• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ve kvnin bıktığım dengesizlikleri.

Bitmiyo bu kvlerin derdide çeneside isteğide.Benimkide bayılır insanı yönetmeye.Bi yere gitmek ister ben istemesemde emrivakiyle götürür bir oldu iki oldu iyice soğuttu kendinden haftada bir mecburen arıyorum sadece ufacık sevgim saygım kalmadı.

izin verirseniz sizden güzeli iyisi yokkk balım ciğerim die sevilirsiniz

eşinin seni saydırması lazım.. yani "anne bana niye söylüyorsun, limonludondurmam'a sorman lazım" demesi lazım..diğer konularda da öyle.. eşiminde fikrini alayım demek zor değil. kv de anlar ki senin aile de bir hükmün var

dedi bi kaç kere zoraki oldu. zoraki şeyleride siz olsanız kabul eder misiniz. düşünün evine misafir geliyor eşim çalışıyor o gün bende tesadüf evde izinliyim. eşimi arıyor limonlu dondurmam gelirse gelsin ara söyle diyor. oda anne sen ara demş. eşim annesi aramadan beni aradı bunu söyledi. bozuldum tabi. sonra annesi aradı gel die beni. gitmedim. ama yok bnm hükmüm. şimdide eşimi annenesi aramış nie gelmediniz die :) ne tuhaf dimi herkes eşimi arıyor herhalde ben çok konuşulmucak bi insanım öyle hissetmeye başladım..

merhaba daha öncede konu açmıştım kv ile ilgili artık bıktım :KK43:
kv ve kb trabzona gittiler perşembe günü ve cumartesi akşamı döndüler. ben aramadım hiç naptınz falan die eşimle zaten konuşuyor ediyor ona foto atıyor. bi grubumuz var watsabda ordayada foto atmış bende güzel şeyler yazdm ama eşime ayrı yollamış bana yollamadı. neyse umursamadım. eşimle o güne kadar bi pürüzümüz yoktu hatta erken gelirlerse bize yemeğe getiriyim faln dedi tmm dedim yemek yaptım. erken gelmediler gidip biz alıcaktık onlarıda, bende yemeği güzelce böldüm ikiye. yarısını poşete koydum arbaay koydum onları almaya gittik. indi arabaadan artık yorgunluk mudur nedir suratı düşük neyse bişi olmamş gibi davrandım hiç. eve çıktık eşim çıkmadı arabsı sorunluydu gelde ve gidelm die beni çağırdı. yemekleri yaptım getirdm falan dedm ne gerek vardı kim yicek falan filan söylendi bnde bugün olmaz yarın yersiniz dedm. tam çıkarken eşim için yarın evde dimi dedi. evet anne evde dedim. hadi görüşürüz dedim indim. tam inerken 2 valizi eşim getirdi kayınbabam arabanın başındaymş. ben alt merdivendeydm. eşim çıktı annesinin yanına kapıdan bıraktı valizi inecekken eşime yarın annenen aşure kaynatıcak ona göre işiniz var mı yok mu bilmiyorum ayarlarsınız dedi. tabi ben alt merdivendeym benim orda olduğumu bilmedi. eşimde tmm görüşürüz dedii indi. tabi ben sinir küpü oldum.
eşim arabaya bindi annen ne dedi dedm. böyle böyle dedi dedi. annen çok kurnaz biliyo musun dedm. noldu dedi. bana yukarda senin yarın izinli olduğunu sordu bend evet dedm bana tmm dedi dedim. annenenin aşure pişirmesiyle senin ne alakan var sana mı dicek bana mı dedim. nie sana dememş bana dio dedi. çünkü sana dio ki sen nasılsa beni ikna edersin gelirsiniz die düşünüyor. işte annen bu dedim. her zaman yaptığı ettiği bu beni senle yönlendirmeye çalışması. sanane aşureden ben geliniyim bana demesi lazım ben gitmezsem ben demeliyim dedim. haklısın dedi. gitmeyi unut dedim. annenide gel götür dese bile götürmüceksn o kadar söylüuorum sana dedim. sinirimden gözlerim doldu ben bu kadar despot bişi söylenmicek biri miyim dedm.
bıktım artk bundan dedm. eşim hayır öyle biri deilsn öyle olsan derim dedi. o zaman ne bu dedm bu 100 oldu dedm evlendik evleneli bu halleri tavırları bıktım artık dedim. gitsin kendi yesin bacısıyla annesiyle ne yiyosa dedim. ama bunları ona dicem dedim. sende şunu unutma eğer böyle devam ederse beni asla böyle yanında bulamıcak dedim. beni indi sandı sana söylüuor ayıp bişi madem sana dicek baana izinli olduğunu nie soruyor teyit ediyor dedim. ben zaten kuma geldim sana dedim. ikinci kuma daima ezik sözünü geçiremezya annen onu yapıyor bana dedim. sen ezik deilsn dedi. evet sende değilim ama annen böyle dedm. gece uyuyamadım yattık yatağa boşver dedi.

sabah oldu annesini aramış gelemicz işimiz var mevlite gidicek eşim demş bende gelemem demş kapatmş. akşama bişiler aldık evlerine onu götrdk ordan düğüne gidicektk. hiçç ilgilenmedm konuşmadım asık suratmla girdim çıktım.

napcam ya ben hep böyle hep eşime der beni yönlendirmeye çalışır ben kabul etmem tartışırız eşimle bazen. annesi hep böyle araya girer tuhaf yani bıktım artık. eşim haklı olduğumu annesinin dili sivri olduğunu farkında herşeyi daha öncede uyardı etti ama sıfır hala aynı. soğudum iyice kndinden soğuttu ben napmalıyım yani tek bi oğlu var herşeyde oğlum oğlum oğlum bende işine gelnce iyi işine gelnce dış kapıda oluyorum. kadın kadına oturcaklar eşime dior yani beni geitrsin eşmde gelsn die. eşimin teyzeleri utancak bişi yok ama eşime mi demeli bana mı. of of :KK43:
Siz bu kv ile lohusalıkta depresyona girer, çıkamazsınız.

Kadın yüzsüz. Siz de yüzsüz olun ve 40 gün kimseyi istemiyorum deyin.

Size yemek falan yapmaz, sürekli laf sokar, psikolojinizi bozar, sütünüz kesilir.

Hiç riske girmeyin.

Size yemek falan yapmaz, sürekli laf sokar, psikolojinizi bozar, sütünüz kesilir.

Hiç riske girmeyin.
canım şuan ben karar aldım hiçç umursamıyorm ama gittiğimdeki en ufak laf sokmasında fırsatı yaratıcam eşimin yanında her yaptığını sööylicem yanlış olduğunu falan çekmicem lafımı zaten.sonrasında düzelse dahi çok samimiyet istemiorm azaten herşey saygı çerçevesinde.. 40 gün boş bırakılmazmış lohusa öyle dedi daha hamile değildm :) bende neyseki eşim var bigün evde bigün çalışıyor dedim. bişi diyemedi. eşimde zatn karşı 40 gün. gelir 10 gün neyse artık idare ederim sonrasında zaten annem bnm bi sokak altımda hergün gelir kardeşm var derken atlatırız die düşünüyrm. ben ona göre herşeyi yapınca istediği olunca iyiyim öyle olmaynca kötüyüm.. o yüden herşeyi eşimle konuşucak edicek ona kabul ettiricek ama ben kötü olsamda gözünde istemediğimi kabul edemem kmse kusura bakmasn..

canım şuan ben karar aldım hiçç umursamıyorm ama gittiğimdeki en ufak laf sokmasında fırsatı yaratıcam eşimin yanında her yaptığını sööylicem yanlış olduğunu falan çekmicem lafımı zaten.sonrasında düzelse dahi çok samimiyet istemiorm azaten herşey saygı çerçevesinde.. 40 gün boş bırakılmazmış lohusa öyle dedi daha hamile değildm :) bende neyseki eşim var bigün evde bigün çalışıyor dedim. bişi diyemedi. eşimde zatn karşı 40 gün. gelir 10 gün neyse artık idare ederim sonrasında zaten annem bnm bi sokak altımda hergün gelir kardeşm var derken atlatırız die düşünüyrm. ben ona göre herşeyi yapınca istediği olunca iyiyim öyle olmaynca kötüyüm.. o yüden herşeyi eşimle konuşucak edicek ona kabul ettiricek ama ben kötü olsamda gözünde istemediğimi kabul edemem kmse kusura bakmasn..
O 10 gün anneniz sizi yalnız bırakmasın.
İnşallah pişman olmazsınız.

Hiç riske girmeyin.
O 10 gün anneniz sizi yalnız bırakmasın.
İnşallah pişman olmazsınız.
yok bıraktırmıcam annem gelir kardeşm var gelir falan yalnız kalmayız

Ya kaynanamı ben de pek sevmem ama mümkünse eşime söylesin benimle muhattap olup sinirimi bozmasın isterim.

Benden uzak dursun oğluşuyla konuşsun planlar yapsın ben uygunsam katılırım. Bu kadar büyütmeyin Allah aşkına yok onu demişte yok bunu yapmışta amannn:))))

Back
X