- 11 Ocak 2013
- 60
- 2
- 48
Kocamdanda o isguzar anasndanda kendini eltim gorumcem gibi sanip oyle davranan evde kalmis ve bi baltaya sap olamamis kaynimdnda biktim. Annem babam annem babam baska laf yok bildigin saplanti haline geldi kocamda ailesi. Evimiz iki sokak ilerde kayinvalidemlerden ya biz oradayz ya onlar bizde hergun hergunn hergunnnnn biktiimmm evde pijamayla dolasamaz oldum ha geldiler ha gelecekler diye. Birgun diyrm ya birgun gitmiym kafami dinliym insanim bende yalniz kaliym ya da bi pazar kahvaltiyi basbasa yapalim diyrm baslaiyo kavgaua anami istemiyosun babami istemiyosun diye yemin.ederim gelin olarak ustume dusen butun vazifeleri fazlasiyla yaptim yapiyrmda. Bi dogum yaptm hast ciktiktn sonra yatmadm yerimde durmadim bes.dk yemek yap cay koy bebege bak kaynanayi pohpohla kocaua cilve yap herkese guler yuz gosterr biktimmmm. kocamda sucun buyugu bigun sahip cikmadi karim bu benim siye kaynim calismaz etmz butun gun yatar yattigi uerdende laf sokar insan olmaz dedim ya gorumce bunun yaninda halt etmis bem calisirken kafalarina gore.evime cikip girerlrdi kaymimda bi.uerde bisey.gorse hemen laf sokustururdu kocam yine bisey demezdi offf sinirden uazamiyrm bile daha gecen gun sanki cok.uzak.kalmisiz gibi kaynanamlarsn gundz bizdeydi aksam cikti geldi burada yaticm diye yatsn biseu demiyrm ama yatak odami dinliyo kadin kocama desem huzurm kactigiyla kalacak yine bi halt olmuck. Geldi kaldi her hizmeti yaptim buna bi baktm toplanmis gidiyo anne ne oldu sen beni istemiyosn gidiyrm diye tutturdu anne bi saygisizligm mi oldu bi hata mi ettm diyrm yine diyo sen beni istemiyosn guc bela oturttm bunu kocama bi dese bunu kocam beni dinlemz karim yapmaz demez hemen koyar kapinin onune ooyyy oyy biktimm bi akil verin kurban olayim kendime zarar vermeyw basladim artik