• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket çok zayıfım önceden bi ilaç kullandım çok güzel kilo aldırdı ama 1hafta kullanmadım diye gitti hemen ve çatlaklık çıktı forx5 Magic çatlak yapar mı

berrin3l

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2025
3
0
1
18
Lütfen yardım edin gerçekten zayıfım kilo almayı çok istiyorum ama sağlıklı bir şekilde önceden kullandığım ilaç bende çatlaklıklar çıkardı selülit çıkardı çok kötü bir durum aynı durumu yaşamak istemiyorum forx5 Magic milk kullanıp ta yaşayan biri var mı 😔

Lütfen yardım edin gerçekten zayıfım kilo almayı çok istiyorum ama sağlıklı bir şekilde önceden kullandığım ilaç bende çatlaklıklar çıkardı selülit çıkardı çok kötü bir durum aynı durumu yaşamak istemiyorum forx5 Magic milk kullanıp ta yaşayan biri var mı 😔
Kaç kilosunuz acaba

Kaç yaşındasınız ve boy kilo kaç acaba?

Back
X