- Konu Sahibi summerwine88
-
Babası kim bilinmeyecekti.Geçen hafta ben de test verdim. Çıkan sonuca göre benim de düşündüğüm bir durum. 37 yaşındayım süreç için geç kalmamış olmayı umuyorum. Sadece çocuk için istemediğiniz biriyle evlenmeyin. Keşke ülkemiz de sperm nakli yasal olsaydı.
babası kim bilinmeyen pek çok çocuk var, bu herkes için sorun teşkil etmiyor.Babası kim bilinmeyecekti.
merhaba. daha geçtiğimiz Çarşamba yumurtalarımı tüp bebek tedavisi için toplattım. Doktorumdan çok memnunum. işinin gerçekten ehli birisi. konuşmak, dertleşmek veya bilgi almak isterseniz özelden görüşebiliriz. Kendi sürecimi anlatabilirim. evet psikolojik olarak bence fizikselden daha yıpratıcı bir süreç. sizi anlıyorum. umarım herşey istediğiniz gibi olur.Zor zamanlardan geçiyorum. Yumurtalik rezervim azalmış. Apar topar yumurtalik dondurmam gerekiyor. Tek seferde olacak mı olmayacak mı belli değil. Her seferinde bi ton para vericem. Parayı geçtim, işlem psikolojik olarak yıpratıcı.
Artık evlenmem gerektiği gerçeği tokat gibi yüzüme çarptı. Çocuğum olsun istiyorum ama elimdeki adaylarla evlenmek istemiyorum. Korkunç bi ikilem yaşıyorum. Çıldırmak üzereyim
bu herkes için problem teşkil eden bir şey değil. Ki benim için de problem değil. Babası bilinip de sahip çıkılmayan yüzlerce çocuk var. Öyle bir babası olacağına bilinmesin çok daha iyi.Babası kim bilinmeyecekti.
Çok teşekkür ederimmerhaba. daha geçtiğimiz Çarşamba yumurtalarımı tüp bebek tedavisi için toplattım. Doktorumdan çok memnunum. işinin gerçekten ehli birisi. konuşmak, dertleşmek veya bilgi almak isterseniz özelden görüşebiliriz. Kendi sürecimi anlatabilirim. evet psikolojik olarak bence fizikselden daha yıpratıcı bir süreç. sizi anlıyorum. umarım herşey istediğiniz gibi olur.
Çocuk için fıtrata ters sorun olacak . Ayrıca babasınin çocuğuna aşık oldu evlendi diyelim denk geldi normal mibabası kim bilinmeyen pek çok çocuk var, bu herkes için sorun teşkil etmiyor.
konu sahibi için de sorun teşkil etmiyorsa (şüpheli?)
kıbrısta sperm bankasıyla gebe kalınıyor diye biliyorum, ancak masrafı var bunun bir de...ayrıca sosyolojik yükü var kolay değil ortalama maaşlı ortalama çevreden bir insan için büyük yükler bunlar.
Ne diyorsunuz ya konu bu mu şu an?Çocuk için fıtrata ters sorun olacak . Ayrıca babasınin çocuğuna aşık oldu evlendi diyelim denk geldi normal mi
Mliyonda ihtimal bu ihtimal sadece onda yok yıllar önce kocanın annesi babasını senin babanla aldatmış olabilir diyelim ya da hastanede vs karışmış olabilirsin istatistiğe vurursak aynı çıkarÇocuk için fıtrata ters sorun olacak . Ayrıca babasınin çocuğuna aşık oldu evlendi diyelim denk geldi normal mi
Peki tüp bebek falan denediniz mi? Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama. Ben tüp bebek denedim tek embriyom kaldı o da tutunamadı. Şimdi saldım biraz çok psikolojim bozuldu bu konulardan. Yaşınız kaç bu arada ben 27
hanımefendi bu ülkede (yetişkin yaşta, yeni nesili kast etmiyorum) anasının adı havva babasının adı adem olan binlerce kişi var, adem ve havva çok sık koyulan isimler de değil mehmet ayşe gibi, hem anne hem babanın böyle denk gelmesi nasıl olmuş acaba?Çocuk için fıtrata ters sorun olacak . Ayrıca babasınin çocuğuna aşık oldu evlendi diyelim denk geldi normal mi
Konu sperm bankası da değil yalnizNe diyorsunuz ya konu bu mu şu an?
Yanlışı başka yanlışla ornekleyemezsinizhanımefendi bu ülkede (yetişkin yaşta, yeni nesili kast etmiyorum) anasının adı havva babasının adı adem olan binlerce kişi var, adem ve havva çok sık koyulan isimler de değil mehmet ayşe gibi, hem anne hem babanın böyle denk gelmesi nasıl olmuş acaba?
bir araştırın acaba neden bu kadar çok var ?
hergün tv'larda bi sürü insan anasının babasını bilmiyor, arıyor, Allah Allah fıtrat da vardı ama nasıl bırakıp koyup gitmiş bu kadar insan çocuklarını fıtrat varken, çok ilginç değil mi?
babasız çocuk büyütmek büyük sorumluluk maddi manevi büyük bir iş, bunu hallettik de tek sorunumuz ay 30 yıl sonra babasının başka çocuğu bilmeden karşısına çıkarsaya mı kaldık?
yahu size göre yanlış olan herkese göre yanlış olmak zorunda değilYanlışı başka yanlışla ornekleyemezsiniz
ama o da konuya dahil olmalıKonu sperm bankası da değil yalniz
Haklı olduğunuz noktalar var. Ama lütfen bu agresif tutumu biraz değiştirin. Zaten gerginim iyice geriliyorum yazdıklarınızı okurkenama o da konuya dahil olmalı
yani konu sahibinin yerinde olsam düşünürüm bunu
illa çocuğum olsun istiyorsa, göze aldıysa ve babası da donanımlı, karakterli birlikte büyüteceğim bir adam olmalı gibi bir şey demiyorsa,
hayatında kimse olmayan 38 yaşında bir kadın sadece yumurta mı dondursamı değil de sperm bankası mı diye de düşünmeli -bence
çünkü zaten yumurta rezervi azmış
dondurdu diyelim
eğer evlenemezse o yumurtalar çöp.
türkiyede evli olmadan o yumurtaları kullanamaz.
diyelim 3-4 sene sonra evli olmazsa hala, "bari sperm bankasına gideyim" dedi, o zaman kaliteli yumurtası kalmayabilir, yumurta bulunamayabilir, rezerv sorunu yüzünden hazırda dondurulmuşları alıp gidemiyor yasa öyle...
Benim 0.8. Sağ ve solda 5’er cm çikolata kisti var. Rahim içi iyi dediler ama rahim yeterince kalınlaşmıyor. Şu an biraz akışına bıraktım yıl sonunda tekrar başlıcam tedaviyeBenim bir çocuğum var. Allah isteyen herkese nasip etsin visanne kullanıp bırakıp hamile kalmıştım o zamanlar 3,5 cm falandı. Hamile kaldığım yaştasınız. Şuan ben 36 yaş Amh 0,04 sizin değeriniz kaç
Konudan banlayabilirsiniz isterseniz rahatsız oluyorsanızHaklı olduğunuz noktalar var. Ama lütfen bu agresif tutumu biraz değiştirin. Zaten gerginim iyice geriliyorum yazdıklarınızı okurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?