- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.221
- 63
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Ohhhhh süper, afiyet şeker olsun. Buraya bakıp da canınızı da sıkmayın açın güzel Bi film izleyin burda konustukça gaza getirirsiniz kendinizi. Erkekler çocuğu kucağına alınca anlarmış baba olduğunu. Can sıkmak yok. Keyifli akşamlar,Kendime yemek söyledim dışardan gelmek üzeredir☺ Yok yok diye geziyor ama acımayacağım ona. Dediğiniz gibi yapacağım teşekkür ederim :)
çok iyi yapmıssınız . yüzde 90 psikoterapi için zamanı vardır . iyi gelecegine eminim , kafanıza bir sey takılırsa özelden de istediğinizde sorabilirsiniz bana . çözüm odaklı olalım yeterki , dram annelikle örtüşen bir sey olmamalıAfedersiniz kafam o kadar karışık ki. Bi tedavi uygulayamaz mı diyecektim. Özelden aldım hemde alanında başarılı birisinden.
Annemin evine gitmedim tartıştığımızda oradaydım. Kanamam olunca hastaneye geçiyoruz diye haber verdim çünkü kendini haklı çıkartmak için ben babasıyım haber vermedin diyecekti. Bi problem yoktu önceden rabbim de aratmadı ilk Aydan oldu.Neden anne evine gittiniz ve neden aradınız ?
Böyle bir evliliğe Neden çocuk lafına o kadar çok kızıyordum ki ama sormak istiyorum neden ?
Çocuk çocuk diye deliren adamın sarfettiği söz içimden çıkmıyor. Çünkü rabbim ona aratmadı ilk ayda verdi hemen. Garip kuzumun hiç kıymeti yokannemlerde 2 haftaya abimin düğünü var yoğunlar. Evimde rahat ederim diye geldim ama adam gitti
Zaten sıkıntılıydi evliliğiniz.sizin konularınız benim aklımda kalmıştı mesela hamilelik takvimini de görünce çok şaşırdım şimdi bunlara düşünmeyin tabii Rabbim işinizi akıl versin size de şifa versin hayırlı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKendisi o kadar istiyordu ki ben hazır değilim dediğim halde beni iknaya uğraşmıştı. Progestan İğnesi dün akşam acilde yapıldı. Sabah akşam da fitil şeklinde kullanıyorum. Cok teşekkür ederim. Ama çocuğuma cok acıyorum suan
Ya nasıl teşekkür etsem bilmiyorum gerçekten. Ağlamalı gülmeli karışık yazıyorum suan :) zaten kendimi cok güçlü hissediyorum sayenizde. bebeğime sevgim yeter diyorum. Size de keyifli akşamlar diliyorumOhhhhh süper, afiyet şeker olsun. Buraya bakıp da canınızı da sıkmayın açın güzel Bi film izleyin burda konustukça gaza getirirsiniz kendinizi. Erkekler çocuğu kucağına alınca anlarmış baba olduğunu. Can sıkmak yok. Keyifli akşamlar, ☺☺
Evet evliliğimin basında sıkıntılar vardı ama taşlar yerine oturmaya başlamıştı bi problemimiz yoktu. Allah razı olsun cok teşekkür ederimZaten sıkıntılıydi evliliğiniz.sizin konularınız benim aklımda kalmıştı mesela hamilelik takvimini de görünce çok şaşırdım şimdi bunlara düşünmeyin tabii Rabbim işinizi akıl versin size de şifa versin hayırlı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Haklısınız vallahi. Allah kuzumu bana bağışlasın da başka bişey istemiyorumSusmalıyım. Düşünmemeliyim. Allah'a isyana girer.
Böylelerine veren Rabbim sen konuyu biliyorsun. Amin
Canım çok öpüyorum, en güzel zamanların kıymetini bil kendini kendin şımart kimseden bekleme. bebişe ve kendine iyi bakYa nasıl teşekkür etsem bilmiyorum gerçekten. Ağlamalı gülmeli karışık yazıyorum suan :) zaten kendimi cok güçlü hissediyorum sayenizde. bebeğime sevgim yeter diyorum. Size de keyifli akşamlar diliyorum ♥♥
Haklısınız vallahi. Allah kuzumu bana bağışlasın da başka bişey istemiyorum
İnanın övünmek için söylemiyorum ama yok halimde seansı 400 tl olan bi doktordan randevu aldım sırf şu buhrandan hemen kurtulmak için umarım faydalı olurçok iyi yapmıssınız . yüzde 90 psikoterapi için zamanı vardır . iyi gelecegine eminim , kafanıza bir sey takılırsa özelden de istediğinizde sorabilirsiniz bana . çözüm odaklı olalım yeterki , dram annelikle örtüşen bir sey olmamalı
Eşimle tartıştık ben annemdeydim. Akşam birden bire yemekte altımda bir sıcaklık hissettim lavaboya koştum ve şok oldum yoğun bir kanamam vardı ve ağrımda . O şokla hiçbişey yapamadım. Gelinimiz Allah razı olsun hemen doktorumu aradı oda acil kadın Doğum uzmanı olan bir hastaneye gitmemizi söyledi. Giderken eşimi aradım yine de haber vermedin der diye. Kim götürüyor dedi gelinimizin götürdüğünü söyledim. Biz gittiğimizde oda hastaneye gelmişti. Doktor baktı üç dört yerde kanama alanı gösterdi kasılmalar var bol su iç dinlen dedi. Dün akşam annemde kaldım bugün eve geldim beyefendi 6 gibi gitti saat 10da gelirim dedi. Sebep annesi fizik tedavi görüyor hastanede kalıyor onu ziyaret edeceklermiş kardeşleriyle. (Şehir hastanesi bize uzak). Cok kırıldım çünkü tartışınca sende çocukta umrumda değilsiniz demişti cok sinirliydi. Yine de böyle söz sarfetmesi çok ağrııma gitti sürekli ağlıyorum benim garip kızım garip kuzum diye
Sizi ilgilendiren ne anlamadım evet suan hormonlardan ötürü duygusal düşünüyor da olabilirim ama duyduklarım sonra acıyorum çocuğumaaşırı arabesk davranıyosun ya. garip kızım garip kuzum falan.
Teşekkür ederim iyi ki varsınız :)Canım çok öpüyorum, en güzel zamanların kıymetini bil kendini kendin şımart kimseden bekleme. bebişe ve kendine iyi bak ❤
İnşallah. COk teşekkür ederim. Buda benim imtihanım ve sanssızlıgım galibaAnlaşılan iyi bir babası olmayacak inşallah iyi bir annesi olacak. Sen üzme canını. Allah büyük
Evet maalesef hepsi iki yüzlü sahtekar çıktı. Amin teşekkür ederim.Şu kocanızdan ve ailesinden ne çektiniz yaaa...
Allah evladınızı sağlıkla kucağınıza aldırsın.
Adam belli ki duygusuz ve kaba.
Kendinizi üzmemeye çalışın,
yapacak başka bir şey yok ne yazık ki.
İgne cidden koruyor korkmaKendisi o kadar istiyordu ki ben hazır değilim dediğim halde beni iknaya uğraşmıştı. Progestan İğnesi dün akşam acilde yapıldı. Sabah akşam da fitil şeklinde kullanıyorum. Cok teşekkür ederim. Ama çocuğuma cok acıyorum suan
Yattıkça kafamda daha cok kuruyorum canım sıkılıyor ama dinlenmeye gayret edicem. Cok güzel demişsiniz Önceliğim bebeğim artık onun için güçlü olacağım insallahİgne cidden koruyor korkma
Ama mümkünse yat dinlen,is yapma,kafana da birseyi takma.
Sunu kabul etmen lazım.
Artk önce bebeğin.
Daha bunun dogumu,lohusalıgı var.
Kafaya takarsan yandın.
En kısa zamanda sizde anne olursunuz inşallah.Anlaşılan iyi bir babası olmayacak inşallah iyi bir annesi olacak. Sen üzme canını. Allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?