- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 31
- Konu Sahibi kurk mantolu madonna
Ah amin amin hem de cok amin. Evet bunu cok istedim ne kadar sevilmek istediysem arkadas o kadar cok ters tepti :) ben ayrildiktan sonra hatayi hep bende aradim. İste bir de alzeihmer baslangici teshisi koyulmus, dogum gunumu yuz kez soyledim unutmustu iste, sonra aklima geldi kendimi sucladim. Annesi terk etti ben de ettim diye sucladim. Ve ne oldu biliyo musun ona hep manevi destek olcagimla ilgili bi mesaj attim. Napti beni engelledi.Canim aslında acelecilikle ilgisi yok. Sadece sevmek ,sevilmek isteği. Değer görmek.. Ben acele etmedim ama yine aynı. Problem karşımızdaki insanlar.. Bizim problemimiz de onlara çok fazla anlam yüklemek. Değerinden fazla değer vermek. İnsan hemen güveniyor.Guvenme ihtiyacı duyuyor. 1 ayda olsa yasamissin. Insanlar 1gunde bile deli gibi aşık oluyor. O 1 gün bir ömür gibi oluyor. Su an mantiginla düşünmeye çalış. Duygularinla düşünme. Mantıklı düşününce insan bir durup düşünüyor.. Arkadaslarinla görüş .Konuşma ihtiyacı duyarsan konus. İçinde bırakma. Konuştukça azalıyor insanın derdi .. Rabbim tez zamanda içimizi sogutsun.