• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok yoruldum..

Kesinlikle canim. Bu bizim için bir tecrübe. Kötü görünüyor ama bizim için çok çok iyi. Bu da bizim sinavimizmis. Artık daha emin adimlarla ilerleyeceğiz.. Takılıp kalmak yok. Olduğumuz yerde sayiklamak yok.. Hayatın tadıni çıkarmalı. Bize kötü gelen insanları bu arkadas da olsa hayatımızdan çıkarmalı.. Kangren olmuş bölgeyi kesip atmalı.. Bu şekilde mutlu oluruz. Bizim neyimiz eksik yahu. Allah can sağlığı versin.. Ailemiz yanımızda. Bak evlât acisi yaşayanlar var. Bizimki onların yanında lafı bile edilemez. Güzel günler yakın. Umudunu kaybetme. Bol dua..
Haklisin ozellikle su gunlerde, insanlar evlatlarini vatan ugruna kaybediyorlar evlat acisini en dibinde yasiyorlar.. Dedigin gibi saglikliysak, ailemiz yanimizda ise; ama olmasini istedigimiz halde o insanlar yoksa yanimizda bu onlarin kaybi bizim degil. Guzel gunler gelcek insallah inaniyorum arada gel git akilli da olmasam ah ah :)

Siz içinizde bir boşluk yaratmışsınız, hayaller kurmuşsunuz ve üzerine gelip bu adam oturmuş bence.
Tanıyıp, aşık olup onunla ilgili hayaller kurmak gibi değil bu. O yüzden acısı da çabuk geçer.

Haklisin ozellikle su gunlerde, insanlar evlatlarini vatan ugruna kaybediyorlar evlat acisini en dibinde yasiyorlar.. Dedigin gibi saglikliysak, ailemiz yanimizda ise; ama olmasini istedigimiz halde o insanlar yoksa yanimizda bu onlarin kaybi bizim degil. Guzel gunler gelcek insallah inaniyorum arada gel git akilli da olmasam ah ah :)
Yani canim benim. Aynen onlar kaybeder.Bizim kaybedecek birseyimiz yok. Arada insan kendini yalnız hissediyor. Bazen özlem vuruyor.. Bundan böyle arada delirmelerimiz.haha. Varsin o da olsun.Önemli değil. Sabır etmeliyiz. . Sabrın sonu selamettir.

Siz içinizde bir boşluk yaratmışsınız, hayaller kurmuşsunuz ve üzerine gelip bu adam oturmuş bence.
Tanıyıp, aşık olup onunla ilgili hayaller kurmak gibi değil bu. O yüzden acısı da çabuk geçer.
Gecer degil mi? Er gec gececek Allah'in izniyle de bir de bende bu olaylardan sonra bir umitsizlik basladi hep boyle olcak, hep bir hayal kirikligi diye. O da herhalde icinde bulundugum piskolojiden kaynaklaniyor.

Yani canim benim. Aynen onlar kaybeder.Bizim kaybedecek birseyimiz yok. Arada insan kendini yalnız hissediyor. Bazen özlem vuruyor.. Bundan böyle arada delirmelerimiz.haha. Varsin o da olsun.Önemli değil. Sabır etmeliyiz. . Sabrın sonu selamettir.
Heh aynen boyle bir kisir dongu iste, Allah daha beter dert vermesin. Bu da gelir bu da gecer aglama diye bosuna dememisler Sanirim :)

Heh aynen boyle bir kisir dongu iste, Allah daha beter dert vermesin. Bu da gelir bu da gecer aglama diye bosuna dememisler Sanirim :)
O kısır döngü karşımıza gerçekten değer bilen adam gibi adam çıktığında bitecek. Boşluğa düşüyoruz arada. Normaldir.Mevsimler bile etkiliyor insani.haha. Aynen Allah daha büyük dert vermesin. Artık agzimiz yandı yogurdu üfleye ufleye yemek lazim. Ya iyi de oldu bunu yaşamamız.. Acıyı yasabilmek de güzel.(mazosist değilim bu arada haha ) Olgunlastirir.Oh miss şimdi üstüne ince belli bardakta bir cay içecem.İçim yansın. Haha

Back
X