Çok yoruldum güçlü olmaya çalışmaktan.

Arkadaşım hiç üzülme, her şerde vardır bir hayır . Zamanla insan anlıyor,şuan her şey çok yeni bunalıp; sorgulaman çok normal ! Dünya da ilk boşanan , ilk haksızlığa uğrayan sen diilsin , sonda olmayacaksan hepimizin başına gelebilir. Sınav dünyası bir şeylerle sabrımız, gücümüz sınanacak biz her zaman şükredelim ki en güzel şeyler bizi bulsun.

Güçlü bir kadınsın iyi bir kadınsın ! O adam kesinlikle senin sevgini asla hak etmiyor. Hiç bir kötülük sonsuza kadar sürmez illa ki bir kapı açılacak, çok mutlu huzurlu olduğun zamanlarda gelecek. Allah her konu da yardımcın olsun. Senin için üzülmüyorum, aksine seviniyorum çünkü daha mutlu huzurlu bir yaşam seni bekliyor.

Amiiin..
İçimi açtın, ne de güzel şeyler söyledin.
Çok sagol Allah razı olsun canim.
İnşallah huzurlu olacağım günler gelir. Çok ihtiyacım var. Allah zorda kalan herkese ferahlık versin inşallah.

Allah kolayliklar versin ne deyim ki sana .
Ayni acilari yasamis bir insan olarak.
Erkek milleti gamsiz hep kadnlar uzuluyor .
Genele bakarsak.
Sabir canim.
Cocuk var mi?
Kac sene oldu evleneli.
Ama sana sunu soyleyim bosanmak cok zor.
Ama sunu da soyleyum eger seni cok uzuyorsa yani zarar veriyorsa yol ver gitsin arkadasim.
Bu hayatta kimse icin uzulmeye degmez.
Uzersen kendini olan sana olur.
Ama yolu varsa seni azda olsa seviyorsa .
Yeniden dene yok sevmiyorsa yol vee gitsin.
Cehenneme kadr yolu var.

Amiiin..
İçimi açtın, ne de güzel şeyler söyledin.
Çok sagol Allah razı olsun canim.
İnşallah huzurlu olacağım günler gelir. Çok ihtiyacım var. Allah zorda kalan herkese ferahlık versin inşallah.

Dualarım seninle inş. çok mutlu olduğun günlerini de görücez yazıp çizdiğin günlerde gelicek sonra geçmişe dönüp yazdıklarını okur vay be ne güçlü kadınmış dersin kocaman bir gülümseme de atarsın ekrana ohhh be dersin sefam olsun

Konularına yazmasamda takip ettiğim kişisin, ben bu zamana kadar eşinin bir şekilde geri döneceğini düşünüyordum. Ortada çocukluk yapmak dışında bir neden yok, yazık ya eğer sırf inadı için eşinden-yuvasından vazgeciyorsa gerçekten yazık...
Seni kaybettiğine pişman olacağı kesin, senin bu çektiklerini o kat ve kat çekicek.
Ama yinede belki son çıkışın kapısında aklına dank ederde sana dönüp kendini affettirir, umudum bu yönde. Valla böyle nedenden ötürü ayrilmaniza gönlüm razı değil resmen.
Senin için hakkında ne hayırlısıysa öyle olsun, gönlünde aklında hayırlı olana kaysın.

Yaa inşallah çok teşekkür ederim desteğin icin..
Cok ihtiyacım varmış. İnşallah zaman bir an evvel çözsün her şeyi.

Bir dönem bu söylediklerin olsun istiyordum. Anlasın hatasını, affettirsin.
Ama o kadar çok su aktı ki.
Yabancı benim için.
Gaddarligini belgeledi.
BirÇok kez beni mahçup etti çevreye.
İstemediğim şeyler yaptı.
Ailemi üzdü.
Ramazanı burnumdan getirdi.
Kin,inat,kızgınlık bitmedi gitti.
Taş olsa catlardi. Tek basimayim.
Arabayı sanayiye götürdüm iki kez.
Neden ben bu kadar şeyin üstüne bir şey yokmuş gibi davranabilirim? Ya da nasıl?

Kendisine de dedim sen çok iyi ettin. Ben asla bu noktaya getiremezdim. Yazık evliligimiz, emek vereyim , bırakmayayim derdim. Sen bana aslında iyilik ettin. Ben asla bu noktaya gelemezdim. ..

eşiniz bence boşanma durumu sizin üstünüze kalsın diye bekliyor olabilir
yani ben tayin istedim gelme demedim ama bak belmiyum gelmedi onun yüzünden ayrıldık gibi bir durum yaratmaya çalışıyor olabilir
Allah yardımcınız olsun
zor durumlar inşallah en kisa surede atlatirsinuz

Sen de haklısın, bukadar şey yaşattıktan sonra zor...
Eğer böyle düşünüyorsan o zaman şanslısın, tamam şuan acının dibine vurmuş olabilirsin ama ileride içinde keşkelerin olmayacak sonuçta elinden geleni yapıp adım atmayı denedin. O haline yansın, bir insanın ahını aldı.
Kimbilir belki Allah'ın sevgili kulu olduğun için ayrilmaniza onu vesile kılarak seni ondan kurtardı. Çünkü dedin ya o böyle yapmasaydı ben çekerdim onu diye, anacım bir ömürde bu inat adam çekilmezki.

Ben de öyle düşünüyorum
Bir ömür belki çekemezdim ama öyle sudan sebepten de arkami dönüp gidemezdim.
Üzgün görünüyor güya.
Zamanında bişeyler yapacaktı .
Daha da pişman olsun istiyorum
Her gün vicdanı sizlasın.
Sonra mutlu olsun. Yine kiyamiyorum ama annesiyle ablası rabbim alsın ahımı.

Bak ya şu durumdayken bile kıyamıyorsun, böyle melek gibi kadını kaybedeceğine yansın o hödük.
Sen kıy kıyma, şu duruma gelmenizde kimin rolü varsa ahın çıkacaktır bir gün hiç merak etme.
Pişman olacak, olsunda zaten!

Sıkıntı değil belmiyum. Senin yerinde ben değil taş olsa çatlardı yukarda yazdıklarına kızmadım:)
Takip edemeyeceğim için yazamıyorum daha fazla ama eşin gerçekten çok kötü ahını aldı senin, zulmetti resmen sana çok üzülüyorum gerçekten. Uzaklaşıp objektif bakabildiğinde sen de çok iyi göreceksin sana verdiği zararı. Sevgi tek başına hiçbişeye yetmiyor. Hele ki karşıdaki insan hesapçıysa Senin ona ihtiyacın yok ve o seni haketmiyor kesinlikle bundan emin ol

Kızlar haftaya dava açılıyor. Bu haftasonu gidecektim ailemin yanına. Ama dava olacağı için bulunmam gerekiyormuş. Annemle babam gelecek yanıma .
Onun ailesi bir kez aramadi , kardeşimsin dediği ablası bile birkez aramadi. Allaha havale ediyorum.
Dualarınızı bekliyorum çabucak atlatmam için.

Allah yardımcın olsun, tez zamanda hakkettiğin mutlu günlere kavuşursun inşallah.

Üzüldüm gerçekten. Kendimi senin yerine koydum, hissettiklerini hissettim sanki.

Geçecek. Yara gibi. İlk zamanlar nasıl sızlar, acır, zamanla sızısı geçer... Sende öyle olacaksın. Unutacaksın Allah' ın izniyle. Onunda yuvası yıkıldı, onunda düzeni bozuldu ve oda eşinden ayrı yeni bir başlangıç yapacak şimdi.

Su yolunu bulur canım. Koy ver gitsin.

Üzüldüm canım konularını takip ediyorum nihai bir sonuca gitmeniz bu belirsizlik ten iyidir emin ol onun yönlendirmesi ni bekledin yuva yıkmamak için ama bak karşındaki çoktan planını kurmuş yazık çok yazık bu kadar emeği çöpe atıyor .Ailene anlattım mi ?dün gece mi konustunuz davayı haftaya acmayı ? Duaları seninle şu mübarek günlerde Rabbim derdini hafifletsin Yaran çabucak iyilessin

İnanılır gibi değil birbirini seven iki insan ve bir boşanma... Ben bu olaydan bir şey anlamadım.. Geçen gün iftara birlikte gitmediniz mi snki düzelck gibi gelmişti bana.. Hayırlısı olsun ne olacaksa.. İçini ferah tut.

Desteğiniz için çok teşekkürler kızlar.
Ben ailemin yanına gidecektim bu haftasonu.
Valizimi çıkarmıştım.
Onu görünce nereye gidiyosun haftaya dava acilacak burda olman lazım dedi.
O şekilde gitmekten vazgeçtim ve anneme anlattım.
Babama anlatıp bugün yola cikcaklar inşallah yanıma gelcekler.

Kimliğimi istemişti verdim. Bir An önce bitsin ama sen de bu evden git artık dedim. Nereye gidiyim diyor hala.sen olsan nereye gidersin diyor.
Aman dedim 3 kuruş harcama. Biraz sinirlendim. Abimin düğününe denk getirmesi vs ınsanligini gösterdin dedim.
Düğünü bekleyebiliriz diyor. Sanki düğünde ben seni yanıma alıp da gezdircem mi dedim. Yoo düğüne gelmem dedi. Millet benim kimliğimi mi bacak bit an once bitsin dedim.

Baskısını başlardaki görseniz sanki ben kaçıyorum bosanmamak için.

Annem annesini aramis.
Ne bu ne yapıyor aylardır senin oğlun diye.
Yemin ediyomus benim haberim yok. Ben ister miyim diye. Dün haberi olmuş güya. Gidelim mi yanlarına demiş.
Artık çok geç değil mi dedim anneme. Siz gelceksiniz yanıma başkasına gerek yok. O da istiyosa oğluna desteğe gelsin.
Böyle işte kızlar.

Şu An hazırlanıyor gitmek için.
Hakkımızda hayırlısı buymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…