• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok yoruldum :(

Onlar frsatsa sen de onlar gibi fesat ol onlara karşı. Üzülmeye değmez.. fazla iyi niyetlisiniz bana göre o da yaşından dolayı sanırım. Hiç kimseye iyilik yapmamayı zamanla öğreneceksin :)
Yasimdan değil de yetişme tarzından galiba

20 yaşındayım iki buçuk yıllık evliyim eşimi çok seviyorum ve eminim ki oda beni.muglada oturuyorum gelin geldim buraya taaaa Adıyamandan....eşim dışında kimseyi bilmiyorum tanımıyorum eşimin annesi babası sagolsunlar çok iyiler ayrı yaşıyoruz.ama eşimin abileri yengeleri yani eltilerim çok kötüler . Beni hep üzüyorlar
Eşim dışında pek kimseyi tanımıyorum demişsin. Bu konuda tavsiyem bir kursa falan git. Bütçe ayırmak istemezsen belediyenin halk eğitimin gençlik merkezlerinin kursları oluyor. Hemen hemen her konuda oluyor. İlgini çeken bir tane bul. Haftada bir kaç gün oyalanirsin. Hem belki o zaman eltini falan takmazsin kafan dağılır

Eşim dışında pek kimseyi tanımıyorum demişsin. Bu konuda tavsiyem bir kursa falan git. Bütçe ayırmak istemezsen belediyenin halk eğitimin gençlik merkezlerinin kursları oluyor. Hemen hemen her konuda oluyor. İlgini çeken bir tane bul. Haftada bir kaç gün oyalanirsin. Hem belki o zaman eltini falan takmazsin kafan dağılır
Teşekkürler.aslinda kafama takmıyorum ama illaki bir şey yapipta sinir ediyorlar

Back
X