Çok yoruldum..

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
Eşimle tartıştık ben annemdeydim. Akşam birden bire yemekte altımda bir sıcaklık hissettim lavaboya koştum ve şok oldum yoğun bir kanamam vardı ve ağrımda . O şokla hiçbişey yapamadım. Gelinimiz Allah razı olsun hemen doktorumu aradı oda acil kadın Doğum uzmanı olan bir hastaneye gitmemizi söyledi. Giderken eşimi aradım yine de haber vermedin der diye. Kim götürüyor dedi gelinimizin götürdüğünü söyledim. Biz gittiğimizde oda hastaneye gelmişti. Doktor baktı üç dört yerde kanama alanı gösterdi kasılmalar var bol su iç dinlen dedi. Dün akşam annemde kaldım bugün eve geldim beyefendi 6 gibi gitti saat 10da gelirim dedi. Sebep annesi fizik tedavi görüyor hastanede kalıyor onu ziyaret edeceklermiş kardeşleriyle. (Şehir hastanesi bize uzak). Cok kırıldım çünkü tartışınca sende çocukta umrumda değilsiniz demişti cok sinirliydi. Yine de böyle söz sarfetmesi çok ağrııma gitti sürekli ağlıyorum benim garip kızım garip kuzum diye

E yapmayaymıs cocuk ozman
Bende riskli hamilelik gecirdim
Suan cok sukur 5 aylık oldıuk
İgne verdi mi bilmiyorm drnız ama igne koruyacak ona inanmıstım ben.
Bol dua edin,esinizin ne dediği umrunuzda olmasın suan.
Saglıcakla alırsjnız insallah kucagınıza

Kendisi o kadar istiyordu ki ben hazır değilim dediğim halde beni iknaya uğraşmıştı. Progestan İğnesi dün akşam acilde yapıldı. Sabah akşam da fitil şeklinde kullanıyorum. Cok teşekkür ederim. Ama çocuğuma cok acıyorum suan

Annesi günlerdir hastanede ne olurdu ki bugün gitmeseydi. Birde öyle abartıyorlar ki sanki kadın yoğun bakımda cok incindim cok
başka kardeşleri varmış zaten , haklısınız ama bu şekilde üzülmenin size hamile iken hele ancak ve ancak zararı olur . terapi alma sansınız var mı ?

başka kardeşleri varmış zaten , haklısınız ama bu şekilde üzülmenin size hamile iken hele ancak ve ancak zararı olur . terapi alma sansınız var mı ?
Ben o kadar yoruldum yıprandım ki öfkemi kontrol edemiyorum artık. Bu sebepten yarın için uzmandan randevu aldım. Ona göre onu cıldırtan benim. Terapiye falan yanaşmaz. Bende sırf bebeğim için gideceğim yarın. Bu öfkem ona da zarar

kendiniz için gidin ,ben eminim ki iyi gelecek biraz da olsa rahatlayacaksınız

Sen niye geldin kuzum annenin evinde kalsaydın. Böyle bir oduna çocuk lütfetmişsin. Birde risklisin hiç kalkmaman lazım muhtemelen. Adam anasının peşinde. Hadi anası çok hasta olur anlarımda fizik tedavi hastası yani pes...
Anneni arasaydın o gelseydi bari yalnız kalmasaydın. Ne diyeyim ki. Allah korusun...

Çocuk çocuk diye deliren adamın sarfettiği söz içimden çıkmıyor. Çünkü rabbim ona aratmadı ilk ayda verdi hemen. Garip kuzumun hiç kıymeti yok annemlerde 2 haftaya abimin düğünü var yoğunlar. Evimde rahat ederim diye geldim ama adam gitti

Yalnız ben psikiyatri uzmanından randevu aldım. Sanırım bana bişey yapamaz doktor hamile olduğumdan bir bilginiz var mı?
yapamaz derken :) ilac kullanmazsınız muhtemelen , az riskli ilaclar var ama sizin zaten kanamanız olmuş ,
psikoterapi yapmalı ama bunu da her psikiyatrist yapmıyor . özelden mi aldınız yoksa devlet mi ?
devlette psikologa sevk edebilir , özel muayene de zaten psikoterapi yapılıyor

Koy kendine bi kahve yada çay dışardan tatlı söyle aç netflix de Bi dizi uzat ayaklarını Bi keyif yap ya boşversene naparsa yapsın
Kendime yemek söyledim dışardan gelmek üzeredir Yok yok diye geziyor ama acımayacağım ona. Dediğiniz gibi yapacağım teşekkür ederim :)

Afedersiniz kafam o kadar karışık ki. Bi tedavi uygulayamaz mı diyecektim. Özelden aldım hemde alanında başarılı birisinden.

Neden anne evine gittiniz ve neden aradınız ?

Böyle bir evliliğe Neden çocuk lafına o kadar çok kızıyordum ki ama sormak istiyorum neden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…