- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
- Konu Sahibi blackwitch7
Mrb aslında bu konuyu acmaya utanıyorum bundan daha önemli dertler var hayatta farkındayım ama içimi dökmem lazım gözlerim dolu dolu dolaşıyorum kaç gündür..benim bi ilişkim var iyi güzel gidiyoken hrsey sürekli kavga etmeye basladık..ama ben kndmi haklı görüyorum gecmişte yaptıklarından dolayı artık doldum alttan alamıyorum..bugün telde konustuk bana erkk arkdslarnla konusuyomusun dedi hayır dedim zaten sildirdi hepsinin numarasını..bnde ona sordum ısınamadıgım bi kız arkadası var onunla konusuyomusun die evet bi iki kre görüstük dedi..sinirlendik birden bagırmaya basladık birbrimize ona güvenmdgmi düşündğü için..sonra işte o arkadasının ablası gelmiş yolda karsılastk cok da güzelmis fln dedi daha öncede eski sevgilileri için böyle cok güzeldi falan die konusmstu bana..bnde sinirlndm haliyle böyle konusmandan hoslanmıyorum dedim bana kilo almıssın gbi olumsuz elestriler yaparken ona iltifat edio. haksızmıyım?artık gercekten kavga etmkten ve haksız bulunmaktan bıktım sinirim bozuluo aglıyorum sonra o da suc oluo nie aglıyn aglcksan kapatalım dio..ilgisizlik zaten hat safhada..aynı sehirlerde degiliz..simdi nie ayrılmıosun dicksiniz ama ne bilim daha öncede ayrılmayı denedım olmadı..sanki o nasibimmiş gibi gelio..lütfen bi yol gösterin bana eskisi gibi ilgili olsun üzmesin istiyorum..yoksa hiç çabalamamalımıyım artık?daha önceki konumda da söylemiştim baska meselelerde var bekaret..ne ayrı oluo ne beraber artık bıktım sevilmemekten hep aynı sahneyi yasıyorum..tesekkür ederim okudugunuz için.