ah bu kaçıncı büyük kavgamız Sayamadım 6 yıl içinde ama bu son kavgamızda içim eskisi gibi sızlamadı acaba biterim diye endişe etmedim tuhaf bi soğukkanlılık var üstümde aslında beni ona bağlayan tek şey çocuklarımız bunu anladım öyle bi haldeyizki kavgaya yer arıyoruz kalbimizi kırıp sayıp döküp barışıyoruz sanki bişey olmamış gibi ama artık yeter kaçkez el kaldırdı bana...sustum...ailem destek ama iki çocuk sorumluluğunu göze alamıyorum bide çocuklarına çok düşkün elimden alır diye korkuyorum o doktor ben işletme mezunuyum üstelik okulu bitirdiğim gibi evlendim iş tecrübem yok ailem izmirde ve bana verdîkleri bi ev var yani çok zorlanmam maddi anlamda gelelim kavga sebebine çocukları dışarı parkaçıkaracakrım kızım 14aylık ve sulukla içebiliyo bunu bile bile şişeyle suverdi bayada döküldü bende aceleyle kızı giydirmiştim biran önce gidip geliyim yemek yapayım diye gün boyunca 2 çocuk bak temizlik yap mahvolmuşum zaten bende kazağını çıkarıp vestiyere fırlatıp of bitmiyor sayenizde işim dedim tek bu...başladı saymaya neyse parka götürdüm çocukları geldim aynı Tantana bana yemek yapma zaten napıyosun şudur budur konu ta eski sevgilime bile geldi. 5 sene önce annesini eve bırakacağı bigün uzak dolmuşla gitsinler demiştim pişmanmış evlendiğine falan gidiyo geliyo laf atıyo yok ayrılalım dedi.. zaten hep söyler bunu bana oyuncak bile fırlattı sürekli ben çalışanla evlenmedim pişmanın sen cahîlsin falan diyodu zaten hep bu yüzden soğudum eskisi gibi sevmiyorum artık ayrılsam belki daha mutlu olurum annesini arar her kavgada yok ben geliyorum ayeılıcaz der tam rezillik yani...ben artık bıktım bu evlilikten karar verdim ben yarın gidicem dedim tabi o inanmıyo git diyo ben dedim asıl sen defol git çıktı gitti bana eski sevgilimle aramda ne gibi şeyler olduğunu bilmediğini bile söyledi oysa ilk sevdiğimde ...bana elini ilk süren oydu biliyo ama canımı yakmak beni üzmek için 7 sene öncesini söylüyor bide bana demesin mi benim hep aklımda sana söylemiyorum diye...meger hep düşünüyormuş ve 2 çocuktan sonra bunu söyledi ya sanki içimden bişeyler koptu o an...şimdi öyle sakinim kendime şaşıyorum gidersem geri dönmem...o yüzden iyi karar vermeliyim sizce napıyım bi akıl verin çok karışığım....