Çok yoruldum

Aminnnnn.

Hamileliginiz kalbiniz için müthiş bir ekstra yük Allah yardımcınız olsun

Hamileliginiz kalbiniz için müthiş bir ekstra yük Allah yardımcınız olsun
Hemde nasıl çok zorlanıyorm bugün baygınlık bile geçirdim nefesim daralıyor ama doktorum ameliyat tan sonra asla izin veremeyiz şuanda düşünüyorsan hemen yap dediği için istedik zaten hayırlısı Allah'tan...

Arastir tabi ablacim. Merak etme hersey guzel olacak. Kendini uzme.

Benim delik vardı ve kalp romatizması geçirdim. Çocukluğum tedavilerle geçti liseye kadar ve şimdi ritim bozukluğu var. Ama sürekli kalbim sıkışmıyordu benim. Nefes darlığı olarakta sizinki gibi abartılı değildi. Bence Doğum öncesi mutlaka kardioloğa gösterin kendinizi.

Geçmiş olsun,benim kalp kapaklarımda yetmezlik var ameliyat ile kapak nakli olunuyor onu bekliyorum tedavi görüyorum bakalım Mevla sonumuzu hayr eylesin inşaallah

Merhaba ben de benzer sorunlar yaşadım psikoloğa da gittim şuan ilaç kullanma şansınız yok ben ilaç da kullandım ama sizr önerebileceğim psikoloğun tavsiyesi güzel bir yöntem var. Alın elinize bir kağıt kalem çocukluktan bu yana sizin ruhunıza zarar veren ne varsa kim varsa karşınızdaymış gibi verip veriştirin. Aklınıza geleni yazın hakaret küfür ne varsa. Sonra biraz ara verip sakinleştikten sonra hepsini okuyup kağıdı yakın ve güzelce uyuyun. O gece rüya göreceğinize eminim. Gördüğünüz rüyaları yazın ve sakin kafa o rüyaları yaşadıklarınızla eşleştirmeye çalışın. Bu şekilde bilinç altınızdakileri dışa vurmuş olacaksınız ve hafiflediğinizi hissedeceksiniz. Umarım anlatabilmişimdir.

Bu psikolojideyken ve bu rahatsizliklar varken neden cocuk diyecegim ama diyeceksinki pisman degilim, onlar iyiki var.
Elbette iyiki vardir, seviyorsundur lakin cocuk, cocuklar agir sorumluluk demek. Daha 25 yaşındasın. Hastaliklarda moral, stress durumu cok onemli. Yerinizde olsam ust uste coluk cocuk yapmak yerine önce bir kendimi yenilerdim. Gerekirse yardim alirdim. Esimle geze toza once bir hayati yaşardim, iyilesirdim.

Simdi kendini sorunlarinizla birlikte cocuklarin sorumluluklari, biyandan onlara karsi hissettiginiz vicdan azabi... Cok zor. Bu saatten sonra şunlarin anlami var mi? Yok, geri dönüşü yok. Ama bundan sonra biraz düşünün, kendinizi düşünün biraz. Siz iyi ve mutlu olursaniz mutluluk verebilirsiniz.
Allah şifa versin.

Evet evet çok iyi anladım muhakkak yapacağım çok teşekkür ederim...

Evlendiğimdn bu yana eşimle herhangi büyük bir problemim yok,evladımla çok çok mutluyum, çok güzel bir 3 yıl geçirdim oğlumla sadece son dönemde babamla yaşadığım o tatsız travmadan sonra yıkıldım ve yaşadığım olayda zaten hamileydim yani ikinci bebeğimi mutsuz bir şekilde yapmadım ve bir bilemedim iki yıl içinde çocuk yapmazsam doktorlar izin vermiyorlardı ve doktorum oğlunuz kardeşsiz büyümesini istemezseniz hemen yapın dedi bizde elbette ki oğlumun kardeşsiz büyümesini istemedegimiz için ve mutlu huzurlu bir yuvamız olduğu için ikinciyi istedik ve elhamdülillah oldu,ben iki aylık hamile iken oldu çok tatsız şeyler yaşadım böyle olacağını bilemezdim ama buraya yazmak iyi geldi yardımda alıyorum ve yeniden ayaktayım herşey çok güzel olacak inanıyorum....iyiki evlatlarım var iyiki.....bu kadar açıklama yapmamın sebebi sanki oğlum doğduğundan beri ben ruhsal dengem bozukmus gibi anlaşılmasin diye yazdım tekrar söylüyorum mutlu bir yuvam ve mutlu bir oğlum var 3 ay önce yaşadığım travmayi atlatmadim çok sarsildim eski bütün bilinç altında yeniden yüzeye çıktı ama yardımla şuanda iyiye gidiyorum, temennileriniz içinde çok teşekkür ederim

Ayrıca hastaligimida oğlum doğduktan sonra öğrendim....

Anlattıklarınız o kadar tanıdık ki! Çözüleceğinden eminim. Ben de şuan ufak tefek ara Sıra gelen bunalımlar dışında çok iyiyim şükür. Önceden hayattan beklentim yokken hatta oğlum bile bana yükken şuan iki oğlumla çok muyluyum şükür. Sabır çok iyi olacak inşallah herşey...

İnşaallah canım inşaallah,bende herşeyin geçeceğinden eminim ALLAH'IN iziniyle,neler geçmedi ki :)Rabbim sizede güç kuvvet sabır ve en önemlisi ferah bir kalp versin, yüreğinizi ruhunuzu ferahlatsin rabbim... yaşamayanlar için ne kadar kolay konuşmak değil mi!!

Amin... Kesinlikle yaşamayan bilemez. Benim de şükür eşim çok iyi çok seviyorum, çocuklarım iyi sağlıklı çok seviyorum ama geçmişte yaşananlar bırakmıyor insanın peşini ve ne zaman seni yakalayacağı belli olmuyor. Bir de dış etkenler de olunca böyle deli konumuna geçiyor insan

Maalesef canım maalesef... Allah yardımcımiz olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…