• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ve kvnin bıktığım dengesizlikleri.

Bakin hep birikmislik birikmislik diyorsunuz da kimin yok ki gecmisinde surtusmeler, tartismalar?
Benim k.validem de beni aramizda sehirler olmasina ragmen temizligine cagirirdi, at otobuse gonder bendeuyeolcam'i derdi esime.
Esim yok dedi.
Ben ne icimde tuttum ne kinlendim, duymadim bile dedigini.

K.validem beni de yok sayar.
Ogluna sorar ne yapilacaksa, nereye gidilecekse hep ogluyla muhatap olur
Aman olmazsa olmasin, mesafe iyidir der gecerim.

Arkamdan herkese konusur.
Butun kayin aile uyelerimi doldurur
K.peder k.valideden daha atesli sekilde tavir yapar.
Herkesi manipule eder, ufak capli iftiralar atar.
Ben iyiyim o kotu rekabetindedir ki senelerdir evliyim yani.

Demem o ki
Madem temizligini yapmanizi istedi, o an tepki verip gececeksiniz.
Boyle icinde tutup patlamalarla, birikmisliklerle yurumez bu gemi.

Bana cok kotu bir kadin gibi gelmedi k.valideniz.
Biraz eski kafali sadece sanirim.
Onu boyle kabul etmek zorundasiniz.

Yaziktir yapmayin,
O da bir anne,
Siz de anlayacaksiniz yakinda,
Ben boyle kaynana olmam demeyin,
Buyudukce insan ne goruyorsa onu yapmaya calisiyor ister istemez.
Benim kaynanam da ben kaynanam gibi kaynana olmayacagim derdi, su an tipatip aynisi.

Yapmayin.
Fitne fesat cikarip ogluyla sizi birbirinize dusurmuyor, ogluna dedikodu etmiyor, kayinpedere kotulemiyor, o da tavir yapmiyor vs vs.
Kaynana diye her yaptigi kotu degildir biraz da gormeyin duymayin yani.

Sizin olayınızda reel bir mesafe var. Konuyu kendinizinkiyle kıyaslarken bu değişkeni atlıyorsunuz.
Çat kapı kapınızda hergün yüzyüze gelmediğiniz için aman boşver demek daha kolay geliyor.

Bakin hep birikmislik birikmislik diyorsunuz da kimin yok ki gecmisinde surtusmeler, tartismalar?
Benim k.validem de beni aramizda sehirler olmasina ragmen temizligine cagirirdi, at otobuse gonder bendeuyeolcam'i derdi esime.
Esim yok dedi.
Ben ne icimde tuttum ne kinlendim, duymadim bile dedigini.

K.validem beni de yok sayar.
Ogluna sorar ne yapilacaksa, nereye gidilecekse hep ogluyla muhatap olur
Aman olmazsa olmasin, mesafe iyidir der gecerim.

Arkamdan herkese konusur.
Butun kayin aile uyelerimi doldurur
K.peder k.valideden daha atesli sekilde tavir yapar.
Herkesi manipule eder, ufak capli iftiralar atar.
Ben iyiyim o kotu rekabetindedir ki senelerdir evliyim yani.

Demem o ki
Madem temizligini yapmanizi istedi, o an tepki verip gececeksiniz.
Boyle icinde tutup patlamalarla, birikmisliklerle yurumez bu gemi.

Bana cok kotu bir kadin gibi gelmedi k.valideniz.
Biraz eski kafali sadece sanirim.
Onu boyle kabul etmek zorundasiniz.

Yaziktir yapmayin,
O da bir anne,
Siz de anlayacaksiniz yakinda,
Ben boyle kaynana olmam demeyin,
Buyudukce insan ne goruyorsa onu yapmaya calisiyor ister istemez.
Benim kaynanam da ben kaynanam gibi kaynana olmayacagim derdi, su an tipatip aynisi.

Yapmayin.
Fitne fesat cikarip ogluyla sizi birbirinize dusurmuyor, ogluna dedikodu etmiyor, kayinpedere kotulemiyor, o da tavir yapmiyor vs vs.
Kaynana diye her yaptigi kotu degildir biraz da gormeyin duymayin yani.

aramızdaki tek fark sizin uzak olmanız o yüzden şanlısınız. ben her daim yüz yüzeyim temizlik mi yapmam dedm evet dedm tmm o günün ertesi günü diyelim ordayz yada bi yerde görüştk bnm ne konuşur ne bişi der suratı 5 karış ve habire laf vurur. eşimde gelemez mi dedi yada onad tepki tmm oğlum tmm der kapatır. ben içimde tutmadım ne yaptıysa eşimle paylaştım. eşim bana en başta annesiinin böyle bi kadın olduğunu anlatmıştı ama biz çok iyi anlaşıyoduk. bi mutfak duvarı silincek dedi müsait olnca silelim dedm zaman geçti kendi silmş niye demedin dediğimde bana ben duvarı kaç zamandr diorm habern var mı die beni azarladığını bilirim telefonda.
ben kvmle çok iyi anlaşırdım ve iyi biridir kötü demedim ama istediği olunca iyi oluyor olmayınca değişik davranıyor ve hoş değil.
yani sizide anlıyorum ama uzaksınız ve ne derse desinler umursamamnız normal ama ben hep karşı karşıyayım.

benm kayınvalidemde kaynanamda yaşadığımı asla yapmıyorum çocuklarıma der ama aynısı bide anlatır bana. ben onu böyle zaten kabul etmştm duymadım görmedim . ama ben hep yüz yüzeyim anlatmak istediğim bu. çalışıyorum bi haftasonum var sürekli beraber olamayız ama anlatamıorum başkaları gelinleri ile gezio die ben nasıl gezebilirim. haftaiçi akşam 1 gün gidiyrm yemek yap et ye iç geliriz.kafasındaki gelin ben değildim. halbuki görücü usulü oldu kendide görerek bilerek aldı ama sıkıntısını ben yaşıyorum.

birde fitne fesat derken ağır konuşuyosunuz çünkü gerçekten zerre kadar öyle bişi yok emin olun eşimle atışmışmdır ama o evin kapısından girdiğimde sanki kv yüzünden olmamış gibi davranırım annesine hep ama kvm devam ettirir onun dediğini yapmadıysam. sonra 2 gün sonra can çiğer olur. yahu kızıda evli aynı şeyleri yapsalar olur mu hiçç. ona laf kondurmaz ama bana herşey müstehak gibi. yani uzak olsak belki sizin gibi düşünebilirdim. ama malesef öyle değil. önceki konularımı belki okursanız anlarsını beni.

Suçlayıcı olmadan, yüksek sesle konuşmadan sakin sakin konuşun.
Size göre hoşunuza gitmeyen şeyleri,
insan yerine konulmayışınızı, gelin olarak hizmetçi olmadığınızı, sizinde bir hayatınız olduğunu aileniz olduğunu, onlarla plan yaptığınızda planızı iptal etmeyeceğinizi ama bir şekilde onlarında gönlünü alacağınızı vs söyleyin.
Bunu eşinizin yanında yapmanızı tavsiye ederim.
aynen öyle yapmalıyım die düşündm ama gerçekten kavga dövüşle deil bende düzgünce. ben konuşurken bide ağlarım yani hassasım dayanamıorum öyle çok şeylere. bn hakketen sinirden değilde kırgınlıklarımdan bu durumdayım belkide takmayan birisi olsaydım böyle olmazdı umursamazdım

aynen öyle yapmalıyım die düşündm ama gerçekten kavga dövüşle deil bende düzgünce. ben konuşurken bide ağlarım yani hassasım dayanamıorum öyle çok şeylere. bn hakketen sinirden değilde kırgınlıklarımdan bu durumdayım belkide takmayan birisi olsaydım böyle olmazdı umursamazdım

Ağlamayın diyeceğim ama zor olacak galiba. Umarım sıkıntı olmadan başarırsınız. He bu konuşmadan sonra herkes kendine çeki düzen vermiyorsa o zaman kaybedilmiş savaş olacak.

Gamsızlık güzel bir şey her bünyede bir miktar bulunması lazım :)

Siz iyice dolmus ve kinlenmişsiniz, öncelikle esinize değil de kayinvalidenize söyleyin ama cazgırca değil, bu durumda hiç duymazlıktan gelip eve gidip kocanizla güzel plan yapabilirdiniz,eğer ki kocanız dese gidrlim mi diye, bana birşey söylenmedi ben gitmiyorum sen gitmek istersen gidebilirsin ama bu beni gucendirdi ve kirildim.
Daha fazlası değil, eşiniz sizi seviyor değer veriyor belli bunu kullanarak kendinizden sogutmayin, her aile evladı icun değerlidir ne olursa olsun ne yapmış olursa olsun
aynen doğru diosunuz kimli değilim ama çok kırgın ve üzgünüm açıkcası bu şekilde davranışlara kaldığım için. zaten bana dese ben işim var desem bile olabilir çok normal die karşılaması lazm. çünkü bn ev hanımı değilim. çalışıyrm ve bi haftasonum var ona göre herşeyim ayarlı ama bu demek değil ki illa gtmem gelmem haftasonu demıorm. yeri geliyor haftasonu kahvaltıyada gidiyrm yeri geliyor hep beraber bi yere gidiyoruz yer igeliyor misafiri gelio davet edilmem ben sadece misafr gelcek die duyrulur o derece ona bile gittiğim oldu düşünün yani müsaitsen gel kızım demez mecburiyetm varmı gibi. ertesi gün aranırım çıktın mı evden gelmedin hala die sormak için odaa. ama herşeyin yeri var her haftasonu yada hergün beraber olmamız mümkün değil.. her anne için evlat değerli evey kv m oğluna değe r çok veriyor hep onla halletmş herşeyini ama yanında eşi olduğunu farkında değil. oğluna kıyamaz hiç bi zaman ama bana öyle değil. banada kendi annem kıyamaz gerçi eşimede hiç kıyamaz ama erkek tarafı ile kız tarafı çok farklı. örneğin misafirlikteyz kalkalım derim eşime oda hadi kalkalım der mesela. yarın izinlisin oturalım der halbuki eşim izinli ben sabah işe gidicem.. bunu ben dedim anne ben gidiorm işe öyle diosun üzülüyrm dedm. e sen uyuyosun sabah diyor mesela sanki ben 7 de kalkıp işe yatmaya gidiorm gibi :) ah ah neyse konuşmalıyımm tek çözum bu tabi çözerse :)

Ağlamayın diyeceğim ama zor olacak galiba. Umarım sıkıntı olmadan başarırsınız. He bu konuşmadan sonra herkes kendine çeki düzen vermiyorsa o zaman kaybedilmiş savaş olacak.

Gamsızlık güzel bir şey her bünyede bir miktar bulunması lazım :)

umarım düzelir herşey. sanırım aynen gamsızlık lazım :)

amin. Allah size benm yaşadığımıda yaşatmasınn. yok sayılmak kadar kötü bişi yoktur ama bunu yaşamayan bilemez. neyse sağolun.
Yaşamadığımi nereden bileceksiniz ki?
Ama tavrımı direkt problemim olan kişiye gösterdim..
Siz ise minicik konuları çok abartıyor birde eşinize dır dır ediyorsunuz.Bu şekilde çözemezsiniz

Yaşamadığımi nereden bileceksiniz ki?
Ama tavrımı direkt problemim olan kişiye gösterdim..
Siz ise minicik konuları çok abartıyor birde eşinize dır dır ediyorsunuz.Bu şekilde çözemezsiniz
bende tavır gösterdiğim halde düzelmediği için eşime aksettirdim. dilim kv kırıcak kadar sivri değil. düzgüncede anlamadı. minicik dediğinizin dağ kaddar evveliyatı oldu neyse çözüm yollarımız farklı demekki

aramızdaki tek fark sizin uzak olmanız o yüzden şanlısınız. ben her daim yüz yüzeyim temizlik mi yapmam dedm evet dedm tmm o günün ertesi günü diyelim ordayz yada bi yerde görüştk bnm ne konuşur ne bişi der suratı 5 karış ve habire laf vurur. eşimde gelemez mi dedi yada onad tepki tmm oğlum tmm der kapatır. ben içimde tutmadım ne yaptıysa eşimle paylaştım. eşim bana en başta annesiinin böyle bi kadın olduğunu anlatmıştı ama biz çok iyi anlaşıyoduk. bi mutfak duvarı silincek dedi müsait olnca silelim dedm zaman geçti kendi silmş niye demedin dediğimde bana ben duvarı kaç zamandr diorm habern var mı die beni azarladığını bilirim telefonda.
ben kvmle çok iyi anlaşırdım ve iyi biridir kötü demedim ama istediği olunca iyi oluyor olmayınca değişik davranıyor ve hoş değil.
yani sizide anlıyorum ama uzaksınız ve ne derse desinler umursamamnız normal ama ben hep karşı karşıyayım.

benm kayınvalidemde kaynanamda yaşadığımı asla yapmıyorum çocuklarıma der ama aynısı bide anlatır bana. ben onu böyle zaten kabul etmştm duymadım görmedim . ama ben hep yüz yüzeyim anlatmak istediğim bu. çalışıyorum bi haftasonum var sürekli beraber olamayız ama anlatamıorum başkaları gelinleri ile gezio die ben nasıl gezebilirim. haftaiçi akşam 1 gün gidiyrm yemek yap et ye iç geliriz.kafasındaki gelin ben değildim. halbuki görücü usulü oldu kendide görerek bilerek aldı ama sıkıntısını ben yaşıyorum.

birde fitne fesat derken ağır konuşuyosunuz çünkü gerçekten zerre kadar öyle bişi yok emin olun eşimle atışmışmdır ama o evin kapısından girdiğimde sanki kv yüzünden olmamış gibi davranırım annesine hep ama kvm devam ettirir onun dediğini yapmadıysam. sonra 2 gün sonra can çiğer olur. yahu kızıda evli aynı şeyleri yapsalar olur mu hiçç. ona laf kondurmaz ama bana herşey müstehak gibi. yani uzak olsak belki sizin gibi düşünebilirdim. ama malesef öyle değil. önceki konularımı belki okursanız anlarsını beni.

Fitne fesat diye size demedim.
Araniza fitne sokmuyor en azindan demek istedim, yani en azindan bilincli yapmiyor.

Ben de diyorum ki uzak ve mesafeli oldugum halde k.validem esimi doldurur.
Hani esim bambaska bir insan olsa cinayet isleyecegi akil almaz seyler soyler.
Uzakta oldugum halde hicbir saygisizligim bir tartismamiz olmadigi halde araya fesatlik sokar .

Ama ne yapabiliriz ki?
Atsan atilmaz satsan satilmaz cinsinden iliskiler bunlar.
Bir sekilde kendi sagliginiz icin gormezden duymazdan gelmeye mecbursunuz.

Yani klasik kayinvalide tavri iste.
Birikmis de olsa bu olayi buyutmeyin demistim ilk yazdigim yorumda da.

Temizlik yapmadiniz diye surat asiyorsa birakin assin.
Oyle boyle alisacak.
İnsan elbette uzuluyor ama boyle krize girecek kadar olmamali diyorum iste.

Evet yanyana olmak eminim cok daha zordur.
Ama bu sekilde sadece kendinizi yipratirsiniz cunku onlar nasil olsa yine bildigini okuyorlar.

Tabi konusun, tepki vermeniz gereken yerde asla susmayin.
Ama esiniz hak vermis, annesinin planini iptal etmis, konusmus anlasnissiniz bir de aksama tekrar aglarsaniz eeeh yetti dedirtirsiniz.
Daha cok yeni evli sayilirsiniz.
Bu tarz seyleri hep yasayacaksiniz.

Kolayliklar dilerim.

bende tavır gösterdiğim halde düzelmediği için eşime aksettirdim. dilim kv kırıcak kadar sivri değil. düzgüncede anlamadı. minicik dediğinizin dağ kaddar evveliyatı oldu neyse çözüm yollarımız farklı demekki
Sivri dilli olmanız gerekmiyor ki..mesela konuda geçen olayda eşinizle tartışmak yerine direkt kv ye gidip "anne yarın aşure yapacakmışsınız benim başka bir planim vardi kusura bakmayın gelemem"diyemediniz..onun yerine ertesi gün surat astiniz kendisine..Ne oldu çözüldü mü öyle?

Haklısınız ama çok uzatmışsınız
Gitmemişsiniz sorun çözülmüş eşinizde sizi desteklemiş hala konuşup durmanın surat asmanın falan mantığı yok

Sivri dilli olmanız gerekmiyor ki..mesela konuda geçen olayda eşinizle tartışmak yerine direkt kv ye gidip "anne yarın aşure yapacakmışsınız benim başka bir planim vardi kusura bakmayın gelemem"diyemediniz..onun yerine ertesi gün surat astiniz kendisine..Ne oldu çözüldü mü öyle?
sanırım yanlış okumuşsunuz :) ben demedim eşim aramış kendisi demş işimin olduğunu ben aranmadığım içn. ertsi gün gittiğimizdede kendisinin suratı asıktı gitmedik die ve benmle konuşmadı. davet edilmediğim yere ne die gidip gelemem die açıklama yapıcam gelemem die onu anlamadım ayrıca. ayrıca eşimle tartışmadım o gün ben yanlış olan sey hakkında konuştuk ve ben yapılan şeye kızdım. neyse ya önemi yok umarım halledilir yanlş anlaşıyoruz.

ya bizde de kv davet eder. eşim hemen tamam demez, bana sorar gidelim mi işin var mı diye.. ben de gidelim yada ben gelmiyim sen istersen git derim.. biz gitmezsek kv bozulmaz. emri vaki de yapılmaz çok ekstrem şeyler hariç.. denge budur. aynı şekilde benim ailem çağırdığında da eşimle de konuşayım derim. eşinizin hatası baştan tamam demek olmuş. kv ye "benim borum öter" demek gibi bir izlenim vermiş. sizin hatanız sen de gitmeyeceksin demek olmuş. şöyle diyebilirdin "tek izin günün varsa ortak plan yapalım artık. ola ki o anda bir plan yokken aradılar. sen gitmiyorsan gitme. bırak o gitmek isterse gitsin.

merhaba daha öncede konu açmıştım kv ile ilgili artık bıktım :KK43:
kv ve kb trabzona gittiler perşembe günü ve cumartesi akşamı döndüler. ben aramadım hiç naptınz falan die eşimle zaten konuşuyor ediyor ona foto atıyor. bi grubumuz var watsabda ordayada foto atmış bende güzel şeyler yazdm ama eşime ayrı yollamış bana yollamadı. neyse umursamadım. eşimle o güne kadar bi pürüzümüz yoktu hatta erken gelirlerse bize yemeğe getiriyim faln dedi tmm dedim yemek yaptım. erken gelmediler gidip biz alıcaktık onlarıda, bende yemeği güzelce böldüm ikiye. yarısını poşete koydum arbaay koydum onları almaya gittik. indi arabaadan artık yorgunluk mudur nedir suratı düşük neyse bişi olmamş gibi davrandım hiç. eve çıktık eşim çıkmadı arabsı sorunluydu gelde ve gidelm die beni çağırdı. yemekleri yaptım getirdm falan dedm ne gerek vardı kim yicek falan filan söylendi bnde bugün olmaz yarın yersiniz dedm. tam çıkarken eşim için yarın evde dimi dedi. evet anne evde dedim. hadi görüşürüz dedim indim. tam inerken 2 valizi eşim getirdi kayınbabam arabanın başındaymş. ben alt merdivendeydm. eşim çıktı annesinin yanına kapıdan bıraktı valizi inecekken eşime yarın annenen aşure kaynatıcak ona göre işiniz var mı yok mu bilmiyorum ayarlarsınız dedi. tabi ben alt merdivendeym benim orda olduğumu bilmedi. eşimde tmm görüşürüz dedii indi. tabi ben sinir küpü oldum.
eşim arabaya bindi annen ne dedi dedm. böyle böyle dedi dedi. annen çok kurnaz biliyo musun dedm. noldu dedi. bana yukarda senin yarın izinli olduğunu sordu bend evet dedm bana tmm dedi dedim. annenenin aşure pişirmesiyle senin ne alakan var sana mı dicek bana mı dedim. nie sana dememş bana dio dedi. çünkü sana dio ki sen nasılsa beni ikna edersin gelirsiniz die düşünüyor. işte annen bu dedim. her zaman yaptığı ettiği bu beni senle yönlendirmeye çalışması. sanane aşureden ben geliniyim bana demesi lazım ben gitmezsem ben demeliyim dedim. haklısın dedi. gitmeyi unut dedim. annenide gel götür dese bile götürmüceksn o kadar söylüuorum sana dedim. sinirimden gözlerim doldu ben bu kadar despot bişi söylenmicek biri miyim dedm.
bıktım artk bundan dedm. eşim hayır öyle biri deilsn öyle olsan derim dedi. o zaman ne bu dedm bu 100 oldu dedm evlendik evleneli bu halleri tavırları bıktım artık dedim. gitsin kendi yesin bacısıyla annesiyle ne yiyosa dedim. ama bunları ona dicem dedim. sende şunu unutma eğer böyle devam ederse beni asla böyle yanında bulamıcak dedim. beni indi sandı sana söylüuor ayıp bişi madem sana dicek baana izinli olduğunu nie soruyor teyit ediyor dedim. ben zaten kuma geldim sana dedim. ikinci kuma daima ezik sözünü geçiremezya annen onu yapıyor bana dedim. sen ezik deilsn dedi. evet sende değilim ama annen böyle dedm. gece uyuyamadım yattık yatağa boşver dedi.

sabah oldu annesini aramış gelemicz işimiz var mevlite gidicek eşim demş bende gelemem demş kapatmş. akşama bişiler aldık evlerine onu götrdk ordan düğüne gidicektk. hiçç ilgilenmedm konuşmadım asık suratmla girdim çıktım.

napcam ya ben hep böyle hep eşime der beni yönlendirmeye çalışır ben kabul etmem tartışırız eşimle bazen. annesi hep böyle araya girer tuhaf yani bıktım artık. eşim haklı olduğumu annesinin dili sivri olduğunu farkında herşeyi daha öncede uyardı etti ama sıfır hala aynı. soğudum iyice kndinden soğuttu ben napmalıyım yani tek bi oğlu var herşeyde oğlum oğlum oğlum bende işine gelnce iyi işine gelnce dış kapıda oluyorum. kadın kadına oturcaklar eşime dior yani beni geitrsin eşmde gelsn die. eşimin teyzeleri utancak bişi yok ama eşime mi demeli bana mı. of of :KK43:
Bitmiyo bu kvlerin derdide çeneside isteğide.Benimkide bayılır insanı yönetmeye.Bi yere gitmek ister ben istemesemde emrivakiyle götürür bir oldu iki oldu iyice soğuttu kendinden haftada bir mecburen arıyorum sadece ufacık sevgim saygım kalmadı.

söyledikleriniz çok gereksiz. gel bir yere götür dese götürmeyeceksin falan demeler. bilemiyorum. önceki olaylarınız hakkında fikrim yok ama gereksiz uzatmışsınız gibi geldi bana.

eşinin seni saydırması lazım.. yani "anne bana niye söylüyorsun, limonludondurmam'a sorman lazım" demesi lazım..diğer konularda da öyle.. eşiminde fikrini alayım demek zor değil. kv de anlar ki senin aile de bir hükmün var

ya bizde de kv davet eder. eşim hemen tamam demez, bana sorar gidelim mi işin var mı diye.. ben de gidelim yada ben gelmiyim sen istersen git derim.. biz gitmezsek kv bozulmaz. emri vaki de yapılmaz çok ekstrem şeyler hariç.. denge budur. aynı şekilde benim ailem çağırdığında da eşimle de konuşayım derim. eşinizin hatası baştan tamam demek olmuş. kv ye "benim borum öter" demek gibi bir izlenim vermiş. sizin hatanız sen de gitmeyeceksin demek olmuş. şöyle diyebilirdin "tek izin günün varsa ortak plan yapalım artık. ola ki o anda bir plan yokken aradılar. sen gitmiyorsan gitme. bırak o gitmek isterse gitsin.

ailem çağırdığında bende hep eşime sorarım. eşim başta bunu yapmadı doğru diosunz o yüzdende hep ona deniyor. şimdi ben söyleye söyleye bana atıyor onada bozuluyor kv. ben gitmiceksn derken götürmüceksn anlamında dedim.çünkü evde misafirmiz olsa bile kv düğüne falan gidicek oluyor sen gelir misin gelmez misin bilmemde beni götürsün sen gelmiceksen diyor mesela. o öyle denmez düğüne gelir misiniz denir dimi yok. sen gelmezsende oğlum götürür benle gelir mantığında mecbur mantığında. ben emin olun tek ortak günde öyle plan yapalım demem taa nişanlıyken dedm bi haftasonumuz var bigün die beraber vakit geçirelm edelim dedim öyleydi. ama buna bile laf etti kv. sizi aramıorm tek gününüz varmışya tek haftasonunuz varmışya yok o yok bu dedi. inanın eğer bayanla olcak işleri benle halletse bn hepsinde gelemem gidemem demem ki çok gittiğim geldiğimde oldu. buda işte bana denmeden eşimle döndüğünü farkına vardıktan sonra haliyle kabul etmemeye başlaadım. o anda zaten direk değişti kendisi.. zaten eşim bigün çalışıp bigün evde ondada annesini görür eder bide haftasonu beklenmesi saçma. sen git desemde gitmez çünkü git dedim ben dul muyum gitmem sensiz diyip kestirip attı. ne diceksn böyle adama..

Back
X