Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç kilosunuz acabaLütfen yardım edin gerçekten zayıfım kilo almayı çok istiyorum ama sağlıklı bir şekilde önceden kullandığım ilaç bende çatlaklıklar çıkardı selülit çıkardı çok kötü bir durum aynı durumu yaşamak istemiyorum forx5 Magic milk kullanıp ta yaşayan biri var mı![]()
Kaç yaşındasınız ve boy kilo kaç acaba?Lütfen yardım edin gerçekten zayıfım kilo almayı çok istiyorum ama sağlıklı bir şekilde önceden kullandığım ilaç bende çatlaklıklar çıkardı selülit çıkardı çok kötü bir durum aynı durumu yaşamak istemiyorum forx5 Magic milk kullanıp ta yaşayan biri var mı![]()
19 yaşındayım kilom 40Kaç yaşındasınız ve boy kilo kaç acaba?
Vay ben nerelere gidem, ben de 29 yaşındayım 47 kiloyum. Umarım sağlıklı şekilde kilo alabilirsin. Günde kaç kere yiyorsun? Beslenme düzenin nasıl,neler tüketiyorsun?19 yaşındayım kilom 40
Yaşla ne alakası var ? Boyla alakalı değil mi bu meret?Vay ben nerelere gidem, ben de 29 yaşındayım 47 kiloyum. Umarım sağlıklı şekilde kilo alabilirsin. Günde kaç kere yiyorsun? Beslenme düzenin nasıl,neler tüketiyorsun?
Üstte boy kilo kaç diye sordum da sadece yaşını ve kilosunu yazmış üye. Yaşla alakası yok, öyle merakımdan sordum :)Yaşla ne alakası var ? Boyla alakalı değil mi bu meret?
Ama ne zaman netten boy kilo endeksine baksam burda yaş ve cinsiyet de soruyor.Yaşla ne alakası var ? Boyla alakalı değil mi bu meret?
Vala çok yiyorum gider gelir mutlaka yerim biseyler et yemeği harici yiyorum yemek duzenide yokVay ben nerelere gidem, ben de 29 yaşındayım 47 kiloyum. Umarım sağlıklı şekilde kilo alabilirsin. Günde kaç kere yiyorsun? Beslenme düzenin nasıl,neler tüketiyorsun?
Vay ben nerelere gidem 34 yaşındayım 49 kiloyum üstüne 3.5 aylık hamileyimVay ben nerelere gidem, ben de 29 yaşındayım 47 kiloyum. Umarım sağlıklı şekilde kilo alabilirsin. Günde kaç kere yiyorsun? Beslenme düzenin nasıl,neler tüketiyorsun?
Peki vitamin değerleriniz nasıl, kaç yıldır bu kilodasınız? Şimdiye kadar en fazla kaç kilo oldunuz? Ben mesela ergenken 52 kg olmuştum en fazla. Hamilelik de kilo aldırmalı. Sizin durum genetik mi, metabolizma hızlı mı çalışıyor acaba?Vay ben nerelere gidem 34 yaşındayım 49 kiloyum üstüne 3.5 aylık hamileyim![]()
Metabolizmam çok hızlı değil aslında en çok 57 olmuştum ergenlik sonrasıydı ardından verdim ve 47 48 arasındaydım en az 10 yıl 50 kiloyla hamile kaldım hamilelikte ilk aylar bulantı çok olduğu için 2 3 kilo verdim yeni yeni alıyorum bakalımPeki vitamin değerleriniz nasıl, kaç yıldır bu kilodasınız? Şimdiye kadar en fazla kaç kilo oldunuz? Ben mesela ergenken 52 kg olmuştum en fazla. Hamilelik de kilo aldırmalı. Sizin durum genetik mi, metabolizma hızlı mı çalışıyor acaba?
Peki kardeşleriniz var mı, onların kilosu nasıl? Bana da akrabalarımın bazıları evlenip çocuk sahibi olsan kilo alırsın diyor. Ablam ise senin yapın bu şekilde. Kilo alman zor gibi diyor.Metabolizmam çok hızlı değil aslında en çok 57 olmuştum ergenlik sonrasıydı ardından verdim ve 47 48 arasındaydım en az 10 yıl 50 kiloyla hamile kaldım hamilelikte ilk aylar bulantı çok olduğu için 2 3 kilo verdim yeni yeni alıyorum bakalımama sağlıklıyım kan değerlerim oldukça iyi
Midede şişkinlik, ishal gibi sorunlarınız var mı acaba? Daha önce hiç endoskopi çektirdiniz mi ? Detaylı bir inceleme yapıldı mı? 10 yıllık süreçte diyetisyene gidip spor yaptınız mı mesela? Ay çok soru sordum kusura bakmayın:)Metabolizmam çok hızlı değil aslında en çok 57 olmuştum ergenlik sonrasıydı ardından verdim ve 47 48 arasındaydım en az 10 yıl 50 kiloyla hamile kaldım hamilelikte ilk aylar bulantı çok olduğu için 2 3 kilo verdim yeni yeni alıyorum bakalımama sağlıklıyım kan değerlerim oldukça iyi
Kardeşlerimin kilosu ideal hatta bi kaç kilo fazlaları varPeki kardeşleriniz var mı, onların kilosu nasıl? Bana da akrabalarımın bazıları evlenip çocuk sahibi olsan kilo alırsın diyor. Ablam ise senin yapın bu şekilde. Kilo alman zor gibi diyor.
Boyunuz kaç ? Ben günde 3 kere yiyorum ama kahvaltıda az tüketiyorum öğle ve akşam yemeğinde daha ağırlıklı yiyorum. Meyve, sebze çok tüketirim. Et, tavuk, balık vs de tüketiyorum.Kardeşlerimin kilosu ideal hatta bi kaç kilo fazlaları varbenim beslenme şeklim düzenli spor kilomu sabit tutuyor ben öyle istiyorum aslında evlenince 3 kilo aldım zaten 47 den 50 ye çıktım çocukla da artar biraz doğru almak istiyorsan akşamları bol bol meyve ye
![]()
Metabolizmanızdan kaynaklı olabilir ama değerleriniz iyiyse vücudunuzun normali bu olabilir benim boy 164 sizin kaçBoyunuz kaç ? Ben günde 3 kere yiyorum ama kahvaltıda az tüketiyorum öğle ve akşam yemeğinde daha ağırlıklı yiyorum. Meyve, sebze çok tüketirim. Et, tavuk, balık vs de tüketiyorum.
Benim 165. Metabolizmam hızlı çalışıyor kardeşlerim de zayıf ve uzun. Amcalarım da aynı şekilde. Vitamin değerlerimde B12 ve demir düşüktü onu ilaçla yükselttim. Ama D vitamini hâlâ 9-10larda. Her yıl vitamin ilacı kullanıyorum. Geçenlerde yeniden dahiliyeye gittim ilaç kullanmaya devam ediyorum.Metabolizmanızdan kaynaklı olabilir ama değerleriniz iyiyse vücudunuzun normali bu olabilir benim boy 164 sizin kaç
Kalori takibi nasıl yapılırKalori takibi yapın bakalım günde kaç kalori alıyorsunuz? Çok yiyorum deyip gerçekte çok az yiyen insan dolu :)