- 12 Temmuz 2018
- 131
- 104
- 103
- Konu Sahibi summerwine88
-
Korkacak bisey yok ilaçları kullanacaksın yumurtalar büyüyünce narkoz verip uyutup toplicaklar sen anlamazsın bile zaten az yumurta çıkacağı için ağrın bile olmaz. Sonra dondurup sakliycaklar hayırlı bir eş bulunca onlardan evlat sahibi olursun.Neyle karsilasacagimi bilmiyorum. Çok korkuyorum
Kandan amh testi yapılıyor belli bir sayının altında olunca düşük sayılıyor tabi bu yaşa göre değişir.Rezervin azaldığı nasıl anlaşılıyor? Bende de azalmış mıdır acaba.
Yumurta toplatmak inan çok basit bir işlem. İlaçların yanı sıra mutlaka takviye de kullan doktoruna danışarak. Sağlıklı beslen. Yumurtaların kaliteli olsun. Ve bence en az 2 kez yap bu işlemi. Ne kadar çok yumurta, o kadar çok başarılı döllenme.
Gerçekten korkutucu değil. Mesela benim de çikolata kistlerim ve amh düşüklüğüm var. Keşke evlenmeden önce küçük yaşta yumurtalarım daha iyiyken toplatsaymışım. Tabi o zaman bilmiyordum.
Ah keşke!!!Geçen hafta ben de test verdim. Çıkan sonuca göre benim de düşündüğüm bir durum. 37 yaşındayım süreç için geç kalmamış olmayı umuyorum. Sadece çocuk için istemediğiniz biriyle evlenmeyin. Keşke ülkemiz de sperm nakli yasal olsaydı.
Umarım sağlıkla kolaylıkla atlatırız bu süreciAynı dert bende de var maalesef, çikolata kisti ve adenomyozis 1,5 sene önce operasyon geçirdim. Ameliyattan 3 ay sonra adet düzensizliği yaşamaya başladım. 1 hafta önce perimenopoz' da olduğumu öğrendim.
Peki tüp bebek falan denediniz mi? Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama. Ben tüp bebek denedim tek embriyom kaldı o da tutunamadı. Şimdi saldım biraz çok psikolojim bozuldu bu konulardan. Yaşınız kaç bu arada ben 27Aynı dert bende de var maalesef, çikolata kisti ve adenomyozis 1,5 sene önce operasyon geçirdim. Ameliyattan 3 ay sonra adet düzensizliği yaşamaya başladım. 1 hafta önce perimenopoz' da olduğumu öğrendim.
Ben bekarım 37 yaşındayımPeki tüp bebek falan denediniz mi? Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama. Ben tüp bebek denedim tek embriyom kaldı o da tutunamadı. Şimdi saldım biraz çok psikolojim bozuldu bu konulardan. Yaşınız kaç bu arada ben 27
Yumurta dondurmayı düşündünüz müBen bekarım 37 yaşındayım
Yok o yöntem anca 100 yıl sonra ülkemizde uygulanabilir. Ne ben o toplumsal baskıya hazırım, ne de ülke hazırBahsettiğiniz sperm nakli eğer babası belli olmayan sperm bankasından aldığınız sperm ise ilerde çevrenin bu tabiri, çocuğa sosyal baskı aracı olarak kullanma ihtimali bile çok tehlikeli.
Ben de 2 kez peş peşe (arada 2 ay rahim dinlendirerek) yumurta toplama işlemi (OPU) yaptırdım. Asla korktuğunuz gibi bir şey yok, gözünüzde yok yere büyütmeyin.Umarım sağlıkla kolaylıkla atlatırız bu süreci
Yumurta dondurmayı düşündünüz mü
Başlığı ben açtım. Şuan o sürece başlamak üzereyimYumurta dondurmayı düşündünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?