- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
İlk hafta bulunduğum yerde kalmam gerekiyordu. Yarından sonra gidebilirim. Ailem uzakta arabayı tek başıma goturmemi istemedi heralde bir gün de babamın gelmesini bekleyip birlikte doneriz. Hem valizimi hazirlarim elim hiçbir şeye kalkmıyor .
Tayin istememe nedenim çok iyi bir yerde görev yapıyorum, branşımdan dolayı tayin istesem de ya çıkmaz ya da olduğumdan çok daha kötü bir yer olacaktı. O nedenle istemedim.
Bitti artık gidicem de ailemde de ayrı telaş olacak. Abim evleniyor önümüzdeki ay.
Beni ne günlerde ne halde bıraktı. Allaha havale ediyorum. Ailemi benden daha fazla yıpratti.
Amiiin..Arkadaşım hiç üzülme, her şerde vardır bir hayır . Zamanla insan anlıyor,şuan her şey çok yeni bunalıp; sorgulaman çok normal ! Dünya da ilk boşanan , ilk haksızlığa uğrayan sen diilsin , sonda olmayacaksan hepimizin başına gelebilir. Sınav dünyası bir şeylerle sabrımız, gücümüz sınanacak biz her zaman şükredelim ki en güzel şeyler bizi bulsun.
Güçlü bir kadınsın iyi bir kadınsın ! O adam kesinlikle senin sevgini asla hak etmiyor. Hiç bir kötülük sonsuza kadar sürmez illa ki bir kapı açılacak, çok mutlu huzurlu olduğun zamanlarda gelecek. Allah her konu da yardımcın olsun. Senin için üzülmüyorum, aksine seviniyorum çünkü daha mutlu huzurlu bir yaşam seni bekliyor.
Allah kolayliklar versin ne deyim ki sana .Teşekkür ederim yorumunuz için
Belki de her şeye rağmen sevdiğim için boyleyim.
Belki de ailem yıkan tarafın ben olmamam gerektiğini istediği için.terk edilmek bunun adı ve canımı yakıyor.
Haketmedigim halde çok ağır şeyler yaşattı bana.
Amiiin..
İçimi açtın, ne de güzel şeyler söyledin.
Çok sagol Allah razı olsun canim.
İnşallah huzurlu olacağım günler gelir. Çok ihtiyacım var. Allah zorda kalan herkese ferahlık versin inşallah.
Yaa inşallah çok teşekkür ederim desteğin icin..Dualarım seninle inş. çok mutlu olduğun günlerini de görücez yazıp çizdiğin günlerde gelicek sonra geçmişe dönüp yazdıklarını okur vay be ne güçlü kadınmış dersin kocaman bir gülümseme de atarsın ekrana ohhh be dersin sefam olsun
Yaa inşallah çok teşekkür ederim desteğin icin..
Cok ihtiyacım varmış. İnşallah zaman bir an evvel çözsün her şeyi.
Bir dönem bu söylediklerin olsun istiyordum. Anlasın hatasını, affettirsin.Konularına yazmasamda takip ettiğim kişisin, ben bu zamana kadar eşinin bir şekilde geri döneceğini düşünüyordum. Ortada çocukluk yapmak dışında bir neden yok, yazık ya eğer sırf inadı için eşinden-yuvasından vazgeciyorsa gerçekten yazık...
Seni kaybettiğine pişman olacağı kesin, senin bu çektiklerini o kat ve kat çekicek.
Ama yinede belki son çıkışın kapısında aklına dank ederde sana dönüp kendini affettirir, umudum bu yönde. Valla böyle nedenden ötürü ayrilmaniza gönlüm razı değil resmen.
Senin için hakkında ne hayırlısıysa öyle olsun, gönlünde aklında hayırlı olana kaysın.
Bir dönem bu söylediklerin olsun istiyordum. Anlasın hatasını, affettirsin.
Ama o kadar çok su aktı ki.
Yabancı benim için.
Gaddarligini belgeledi.
BirÇok kez beni mahçup etti çevreye.
İstemediğim şeyler yaptı.
Ailemi üzdü.
Ramazanı burnumdan getirdi.
Kin,inat,kızgınlık bitmedi gitti.
Taş olsa catlardi. Tek basimayim.
Arabayı sanayiye götürdüm iki kez.
Neden ben bu kadar şeyin üstüne bir şey yokmuş gibi davranabilirim? Ya da nasıl?
Kendisine de dedim sen çok iyi ettin. Ben asla bu noktaya getiremezdim. Yazık evliligimiz, emek vereyim , bırakmayayim derdim. Sen bana aslında iyilik ettin. Ben asla bu noktaya gelemezdim. ..
Ben de öyle düşünüyorumSen de haklısın, bukadar şey yaşattıktan sonra zor...
Eğer böyle düşünüyorsan o zaman şanslısın, tamam şuan acının dibine vurmuş olabilirsin ama ileride içinde keşkelerin olmayacak sonuçta elinden geleni yapıp adım atmayı denedin. O haline yansın, bir insanın ahını aldı.
Kimbilir belki Allah'ın sevgili kulu olduğun için ayrilmaniza onu vesile kılarak seni ondan kurtardı. Çünkü dedin ya o böyle yapmasaydı ben çekerdim onu diye, anacım bir ömürde bu inat adam çekilmezki.
Ben de öyle düşünüyorum
Bir ömür belki çekemezdim ama öyle sudan sebepten de arkami dönüp gidemezdim.
Üzgün görünüyor güya.
Zamanında bişeyler yapacaktı .
Daha da pişman olsun istiyorum
Her gün vicdanı sizlasın.
Sonra mutlu olsun. Yine kiyamiyorum ama annesiyle ablası rabbim alsın ahımı.
Sıkıntı değil belmiyum. Senin yerinde ben değil taş olsa çatlardı yukarda yazdıklarına kızmadım:)Tekrar teşekkür ederim canım yanlış anladın beni kusura bakma yine de seviyorum seni:)
Bu yıl iptal edilemiycekmis diye duyduk.
Bir dé okulundakiler idarecileri vs öğrendi istediğini arkadaşları yani. Onların katlarında da ben öğrendim.
Sadece blof Olsaydı bu kadarı göze alamazdi.
Başarılar diliyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?