• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yoruldum:(

suheylaylmz

karışık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
1.082
173
93
3 aylık kızım son 1 haftadır çok huysuz böyle içi cikasiya ağlıyor her ay rutin kontrolü ne gidiyorum bi sorunu yok iyi de o zaman neden ağlıyor buyuzden ne kendime ne evime nede eşime bakamadım titiz de biriyim ama elim degmiyo hiç bir şeye eşimle de kavga ediyoruz geriyo bu çocuğun huzursuzlugu napicam bilmiyorum başım beynim çatliyo

3 aylık bebeğin böyle huysuz olması çok normal belli ki gaz problemi var, doktora götürdünüz mü farklı bir rahatsızlığı da olabilir?

Daha çok küçük ağlaması normal ama tabi Dr una danışmanızda fayda var. Ayrıca bırakın iş kalsın, bebeğiniz daha önemli. Onun, sizin sevginize ilginize ihtiyacı var. Siz stresli olunca o bunu hissediyor daha çok ağlıyor. Benim oğlum da 3 buçuk aylık. Ne zaman bir iş yapmaya kalksam ,strese girsem hiç susmadan ağlıyor. Bebeğinizin gazı ya da başka bir sıkıntısı da olabilir. Dr una Detaylı olarak anlatın.

Son düzenleme:
Gaz problemi olabilir.Lakin ben sizin stresinizin bebeğe çok etki ettiği kanaatindeyim.
Sütünüz yetiyormu?Acıkınca da çok ağlıyorlar.

bazı bebek çok ağlar nedense :KK46: madem sağlık problemi yok,bırakın ağlasın ciğeri genişler der eskiler dogrudur belki

Ben 3 bebek buyuttum ucude birbirinden farkliydi hele bitanesi annemle birlikte aglatirdi bizi gaz problemi olabilir onla beraber hic dinmeyen sancida olabilir aglama saatleri varmi nobet seklinde birde idrar yada kakasini yaparken nasil

Bence başka bir doktora götürün.
Sağlıklı bir çocuk durup dururken bu kadar çok ağlamaz..
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mesela..
Tahlil aldı mı doktorunuz..

Bence başka bir doktora götürün.
Sağlıklı bir çocuk durup dururken bu kadar çok ağlamaz..
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mesela..
Tahlil aldı mı doktorunuz..

arkadasa katılıyorum.ozellıkle kız bebişlerde sık görulen bı durum. çok huysuz odugunda tahlıl ıstıyo doktorlar yaptırdınız mı.....
degılse ya actır yada gaz....

3 aylık kızım son 1 haftadır çok huysuz böyle içi cikasiya ağlıyor her ay rutin kontrolü ne gidiyorum bi sorunu yok iyi de o zaman neden ağlıyor buyuzden ne kendime ne evime nede eşime bakamadım titiz de biriyim ama elim degmiyo hiç bir şeye eşimle de kavga ediyoruz geriyo bu çocuğun huzursuzlugu napicam bilmiyorum başım beynim çatliyo
Bebeğin ağlaması iyidir ciğerlerindeki ödemi atar bence ebeveynleri olarak siz biraz daha sakin ve birbirinize karşı anlayışlı olun. Allah analı babalı büyütsün :KK46:

doymuyor olabilir
gaz olabilir
iyesi batmış olabilir
senin huzursuzlugun ona geçiyor olabilir
zaten çokta küçük uykusunu almamış olabilir
idrar tahlili ve kültürü yaptırın

Canim daha çokkküçük benim oğlum 19 aylik hala sebebsiz ağlar huy bizim ki sakin kalmak çok zor bilirim ama sen sitres yapinca daha çok ağlar kalp atislaribdan anliyor vaktin geriliyosun eşine ver sallasin o baksin biraz ssen rahatla ayaklarina sirtina karnina masaj yap bebek ler çok sever netten müzik indir rahalatici zor annelik ben tek basima sabaha kadar sallardim oğlumu 5 saat evet abarmiyotrum 5 saat naz yaparak agladigini bilirim sörf sut içmek icin verim icmez alirim ağlar :mad:

İnsani cidirtir bunlar ama bi gülümsemesi yetiyor simdi 19 aylik beni görmesin anneeeeee diye seslenir bu bile mutluluk bana göre ask bu allah sabir versin size de

Düzenli olarak rezene çayı verin uyutur ,gazını alır sizde için .Eşinizde içsin .Kavga etmeyin net ve kısaca kendinizi ifade edin eşiniz sizi anlayacaktır.Oğlum 7 ay boyunca ağladı çok emdiği içinmiş.Pirelli reklamındaki beyaz adam gibi bacakları vardı.Tombişim benim.

3 aylık bebeğin böyle huysuz olması çok normal belli ki gaz problemi var, doktora götürdünüz mü farklı bir rahatsızlığı da olabilir?
Her ay gösteriyorum doktora diş rahatsız ediyor olabilir dedi ama mesela bugün iyi huysuz değil neden bi öyle bi böyle

Düzenli olarak rezene çayı verin uyutur ,gazını alır sizde için .Eşinizde içsin .Kavga etmeyin net ve kısaca kendinizi ifade edin eşiniz sizi anlayacaktır.Oğlum 7 ay boyunca ağladı çok emdiği içinmiş.Pirelli reklamındaki beyaz adam gibi bacakları vardı.Tombişim benim.
Ayy bizimki de tombul çokça emiyo sutumun yettigini biliyorum çünkü kilosu iyi

İnsani cidirtir bunlar ama bi gülümsemesi yetiyor simdi 19 aylik beni görmesin anneeeeee diye seslenir bu bile mutluluk bana göre ask bu allah sabir versin size de
Çok zor dün onla ağladım hiç durmadı başım beynim çatladi ağrı dan midem bulandı dedigin gibiii bi gülüşü yetti sabah

Ben 3 bebek buyuttum ucude birbirinden farkliydi hele bitanesi annemle birlikte aglatirdi bizi gaz problemi olabilir onla beraber hic dinmeyen sancida olabilir aglama saatleri varmi nobet seklinde birde idrar yada kakasini yaparken nasil
Yok belli bir saati kakayi cisi yapıyo yani gazı da maşallah salı salı veriyo bilemedim ki

Back
X