Kreş benimde aklımda ama esimden dolayı köy gibi biryerde yaşıyoruz bir tek devlet anaokulu var o sebeble gonderemedik ama evde 7/24 benimle oda sıkılıyor işte..zaten genel olarak kilolu biri hiç olmadım sizin ne rahatsızlığıniz var kalbinizdeHamilesiniz ve streslisiniz. İlk önce evlatlarınız İçin görümcenizi ve babanızı kenara koyun umursamayın. Sizin yerinizde olmak isteyen, tedavi gören bir sürü kadın var. Şansınızın kıymetini bilin. Benim oğlum 2 yaşında ve haliyle arada hareketli olacak çocuk bunlar. Hep evladı ağır hasta olan anneleri düşünüp kendimi telkin ederek öfkemi azaltıyorum bu tarz durumlarda. Çok zorlanırsanız çocuğunuzu kreşe verin. Hiç değilse size de iyi gelir ve bebek gelene kadar rahat edersiniz. Kalp hastalığınızı da gayet iyi anlıyorum. Onun İçin de dengeli beslenip kilo almayacaksınız aynı problem bende de vardı.
Tam olarak bundan korkuyorum işte bu zamana kadar böyle birşey yoktu evladimla çok harika bir 3 yıl geçirdik bağ olarak ama son 3 ay anlatamıyorum kendimi ya çok suçlu hissediyorum vicdan yapıyorum bu sefer uzuldukce daha dibe batiyorum herhaldeÇocukluğumuzun tranvalarını çocuğunuzdan çıkarmayın
Yardım alın
Eşiniz babanıza göre daha iyi sadece
Bende öyle yapmayı deneyeceğim çok sagolun1. o kadini görmek zorunda degilsin kocanda senden yana uzak dur! kimsede eve laf getirmesin
2. cocuguna sinir oldugun an onun hasta oldugunu hayal et, o an insan o gicik haline bile sükredip öpüp kokluyo ben kendimi böyle frenliyorum
Kreş benimde aklımda ama esimden dolayı köy gibi biryerde yaşıyoruz bir tek devlet anaokulu var o sebeble gonderemedik ama evde 7/24 benimle oda sıkılıyor işte..zaten genel olarak kilolu biri hiç olmadım sizin ne rahatsızlığıniz var kalbinizde
Şu sözü duymak bile beni ne kadar rahatlatıyor ama çok güçsüz hissediyorum kendimiKötü bir annemiyim diye içerlenip düşünmeniz bile iyi bir anne olduğunuzun göstergesi..
İçinizden tekrarlayın siz iyi bir annesiniz..
Sadece yaşadıklarınızdan dolayı yıprandınız, bazen omuzlarımız taşıdığımız yükten eğrilebiliyor fakat korkmayın kırılmaz çünki Allah kimseye çekmeyeceği yükü yüklemez..
Şu sözü duymak bile beni ne kadar rahatlatıyor ama çok güçsüz hissediyorum kendimi
Yazın çıkıyoruz ama buralar dogudayiz kışın inanılmaz soğuk hemen hasta oluyoruz birtek oğlum değil bende çok çabuk hasta oluyorum çünkü çok hafif bir iklimden geldim ama kendimi toparlamam lazım oğlumla yeni aktiviteler bulmaliyim önceden kışın evde bol bol oyunlar oynardık ama şuanda içimden gelmiyor zorla oynamaya çalışıyorumne gütel köydesin cikin bah bahce gezin. cicek böcekleri tanit. sehirde yasasan nereyi gezdircen cocugu? taksimde mi?
Evet çok haklısınız bu zamana kadar hep Allah'a tevekkül ettim hep daha kötülerini düşündüm hamd ettim yine hamd ediyorum şükür ediyorum ama biranda çöktüğümu de hissediyorum lakin toparlanmam lazım bunun farkındayım evlatlarım için ama işte destek göremiyor um belkide bu yüzden toparlanamiyorumGüçsüz hisseden bir tek siz değilsiniz ki öyle düşünün milyonlarca insan güçsüz milyonlarca insan çaresiz, ama öyle bir kapı düşün ki hiç boş çevrilmiyorsun inan bana hayat çom güzel mutlu olmak için çok büyük şeylere gerek yok ızdırap çektiğin her an çevrendeki olumlu şeyleri gözden geçir ne gibi mesela: çocuklarım sağlıklı, elim ayağım tutuyor karnım tok, çocuklarımı besleyebiliyorum.. Ne güzel mutlukuj bunlar değil mi kendinize şans verin..
İşte bende oyleydim son zamanlarda değiştim ama toparlanacagim sürekli kendini mı telkin edeceğim belkide hamile halimle babamdan şiddet görmek artık beni yıktı içimdeki öfkeyi bastıramama sebeb oldu, yardım almayı düşünüyorum araştırıyorum bulunduğum yerde iyi bir psikolog,zaten her gecem ona sarılıp ağlamakla geçiyor yenecegim ama ben hayatımda neleri atlatmadim ki bunuda atlatacagim inşaallah yorumlarınız bana güç oluyor sağolunTatlim sen tabiki kotu anne degilsin.sadece cocuklugunun kotu izleri gun yuzune cikiyor.aslinda ofken seni esiri altina almamali ofkeni sen yonetmelisin cok sinirlendiginde yavruma kizmiycam diye beynine bilgi gondermelisin.ama lutfen ofke patlamalarini evladlarina gosterme.baska bir durumdaki anneye cok sert tepki verirdim.ancak senin kotu bir cocuklugun gecmis.bu kotu durumu evladlarina yasatma onlarda bi baskasina yasatmasin bu kotu gidisata sen dur demelisin.ve cocuklara kotu bir bakis bile cocuklarin psikolojisinde yaralar aciyor.simdi yavruna sıkıca saril sev op benim yerimede op.lutfen mumkunse bir uzmandan yardim al esinle de konus dertles sana yardimci olsun.herkese kizarim sinirlenebilirim ama yanimda yatan melek gibi uyuyan yavruma sert davranamam.sanmaki sorunum yok elbette cok.bir anne de evladina kotu davranirsa cocuk kime guvenecek.eminim sen cok daha iyi anne olacaksin.
Canim benim babana gidip kotu muamele gorunce bilicaltindakiler yuzeye cikti ve ofkeni bastiramiyorsun.babanla gorusme sana huzursuzluk veriyor yavrun bile etkileniyor.onu gormeyince de eski gunlerine doneceksin insallah.ama kisa zamanda yardim al erteleme.diger bebegin geldiginde yuvaniza daha sabirli tahammullu guclu kadin olmalisin.ne yasarsan yasa icindeki cocugu oldurme.İşte bende oyleydim son zamanlarda değiştim ama toparlanacagim sürekli kendini mı telkin edeceğim belkide hamile halimle babamdan şiddet görmek artık beni yıktı içimdeki öfkeyi bastıramama sebeb oldu, yardım almayı düşünüyorum araştırıyorum bulunduğum yerde iyi bir psikolog,zaten her gecem ona sarılıp ağlamakla geçiyor yenecegim ama ben hayatımda neleri atlatmadim ki bunuda atlatacagim inşaallah yorumlarınız bana güç oluyor sağolun
Yazın çıkıyoruz ama buralar dogudayiz kışın inanılmaz soğuk hemen hasta oluyoruz birtek oğlum değil bende çok çabuk hasta oluyorum çünkü çok hafif bir iklimden geldim ama kendimi toparlamam lazım oğlumla yeni aktiviteler bulmaliyim önceden kışın evde bol bol oyunlar oynardık ama şuanda içimden gelmiyor zorla oynamaya çalışıyorum
Görüşmeyi kestim,evet çok çok haklısınız bu gece kafamda herşeyi bitireceğim inşaallah sabah eskisi gibi çok neşeli bir anne olacağım ve bunun banada evladimada iyi geleceğini ümidim ediyorum,çok çok teşekkür ederimCanim benim babana gidip kotu muamele gorunce bilicaltindakiler yuzeye cikti ve ofkeni bastiramiyorsun.babanla gorusme sana huzursuzluk veriyor yavrun bile etkileniyor.onu gormeyince de eski gunlerine doneceksin insallah.ama kisa zamanda yardim al erteleme.diger bebegin geldiginde yuvaniza daha sabirli tahammullu guclu kadin olmalisin.ne yasarsan yasa icindeki cocugu oldurme.
Haklısınız hafta bir çıkmakta iyidir en azından yarın öğle vakti biraz çıkmak iyi gelir belki bize burada park filan yok ama bol bol hayvan var onları izleriz artık :)ne kadar cok disari cikarsan okadar cabuk alisirsin. burasi da sürekli eksilerde ama illaki cikiyorum. oglunu sicacil giydir besigine at bidaha sarip sarmala 10 dk da olsa gez. eve geldiginde kendini daha enerji dolu hissedersin. ama hamilesin botun iyi olsun sicak olsun üsütme sakin ben subatda dogurdum hava buz gibiydi dogumdan 4 gün sonra bile yavas yavas baya gezdim.
Haklısınız hafta bir çıkmakta iyidir en azından yarın öğle vakti biraz çıkmak iyi gelir belki bize burada park filan yok ama bol bol hayvan var onları izleriz artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?