• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok yoruldum

Zennubeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
60
2
48
Kocamdanda o isguzar anasndanda kendini eltim gorumcem gibi sanip oyle davranan evde kalmis ve bi baltaya sap olamamis kaynimdnda biktim. Annem babam annem babam baska laf yok bildigin saplanti haline geldi kocamda ailesi. Evimiz iki sokak ilerde kayinvalidemlerden ya biz oradayz ya onlar bizde hergun hergunn hergunnnnn biktiimmm evde pijamayla dolasamaz oldum ha geldiler ha gelecekler diye. Birgun diyrm ya birgun gitmiym kafami dinliym insanim bende yalniz kaliym ya da bi pazar kahvaltiyi basbasa yapalim diyrm baslaiyo kavgaua anami istemiyosun babami istemiyosun diye yemin.ederim gelin olarak ustume dusen butun vazifeleri fazlasiyla yaptim yapiyrmda. Bi dogum yaptm hast ciktiktn sonra yatmadm yerimde durmadim bes.dk yemek yap cay koy bebege bak kaynanayi pohpohla kocaua cilve yap herkese guler yuz gosterr biktimmmm. kocamda sucun buyugu bigun sahip cikmadi karim bu benim siye kaynim calismaz etmz butun gun yatar yattigi uerdende laf sokar insan olmaz dedim ya gorumce bunun yaninda halt etmis bem calisirken kafalarina gore.evime cikip girerlrdi kaymimda bi.uerde bisey.gorse hemen laf sokustururdu kocam yine bisey demezdi offf sinirden uazamiyrm bile daha gecen gun sanki cok.uzak.kalmisiz gibi kaynanamlarsn gundz bizdeydi aksam cikti geldi burada yaticm diye yatsn biseu demiyrm ama yatak odami dinliyo kadin kocama desem huzurm kactigiyla kalacak yine bi halt olmuck. Geldi kaldi her hizmeti yaptim buna bi baktm toplanmis gidiyo anne ne oldu sen beni istemiyosn gidiyrm diye tutturdu anne bi saygisizligm mi oldu bi hata mi ettm diyrm yine diyo sen beni istemiyosn guc bela oturttm bunu kocama bi dese bunu kocam beni dinlemz karim yapmaz demez hemen koyar kapinin onune ooyyy oyy biktimm bi akil verin kurban olayim kendime zarar vermeyw basladim artik

kocayı kayanayı toptan at çöpe dıcemde zor olucak gerçekten çok zor bı durum eşinizin size saygı duymasını sağlayın sızde ınsansınız yahu gelinlerınde canı var japonya robot gelin üretsede bi rahatlasak

Esinle sakince konussan anlamaz mi.

Kavga sirasinda soylenen sozler anlasilmiyor pek. Ama esinizi normal bir gunde alip konusacaklarim var deseniz sizi kavga etmeden dinlemez mi

her yolu denedim disilik butun erkeklrde ise yarar dedilr onu bile yaptim. Yok yok olmadi olmazda. Tamm anneni babani sev say ama benide unutma ya don bi bak karim var de cocugumn anasi var de. Kaynanam saman altundn su yurutrkendini hic bi zaman aciga vermz hep arka planda yurutr planlarini akilli kadin bi oyle sinsi olamadm. Allah biliyo ya iki elim yakasinda evlendigm gundn beri yaptigi cingeneliklere ses cikarmadm salak yerine koydu beni kucuk oglu evlendi bu sene Allahin adaleti iste benim evimdn cikmayan kadin yeni gelinin evinin onundn bile gecemiyo ki gelini yegeni... Ama kul bilmez iste ettim buldm demez oglum birbucuk yasinda ama omrum gitti ogluma vericm mamaya kadar her haltina mudahale ettilr hersey gozumde kaldi herseyy deli gibi severm kocami simdi nerde o ask o sevgi ve daha iki yil oldu iki yilda harcadik bu aski ne aci...

Kocam kapiya koyar diye uzulecegine sen kocani kapiya koysan ???

Esinin ve onun ailesinepin bu gibi dumlarda cok dusunxeli davranmalari gerekiyor..

Cocuklar musait mi, bi gelenleri bi gidenleri var , biraz basbasa kalsalar vs diye dusunmeleri gerekirdi..

Esinin de ayni sekilde, ama gorunen o ki olumlu bir degisme yok..

Senin yerinde olsaydim cok net bit sekilde herkese karsi tavrimi koyardim ben..

Herkesin anası babası kıymetli ama seninki abartmış. Çok meraklıysa o gitsin her gün seni niye sürüklüyor?

Maalesef bosan demek kadar kolay olmuyo hersey... Tavrimi koydugum zamanlar oldu benimde ama bunlarin hepsi misliyle kotu sekilde geri dondu. Ailesi bi rahat biraksa bi sorunumuz yok aslinda tek tartisma konumuz.bu yine kavgaliyz abisine destk.cikip beni ailesinin yaninda kucuk dusurdu bende kirildigimi soyledm bu basladi hep boylsn herseye aliniyosn diye sorun bende mi yoksa genel.insan yapisinda mi aynini ben yapsm kiyamet kopardi fosur fosur uyuyo simdi hic gidesim yok yataga yanlis mi yapiyrm dogru mu yapirm bilmiyrm ama o kavgalardn sonra ayni uataga girmeyi icim almiyo

Hergun annesine gidecekse neden evlenmis ?
Alla alla ..
Hergun hergun Sen annene gitmis olsan kiyameti koparirlardi..

Neden korkuyosunki seni kapiya koyacak diye , tut kolundan sen kapiya koy.
Korkarsan tabiki basina cikar ..

Gecen gun aksama karsi gitti kaynanam evine bende aksam sofrayi topladm cocugu uyuttm isiklarida kapadk film izlicz. Bi baktm zil nasil.caliyo arka arkaya kapiyi bi actm kayinbabami almis gelmis caya geldk diyo dalga gecer gibi mutfaga gittm hungr hungr agliyrm artik isigi bile kapadm ya evde yok sansinlr diye actirana kadat caldilrzili nasil bi insanlk var bunlrda anlamiyrm

Ayyy cok sinir oldum sana yerinde olsam bosanirim ama bosanamiyorsam da o kocaya birak cilve etmeyi sacimi bile koklatmazdim sen hep veriyorsun o yuzden kiymetin yok biraksaydin gitseydi kocanla da tartisma kimseye cevap vermeyip kale almasan memnun etmeye calismasan hersey daha guzel olacak

Bi işe gir çalış..daha az gorursun en azından

Evladınız henüz küçükmüş ama onu kayınvalidenize bırakıp bi yerlerde çalışmaya başlasanız ? En azından gündüzleri uzaklaşmış olursunuz onlardan.. Hem size meşguliyet olur hemde maddi anlamda özgürlüğünüz olur.. Sürekli evde olmak insanı ruhen çok bunaltıyo.. Allah yardımcınız olsun..

Evladınız henüz küçükmüş ama onu kayınvalidenize bırakıp bi yerlerde çalışmaya başlasanız ? En azından gündüzleri uzaklaşmış olursunuz onlardan.. Hem size meşguliyet olur hemde maddi anlamda özgürlüğünüz olur.. Sürekli evde olmak insanı ruhen çok bunaltıyo.. Allah yardımcınız olsun..
Iki aydr basvurmadgm yer kalmadi is yonunden cok sansliymdr aslinda ama koku kurudu aksi gibi. Meslegmde var muhasebeciym ama yok.iste hic birindn geri donus almadm

Iki aydr basvurmadgm yer kalmadi is yonunden cok sansliymdr aslinda ama koku kurudu aksi gibi. Meslegmde var muhasebeciym ama yok.iste hic birindn geri donus almadm
Hepsi birer imtihan.. Sabret canım inşallah allahın izniyle en kısa sürede geri dönüş yaparlar.. Zaten mesleğinde varmışş bu hfta olmasa diğer hafta diğer hafta olmasa snraki hafta illaki bulursun.. Sen yeterki sabret.. Çalışmaya başlayınca inan sorunların yavaş yavaş azalıp zamanla geçicektir.. Evladın için güçlü durmalısın..

Back
X