Bir tanıdığımızın bebeği de böyle ağlarken aldım kucağıma başladım sohbet etmeye artık ne bulursam anlatıyorum pıtırcığın canı gevezelik çekiyormuş.
Ama kendi bebeğim de bunu yapamıyordum ilk bebek zor gerçekten niye ağlıyor diye yiyip bitiriyordum kendimi. Şimdi o günler geliyor aklıma. Gaz sancısı olabilir. Aç olabilir ki 10 dk da bir emzirirdim ilk 4 ay. Ses isteyebilir sessiz ortam isteyebilir. Üşümüş olabilir. Sıcaklamış olabilir.
Yani biz büyükler ayağımızdaki çoraptan huzursuzsak çıkarıyoruz en küçük örnekle bebekler bunu yapamıyor söyleyemiyor ve sadece ağlıyor lar. Ben 2 ay oğlumu hiç uyutamadım birgün gaz masajı için yüzüstü yatırdım ve öylece uyudu ve 2 yaşına kadar da öyle uyudu. Tabi ben yine tetikte uyanık. 9 aya kadar allaha dua ediyordum biri gelsin çocuğu sevmeye de temizlik yapayım yemek yapayım diye . Zaten ilk 6 ay hep uyanık olduğu saatlerde dim dik tuttum kucağımda oturtmak yasak olduğu için. Oda dik durup etrafı izlemek istedi hep.
Geçici bu günler merak etmeyin bakın şimdi öğle yemeğini yedirdim o oyuncakları ile oynuyor bende kk kaçamağı yapıyorum