evin içinde böyle yaşamaya, çok mutsuzum çok yalnız hissedyrm
Kusura bakmayın ama yemeden içmeden kesilmeler bana normal gekmedi.Ama hamileymişsiniz,hamile olmadan önce davranıslarınız aynı ise hep siz barışmak için uğrasıyorsanız bu işte bir terslik var.Her zaman herkesin istediği olmaz.Üzgünüm eşiniz şımarıkmış veya bu hale gelmiş.Trip atan erkek bana cok feminen geliyor.

Evet ben şımarttım onu ayagına gide gide bu hale getirdim ama bu sefer öyle olmadı bugun kendi dayanamadı geldi konuştuk hallettik şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…