• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok yoruldum..

Canim aslında acelecilikle ilgisi yok. Sadece sevmek ,sevilmek isteği. Değer görmek.. Ben acele etmedim ama yine aynı. Problem karşımızdaki insanlar.. Bizim problemimiz de onlara çok fazla anlam yüklemek. Değerinden fazla değer vermek. İnsan hemen güveniyor.Guvenme ihtiyacı duyuyor. 1 ayda olsa yasamissin. Insanlar 1gunde bile deli gibi aşık oluyor. O 1 gün bir ömür gibi oluyor. Su an mantiginla düşünmeye çalış. Duygularinla düşünme. Mantıklı düşününce insan bir durup düşünüyor.. Arkadaslarinla görüş .Konuşma ihtiyacı duyarsan konus. İçinde bırakma. Konuştukça azalıyor insanın derdi .. Rabbim tez zamanda içimizi sogutsun.
Ah amin amin hem de cok amin. Evet bunu cok istedim ne kadar sevilmek istediysem arkadas o kadar cok ters tepti :) ben ayrildiktan sonra hatayi hep bende aradim. İste bir de alzeihmer baslangici teshisi koyulmus, dogum gunumu yuz kez soyledim unutmustu iste, sonra aklima geldi kendimi sucladim. Annesi terk etti ben de ettim diye sucladim. Ve ne oldu biliyo musun ona hep manevi destek olcagimla ilgili bi mesaj attim. Napti beni engelledi.

Anlıyorum seni :) ben de sevgilimle ayrildigimda her dk whatsapp son gorulmesine bakardim. Biz ayni sehirde degildik cunku. Hepimiz biraz ayniyiz bence. :))
Ah ah onu da yaptim. Bir ton sacmalik yaptim. Az onceki arkadasin dedigi gibi biraz uzaktan bakinca mantiksizlik alalede anlasiliyor da ah bu madonna ah :KK14:

Ah amin amin hem de cok amin. Evet bunu cok istedim ne kadar sevilmek istediysem arkadas o kadar cok ters tepti :) ben ayrildiktan sonra hatayi hep bende aradim. İste bir de alzeihmer baslangici teshisi koyulmus, dogum gunumu yuz kez soyledim unutmustu iste, sonra aklima geldi kendimi sucladim. Annesi terk etti ben de ettim diye sucladim. Ve ne oldu biliyo musun ona hep manevi destek olcagimla ilgili bi mesaj attim. Napti beni engelledi.
İlk başlarda insan kendini suçlamaya başlıyor. Ama sen suçlanacak hiçbirşey yapmamissin. Balık baştan kokar. Senin değerini bilmeyen bir insan.Senin hayat enerjini tuketirdi. O seni kesinlikle haketmiyor. Sen daha iyilerine layiksin. Elinden geleni yapmışsın. İnsanlar ışte zayıf noktamizi bulduklarında ordan vuruyorlar. Biliyor musun benim hep aldatilma,kaybetme korkum vardi. Ve bu onu basindan beri biliyordu. O ne yaptı beni korktuğum yerlerden vurdu. Dürüst olmadi. Ben onun yaptığı seylere rağmen sevmeye devam ediyorum umarsizca.. Ama kararlıyım. Bir insanın başı neyse sonu da o dur. Bak o seni iyi niyetle yazdığın mesaja rağmen gözünü kırpmadan engelleyebiliyor. Yaa biz niye yapamıyoruz. Ama geçecek canim benim. Ben onu göre göre sesini duya duya atlatiyorum. Su an ilk zamanlarimdan eser kalmadı. Vicdanım rahat. Biliyorum o insanla evlensem bile çok daha büyük şeyler yaşarım.Düşünsene ya bir de cocuk olsa. Daha beter. Allahtan ışte. Uzak duruyorum. Sen de atlaticaksin.

İlk başlarda insan kendini suçlamaya başlıyor. Ama sen suçlanacak hiçbirşey yapmamissin. Balık baştan kokar. Senin değerini bilmeyen bir insan.Senin hayat enerjini tuketirdi. O seni kesinlikle haketmiyor. Sen daha iyilerine layiksin. Elinden geleni yapmışsın. İnsanlar ışte zayıf noktamizi bulduklarında ordan vuruyorlar. Biliyor musun benim hep aldatilma,kaybetme korkum vardi. Ve bu onu basindan beri biliyordu. O ne yaptı beni korktuğum yerlerden vurdu. Dürüst olmadi. Ben onun yaptığı seylere rağmen sevmeye devam ediyorum umarsizca.. Ama kararlıyım. Bir insanın başı neyse sonu da o dur. Bak o seni iyi niyetle yazdığın mesaja rağmen gözünü kırpmadan engelleyebiliyor. Yaa biz niye yapamıyoruz. Ama geçecek canim benim. Ben onu göre göre sesini duya duya atlatiyorum. Su an ilk zamanlarimdan eser kalmadı. Vicdanım rahat. Biliyorum o insanla evlensem bile çok daha büyük şeyler yaşarım.Düşünsene ya bir de cocuk olsa. Daha beter. Allahtan ışte. Uzak duruyorum. Sen de atlaticaksin.
Enerjim tukenmisti zaten biliyomusun.. Huysuz aksi alingan bi kiz olup cikmistim. Bir de ailemden uzaklastigimi farkettim, bu iste bir terslik vardi bu tersligi gore gore duzelir ya da duzeltiriz diye bekledim, olmadi tabi ki. Bende de o korkulardan var maalesef ve de korkularla yasanmiyor..
Ama sunu biliyorum ki bir gun karsimiza gelcek insan aklimiza bu korkulari getirtmeyecek, birlikte atlatacagiz insallah.. :KK66:

Ahah ne kadar yapma deseler de yapiyoruz iste, huyumuz kurusun. :))
Ta ki aptalliklarimizi gorene kadar iste, ya da degecek biri cikana kadar diyelim :)
Bakalim insallah bundan sonra sacmalamam boyle ama su konusmalar mesajlar dahi beni kendime getirdi diyebilirim :)

Enerjim tukenmisti zaten biliyomusun.. Huysuz aksi alingan bi kiz olup cikmistim. Bir de ailemden uzaklastigimi farkettim, bu iste bir terslik vardi bu tersligi gore gore duzelir ya da duzeltiriz diye bekledim, olmadi tabi ki. Bende de o korkulardan var maalesef ve de korkularla yasanmiyor..
Ama sunu biliyorum ki bir gun karsimiza gelcek insan aklimiza bu korkulari getirtmeyecek, birlikte atlatacagiz insallah.. :KK66:
Aynen ben de öyle olmuştum.Sinirliydim. Kalp kiriyordum farketmeden.. Ailem hep ne oluyor sana diyordu. Tartışıyordum bile. Çok değiştirmişti. Işte bak uzak durmak için bile bu yeterli. Değer miydi yani bir insan için ailemizden uzaklaşmaya. Üstelik bizi bizden eden insanlar için. Herkes layigini yaşar. Onlarda layigini görürler. Allahın izniyle geçecek. Kesinlikle canim.Ben umudumu yitirmedim. Güneş bir gün bizim için de doğar..Konuşmak istersen bıkmadan usanmadan dinlerim seni.. Yalnız değilsin..

Eklentiler

• FB_IMG_1435068699673.webp
    FB_IMG_1435068699673.webp
    8 KB · Görüntüleme: 30
Aynen ben de öyle olmuştum.Sinirliydim. Kalp kiriyordum farketmeden.. Ailem hep ne oluyor sana diyordu. Tartışıyordum bile. Çok değiştirmişti. Işte bak uzak durmak için bile bu yeterli. Değer miydi yani bir insan için ailemizden uzaklaşmaya. Üstelik bizi bizden eden insanlar için. Herkes layigini yaşar. Onlarda layigini görürler. Allahın izniyle geçecek. Kesinlikle canim.Ben umudumu yitirmedim. Güneş bir gün bizim için de doğar..Konuşmak istersen bıkmadan usanmadan dinlerim seni.. Yalnız değilsin..
Ben de ayni sekilde canim cok cok sagol :* attigin o resimde hersey yasadiklarimizi ozetliyor aslinda simdi daha akilli yapicaz secimlerimizi, bir musibet bin nasihat.. ;)

Ben de ayni sekilde canim cok cok sagol :* attigin o resimde hersey yasadiklarimizi ozetliyor aslinda simdi daha akilli yapicaz secimlerimizi, bir musibet bin nasihat.. :KK66:
Kesinlikle canim. Bu bizim için bir tecrübe. Kötü görünüyor ama bizim için çok çok iyi. Bu da bizim sinavimizmis. Artık daha emin adimlarla ilerleyeceğiz.. Takılıp kalmak yok. Olduğumuz yerde sayiklamak yok.. Hayatın tadıni çıkarmalı. Bize kötü gelen insanları bu arkadas da olsa hayatımızdan çıkarmalı.. Kangren olmuş bölgeyi kesip atmalı.. Bu şekilde mutlu oluruz. Bizim neyimiz eksik yahu. Allah can sağlığı versin.. Ailemiz yanımızda. Bak evlât acisi yaşayanlar var. Bizimki onların yanında lafı bile edilemez. Güzel günler yakın. Umudunu kaybetme. Bol dua..

Sen bir ayda bu hayal kırıklığını yasamissin, ben iki senedir ayni kisi Tarafından bin defa hayal kırıklığına uğradım. Üzme kendini
Beterin beteri vardir aslinda biz insanoglu hep kendi derdimize yanar dururuz.. İnsallah sen de atlatirsin insallah bu durumu canim, gecenin ardindan elbet gunduz gelecektir :)

Beterin beteri vardir aslinda biz insanoglu hep kendi derdimize yanar dururuz.. İnsallah sen de atlatirsin insallah bu durumu canim, gecenin ardindan elbet gunduz gelecektir :)
Evet canım amin, bende şükrediyorum Allah'ım beni kotu hallere düşürme bundan sonra diye. Amin insallah düzelecek hersey

Back
X