- 7 Temmuz 2024
- 61
- -23
- 8
- 26
- Konu Sahibi sancilibayaann
-
Bence ayrı eve çıkmadan evlenmekte suçSuçunuz daha ayrı eve çıkacak duruma sahip olmadan çocuk yapmanız orası kaynananızın evi istediğini yapar.
evlenmeden hamile kalmışNeden eşinizle çalışıp evınızı ayırıp duzenınızı kurmadınız da koştur koştur 1 senelik evlılıkte elinizde 3 aylık bebek varsa 9 ayda hamilelik desen 12 ay bi sene yapıyor yani ?
Bir yıl olmadı daha demişsiniz hamile olduğunuz ıcın mı evlendınız yoksa anlamadım ben orayı ?
evlenmeden hamile kalmış
Aynı hesabin icinden cikmaya calisiyordum ben deNeden eşinizle çalışıp evınızı ayırıp duzenınızı kurmadınız da koştur koştur 1 senelik evlılıkte elinizde 3 aylık bebek varsa 9 ayda hamilelik desen 12 ay bi sene yapıyor yani ?
Bir yıl olmadı daha demişsiniz hamile olduğunuz ıcın mı evlendınız yoksa anlamadım ben orayı ?
Su devırde para veren aileler bile yönetmeye çalışıyor . Kaldı ki konu sahıbı farkında bile değil ama görümcesi o evin kızı misafir olarak görüyor güya . Misafir olan kendısıAynı hesabin icinden cikmaya calisiyordum ben de
eski konularından gördüm ben de öyle olmuş, muhtemelen apar topar geçti yerleşti hamile kalınca.öyle mi gormedım ben öyle yazdığını kendı kendıme tahmin yürütmeye çalışmıştım
Eger oyleyse kayinvalideyle gorumce pek saygi duymuyordur konu sahibine. Aralarına almamalari, sallamamalari falan ondandireski konularından gördüm ben de öyle olmuş, muhtemelen apar topar geçti yerleşti hamile kalınca.
O zaman o kaynana evıne kabul edip aldı die şükretsin . Kaynana kapısını açmasa kocasında ev tutacak Toto yokmusmus kendı aile evınde doğurur otururdu .eski konularından gördüm ben de öyle olmuş, muhtemelen apar topar geçti yerleşti hamile kalınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?