çok yoruldum çok

dinamikk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
678
278
çok yoruldum çok...bari buraya yaziyim de belki biraz rahatlatır.ben 22 yaşındayım anne babam ayrı..Babam arkolik kendi meyhanesi var durumu iyi kazancı çok ama meyhanesini kapatır sabaha kadar pavyonda eğlencesine bakar paralararını oralara içkiye harcar...kira ödemiyo fatura ödemiyo ev bakmıyo..dedemin evinde kalıyo...Ben annemle yaşıyorum, çalışıyorum.yıllardır ev geçindirmek beni okadar yordu ki... ya karşılığında iki güzel çift duysam mutlu olacağım ama yok.liseden mezun olduğumdan beri çalıştım ev geçindirmeye çalıştım ama yeterince iyi geçim sağlayamıyorum diye neden hep daha iyisini beklemek neden bu memnuyetsizlik....annemle babam okadar çok kavga ederlerdi ki o pskolojiyle bu halde olduğumuza çok şükür..bıçaklar süpürge makinaının sopası havalarda uçuşurdu sabah okula gitmeme 1 saat kala ya kadar babam kavga çıkardğından kimseyi uyutmadığından ben hep 1-2 saatlik uykularla okula giderdim...hatta lise sınavlarının olduğu günü hiç unutmam ozaman OKS sınavı vardı.Ve biz annem le sabaha karşı 5 te babam arkamızda elinde bıçak bizi kovalarken annemin bi elinde ben bi elinde abim koştur koştur bir komşumuza sığınmaya gitmiştik.Ve ben o komşumuzda 1 saat uyuyup kalkıp taksimde sınavıma girmiştim...Tabiki hiç başarı sağlayamadım...Şimdi derdin ne diceksiniz olmuyosa yetmiyosa neden yaranamıyorum kimseye ne yapabilirim ki ben?

22 yaşında çok iyi para kazanacağı bi işi olmayan bir kız olarak elimden bu kadarı geliyo lanet olsun.

evet annem.Anneme yaranamamak artık beni çok üzüyo..hiç çabamı görmüyomu bilmiyorum bellimi etmek istemiyo..oda çalışıyo henüz 1 buçuk ay oldu gireli sıkışıklığımız çok bunalıyo ama bende bunalıyorum bende

Çok uzuldum adınıza. Keşke ailemizi kendimiz secmek zorunda kalsaydik.
Annenizlemi yaşıyorsunuz? Anneniz destek olmuyomu size neden bu kadar yukleniyolar

Çok uzuldum adınıza. Keşke ailemizi kendimiz secmek zorunda kalsaydik.
Annenizlemi yaşıyorsunuz? Anneniz destek olmuyomu size neden bu kadar yukleniyolar

evet annemle yaşıyorum.Açıkçası annem yaşadıklaından çok yoruldu ve artık rahatlamak istiyo farkındayımhatta evlenmek istiyo ve çalışmak istemiyo..Ona hak veriyorum keşke mutlu olacğı rahat edeceği bi evlilik yapabilse ama biraz da benle gurur duysa ne olur ki

evet annem.Anneme yaranamamak artık beni çok üzüyo..hiç çabamı görmüyomu bilmiyorum bellimi etmek istemiyo..oda çalışıyo henüz 1 buçuk ay oldu gireli sıkışıklığımız çok bunalıyo ama bende bunalıyorum bende
kardeşiniz de sizinle beraber mi yaşıyor? yani biraz açarsanız konuyu daha iyi anlarız..yeni mi ayrıldılar? böyle bir adamla onca yıl yaşadıktan sonra psikolojisi bozulmuştur doğal olarak..
borçlarınız mı var ?

abim benden bir yaş büyük...küçük yaşta bi hatasından dolayı evlendi...eşi ve çocuğuyla bizimle yaşadılar ama birkaç ay önce kendi evlerine çıktılar.Zaten o dönem iyice bunalmıştım ama şimdi ayrı yaşıyolar

babam yıllardır benim bir kızım var dı ya diye aklından bile geçirmemiştir.

evet annemle yaşıyorum.Açıkçası annem yaşadıklaından çok yoruldu ve artık rahatlamak istiyo farkındayımhatta evlenmek istiyo ve çalışmak istemiyo..Ona hak veriyorum keşke mutlu olacğı rahat edeceği bi evlilik yapabilse ama biraz da benle gurur duysa ne olur ki
Tamam ayrılmışlar ne güzel işte daha niye dert ediniyo kendine? Evlenmeyi istemeside bi tuhaf gercekten yanlış anlaşılmasın tabiki evlenebilir ama zaten zor bi evliliği olmuş. Anneniz evlenirse beraber mi yasayacaksiniz belki daha zor olacak hayatınız anneniz bunlari dusunmuyomu?

Emin olun annenizde sizi çok iyi anlıyordur, çabalarınızı görüyordur; belliki ruhen ve bedenen o da çok yara almış, yara almış bir hayatla devam etmeside çok zordur.
Bu yüzden çok belli edemiyordur size.
Keşke ikinizde psikolojik destek alabilseniz. Yaralar kolay sarılmıyor ancak çok gençsiniz . Önünüzde çok güzel günlerimiz olacak inşaallah.
Ev kira mı ve nafaka almıyor musunuz babadan ?

Anneniz ne yapsın yıllarca o adamın kahrını sizin için çekmiştir yoksa çekilir mi hiç şimdide böyle bir hale düşmek çalışmak zorunda olmak evin geçimi, faturalar senin kadar onu da bunaltıyordur sevgisini gösteremiyordur anlamaya yakın olmaya çalışın. Bende boşanan bir ailenin çocuğuydum. Kazandığım halde üniversiteye gidemedim açıköğretim yazdım çalıştım kuruşuna kadar anneme verdim cebimde bir akbilim olurdu annem harçlık bile vermezdi dışarda yemek yesem çok parta vermişsin derdi kendi param olmasına rağmen benim paralarımı hep biriktirdi ama ben hep sabrettim iyi oldum sonra çok iyi bir evlilik yaptım okulum bitti çalışıyorum başka şehirdeyim annem rahatsızlığından dolayı işten çıktı kardeşim eve yetemiyor ben yine yardımcı oluyorum bu da senin sınavındır sabırlı ol mutlaka karşına güzellikler mükafatın çıkacaktır. Hiç olmazsa o kötü hayattan kurtulmuşsun.

annenin bunalmasının seninle ilgisi yoktur tatlım..bence yaşadıklarından dolayı bu halde..sen annenle mutlu olmaya bak..o para yetişmiyor dedikçe sen ona yettiği kadar anne mutluyuz ya yeter falan de...al anneni dışarı yemeğe götür gezdir istemese bile zorla bu konuda..hem sana hemde annene biraz iyi gelecektir..

anne babam ben liseden mezun olunca filan ayrılmışlardı 2010 mezunuyum..2010 dan beri yani ayrılar..annemin evlilik isteme nedenini de tahmin ediyorum çalışmak istemiyo bu yaştan sonra oda haklı ben de onu çalıştırmak istemiyorum..ben sadece biraz benimle gururlansın istiyorum çünkü abim hiç yardımcı olmaz umuru değil annem, ben..o nu kendisi ilgilendirir.

pskolojik destek almak isterim hiç gitmedim ama şimdi özele para harcamak istemiyorum çünkü doğrulamadık...devletede gidenler dinlemiyolar yolluyolar filan demişlerdi..

Tamam ayrılmışlar ne güzel işte daha niye dert ediniyo kendine? Evlenmeyi istemeside bi tuhaf gercekten yanlış anlaşılmasın tabiki evlenebilir ama zaten zor bi evliliği olmuş. Anneniz evlenirse beraber mi yasayacaksiniz belki daha zor olacak hayatınız anneniz bunlari dusunmuyomu?

iyi bi evlilik istiyo tabi...daha zor bi hayat sürceksem evlenmem diye düşünüyo...yaşlılığını düşünüyo

Yazdım yazdım sildim... Anlayabiliyorum seni ama yapacak birşey yok. Sen kendinle gurur duy ,evlenmek istıyorsa evlensin. Haa bu evliliğin garantisini de kimse veremez , sever aşık olur onu anlarım ama rahat etmek için evlenmesi gerektiğini düşünmüyorum. " çocuklarım için katlandım" lafına da inanmıyorum ben. Iş başa düşünce öyle bir duruluyor ki ayakta. Devlet hastanesine gidebilirsin , çok da guzel ilgilenıyorlar bence.

Yazdım yazdım sildim... Anlayabiliyorum seni ama yapacak birşey yok. Sen kendinle gurur duy ,evlenmek istıyorsa evlensin. Haa bu evliliğin garantisini de kimse veremez , sever aşık olur onu anlarım ama rahat etmek için evlenmesi gerektiğini düşünmüyorum. " çocuklarım için katlandım" lafına da inanmıyorum ben. Iş başa düşünce öyle bir duruluyor ki ayakta. Devlet hastanesine gidebilirsin , çok da guzel ilgilenıyorlar bence.

gitsem iyi olacak evet..çünkü baya birikim var belki rahatlatır.

X