Çok yoruldum çok

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
bıktım artık yordu bu ilişki beni üç yılı geçen bir ilişki ardından evlilik kararı aileler arasında bir yanlış anlaşılma ve biten ilişki sözde bitti yani iki tarafta ayrıldı biliyor ama ayrılmadık sadece erteledik kendi kafamızda ama sürekli benimkilerinde bna birilerini bulması evlenmemi istemesi yordu beni kabul etmiyorum benim için bu sorun değil ama onun anmesi sürekli birilerini bulup görüşmesini istemesi sürekli arayıp şu kızla bir görüş demesi dayısının amcasının bütün ailesinin ona kız araması bulması çok sinirlendiriyor beni şuan şartlar müsait olsa hemen evlencem ama bu şekilde de yoruldum annesini tutup döveceğim yani

Bu ne acele oğlan tohuma mı kaçıyormuş,ailesine söylesin sizle olan ilişkinin devam ettiğini kaybedeceğiniz bir şey yok.

Peki sormadan edemiyorum ,ne kadar daha sürecek bu belirsizlik ,ya bulduğu kızı sevgilin beğenir ya da zorla evlendirirlerse ne olacak ?Başıma gelmez deme bunların olma olasılığı çok yüksek.
Kabul etmiyor kızlarla bir görüşme olmuyor ama İnsan Yinede tedirgin oluyor bilmiyorum ben karışmıyorum artık kendisine bıraktım söyleyeceğim diyor bekliyoruz şuan söylese bile evlenemeyeceğimiz için böyle düşünüyor belkid e

Bu ne acele oğlan tohuma mı kaçıyormuş,ailesine söylesin sizle olan ilişkinin devam ettiğini kaybedeceğiniz bir şey yok.

Başkasıyla evlendirsin ki konu sahibini aradan çıkarsın niyeti bu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…