aynı yaştayız arkadaşım.Merak ettim okumuyor musun?
bende bi süre önce her yerde mutsuzdum.Ama düzeltmekte bi nebze senin elinde.Aileni seçemezsin ama erkek arkadaşını seçebilirsin.
Seni mutsuz ediyorsa yanında olmuyorsa ayrıl.
İş konusunda da ayda belli bi miktar ailene ver,ötesi olmasın.Kendinden taviz verme,kullandırma kendini.
Allah yardımcın olsun
okuyodum üni bıraktım sevmediğim bir bölümdü zaten canım. erkek arkadşım yanımda olan tek insan ama oda üstüme geliyor bazen çıkılmaz oluyor o zaman herşey. bende para konusunda öyle düşünüyorum ama onlar öyle düşündüğüm için bencil kendini düşünen birisi olarak ilan ediyor beni. kimseyede anlatamıyorum erkek arkadaşıma bile yanlış tanımasından korkuyorum ailemi ne yapcağımı bende bilmiyorum teşekkür ederim cevabınız için
okuyodum üni bıraktım sevmediğim bir bölümdü zaten canım. erkek arkadşım yanımda olan tek insan ama oda üstüme geliyor bazen çıkılmaz oluyor o zaman herşey. bende para konusunda öyle düşünüyorum ama onlar öyle düşündüğüm için bencil kendini düşünen birisi olarak ilan ediyor beni. kimseyede anlatamıyorum erkek arkadaşıma bile yanlış tanımasından korkuyorum ailemi ne yapcağımı bende bilmiyorum teşekkür ederim cevabınız için
yapabilceğimi sanmıyorum evdeki bu stresle abimle sorunlarım var erkek arkadaşım kasımda askere gidicek gelince söz yapmayı düşünüyoruz nasipse bu baskıdan kurtulmak istiyorum artık. evlenince erkek arkaşımla birlikte hazırlanırız belki teşekkürler cevabınız için