Yaklasik bir saat önce gitti.Seni üzmek gibi olmasın arkadaşım ama boşanırsanız ikiniz de pişman olursunuz gibi geliyor bana.Daha evden bile gitmemiş. O yüzden durumu tam olarak idrak edemiyorsunuz. Keşke biriniz evden gitseydi ayrılığın tadına bakıp, yaşananlara uzaktan baksaydının.
Canim şu mübarek günde rabbim yardimcin olsun eşin başını daha cok taşlara vuracak hiç üzülme....Yaklasik bir saat önce gitti.
Hala da ramazan günü gitcek bi yerim yok niye taktiysan evden gitmeme diyor. Son güne kadar kalmak mi istiyosun kal dedim. Sen iki aydır emdiğim sütü burnumdan getirdin. Ramazanı hem bana hem aileme zehir ettin benim sana git demem çok mu dedim. Düşün yine de bunu diyor. Kendi vicdanı hiç sızlamiyor halen 3 gün dışarda kalcak bunu söylüyor.
Laf nerden geldiyse nedeni ne diyceksin dedim. Ona ettiklerim, saygisizliklarim,hakaretlerim, benimle bi gelecek görmemesi, memleketine gitmeyecek olmam,birlikte bişey yapamayisimiz. Bir sor kendine tekrar neden diye dedim. Yani kendini hatasız görüyor kendi yaptıklarını, daraltmalarini, ailesinin sirretliklerini her şeyini es geçmiş.
Diycek bişey yok da ailem üzülüyor diye kahroluyorum onun için içimde bir üzüntü yok.
İyice tanıdım onu.
Dönüşü olsun isteyen yok zaten.Yani sen istesen de istemesen de adam cok kararli duruyo. Evde yasamak umrunda degildir islerini ayarlayip gider. Sosyal medya hesabi falan hic dusunmez adamlar. Konunun gecmisini bilmiyorum ama is buraya geldikten sonra donusu olmaz
Dönüşü olsun isteyen yok zaten.
Ayrıca gayet pişman üzgün 3 yıldır tanıyorum.
Bir kez de ağzımı aradı ne yapıcaz yapıcak miyiz vs diye. Ama burnu yere düşse eğilip alcak biri değil.
Bu saatten sonra benim dönüşüm olmaz asıl.
Kabullenemedigim bişey yok.Agzini falan aramak degil o. Sorumlulugu yikmak icin ne yapacagiz vs demis. Sen yapilacak ne var deyince aynen sonu yok bu isin diye net sekilde soylemis zaten.
Eski konularini okudum. Pisman olsa o kadar adim atmissin yumusardi. Gurur yapan sensin de onu oyle saniyosun. O kadar karisik duygulari yok planli programli bosanma hazirliginda duruyor. Sorunlar kronik ve adam kararli oldugu icin ya bugun ya yarin ya 1 sene sonra ama mutlaka bitecektir. Kabullensen iyi edersin. Bir an once yeni hayatina basla bireysel yasama gec, gun gectikce kendini cok daha iyi hissedeceksin. Sevmek sevilmek hayati mutlu yasamak herkesin hakki
Teşekkür ederim canım desteğin icin.Adam hala sorumluluğu sana atma derdinde, benim kararım budur diyemiyor. Sonunda çıkıp senin için o böyle karar aldı gibi davranmaya çalışıyor galiba. Belmiyum bu noktada asla ona istediğini verme. Pislik herif ne zamandan beri planını yapmış davasını açmış sana da aynı evde iki yabancı gibi davranarak zulmetti. Emin ol çok çok daha iyi olacaksın tek gereken şey zaman ve lütfen elalemi salla gitsin. Bol bol dua et. La havle vela kuvvete....99 kere oku oku dur. Allah yardımcın olsun
E bi kulp takacaktı illa kiTeşekkür ederim canım desteğin icin.
Davayı acmamisti pazartesi açılacak sanırım umarım adlı tatile girmeden biter ki biter diye düşünüyorum çok yoğunluk yok.
Ailesine ağza alınmayacak küfürler etti demiş. Ya da ablası öyle dedi bilmiyorum. Annemi arayıp ağlamış ablası filan.
Annem de ben kızımı tanıyorum. Küfür nedir bilmez demiş. Ne söylediyse ağza alınmayacak demeyin söyleyin demiş. Bişey dememiş.
Ki annem doğru demiş. Ben hayatımda bir kere bile küfür etmedim. Bilmem.
Hayatımdaki en kaba kelimelere de onunlayken alışmışımdır.
Allaha havale ediyorum. Sıkı bi bahane lazımdı. Çünkü onların akrabaları beni çok sevmislerdi huysuz biri olduğuma inanmayacaklardi onları içten içe suclayacaklardi. Etiketi yapıştır ağza alınmayacak küfürler ediyordu.
Bagdastiramiyorum yazarken bile kendimle.
Ya dayanamayıp yazıcamDönüşü olsun isteyen yok zaten.
Ayrıca gayet pişman üzgün 3 yıldır tanıyorum.
Bir kez de ağzımı aradı ne yapıcaz yapıcak miyiz vs diye. Ama burnu yere düşse eğilip alcak biri değil.
Bu saatten sonra benim dönüşüm olmaz asıl.
Ya neyin aklaması siz iyi misiniz?Ya dayanamayıp yazıcam
Hihi cok pisman, onun icin aylardır aynı evde iki yabancisiniz senin adimlarina ragmen. Hala bir ego, bir aklama meraki. Erkekler düz mantik. Istemese hicbir sekilde bosanmaz. Evet 3 yildir tanidigi kadinin inadina gururundan adam kurulu duzenini bozup bosaniyor.
Her mesajin ego kokmasaymisYa neyin aklaması siz iyi misiniz?
Saçma sapan yorumlar yapmayın zaten canim sıkkın. Şu sayfaya da giresim gelmiyor senin gibi yorumlar yapanlar yuzunden. Öfkenizi kusacak yer arıyorsunuz . Sizin bence benden de ciddi sorunlarını var.
Zaten asude_bahar adlı kullanıcının söyle bi açmadan attığı mesajlara baktım herkese bi ayar verme telaşında.
Peki sizsiniz. Neyi tartisiyosak?
Eğlenecek başka konu bulun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?