Çok yoruldum..

aşırı arabesk davranıyosun ya. garip kızım garip kuzum falan.

Kızıyorsunuz ama arkadaş haklı. Daha şimdiden çocuğa böyle acınası ve zavallı hissiyatı veren kodlamalar yapmanız yanlış. Kanamanız olduğu halde tutunmuş oraya, benim güçlü kızım diye sevin mesela.

Haklısınız siz ne güzel anlatmışsınız gayet ılımlı evet babası umrumda değil dese de benim kızım çok güçlü ve ben ona yeteceğim Allah’ın izniyle.

Haklısınız siz ne güzel anlatmışsınız gayet ılımlı ☺ evet babası umrumda değil dese de benim kızım çok güçlü ve ben ona yeteceğim Allah’ın izniyle.

Yetersiniz tabi, zaten doğduğunda annelik sizi daha da güçlü yapacak inşallah. Sanırım eşinizin şefkat ve merhamet eksikliği var, umarım o da bu duyguları bebeği dünyaya geldikten sonra öğrenir. Siz onun bu duygusuz tarafını şu an için görün , kabullenin. Şefkat ve merhamet bekledikçe ve ondan alamadıkça daha çok artar üzüntünüz. Bu arada kırılmakta gerçekten haklısınız.

Aslında başlarda böyle değildi. O yüzden bende son sözleri şok etkisi yarattı. Dünyaya geldiğinde bu çocuğun yüzüne nasıl bakacaksın dedim duraksadı sonra. İnanın içim buz gibi ona karşı, yorumlarınız sayesinde dik durmayı öğrendim umrumda değil.

Bazen , inanmadığımız ya da aslında öyle hissetmediğimiz şeyleri özellikle karşımızdaki insanın canını yakmak istediğimizde söyleriz. Eğer gerçekte öyle biri değilse, neden öyle söylediğini biliyor olmanız lazım.

Tartıştık ama konumuzun o dediğiyle alakası yoktu, çocukta sende umrumda değilsiniz dedi :/

Bak güzelim eşinin yaptığı odunluk burnundan sonra getirirsin, ama şu anda önemli olan ne? Sen ve bebeğin. Ben alırdım abur cubur yiyeceklerimi girerdim yatağın icine açardım beynimi sıfırlayacak birseyler (ilk hamileliğimde evlilik programları mesela veya yeşilcam filmleri. İkincisinde hepsi bir dizisi) hicbirsey düşünmeden kendime bakıyordum. Sende öyle yap. Aslinda en iyisi yalnız kalmaman ama madem öyle yanında telefonun hep bulunsun (tuvalete giderken bile). Çocuğuna da acınacak muamelesi yapma. Panter gibi annesi var onun. Bak bakalım dünyaya gelse nasıl koruyorsun onu. Hic kendini üzme. Rabbim sağlıkla kucaga almayı nasip etsin

Cok teşekkür ederim. Güzel yorumlarınız sayesinde kendime geldim. Önce bebeğim için karnımı doyurdum şimdide dediğiniz gibi bir keyif yapıcam Duygularım karmakarışık o an öyle ağladım üzüldüm ama benim kızım cok güçlü 3 aydır onca kanamaya rağmen bırakmadı annesini :) dediğiniz gibi hiçbir şey düşünmeden kendime bakıcam.. sayenzde içimdeki sıkıntı geçti cok Cok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Allah sağlıkla kucaga almayi nasip etsin. Kendinize iyi bakın

Sizi ilgilendiren ne anlamadım evet suan hormonlardan ötürü duygusal düşünüyor da olabilirim ama duyduklarım sonra acıyorum çocuğuma
buraya yazıyosan kamu konusu olmuş oluyor hepimizi ilgilendiriyor, yorum yapma hakkına sahip oluyorum.
keyfim ve kahyası yorum yapmamı söyledi.
yok ya baştan beri nickini hatırlıyorum hep böyle ağlamalar var sende.

Kaç ayliksiniz şuan annesi? Çok geçmiş olsun kafana takma oluyor bazen böyle düşüncesiz likler..sen yavruna odaklan.pozitif düşünmeye gayret et.hayirli doğumlar.

Senin konularını biliyorum. Hep bi beklentin var ve olmayınca kendini yiyip bitiriyorsun. Böyle devam ettiğin sürece insanlar hep daha azını yapcaklar senin için. Nasılsa hep bekliyor diycekler. Eşin, ailezi ve kendi ailen. Garip kuzum falan niye bu arabesklik. Niye garip olsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…