- Konu Sahibi Hayallerhayatlarr
-
Erkek arkadaşınız sizi az bir para için bırakmamış.Borsayı büyük ihtimal kumar gibi görüyor. O yüzden hayata bakışınız uyuşmadığından bırakmış. Ben de bırakırdım borsada para kaptıran birini.Senin benim param meselesi değil,etikle alakalı.Erkek arkadasim az bir para icin o da kendi param beni bıraktı.Ayriliyorum senden dedi.kötü halimde yanımda olmayı tercih etmedi.Bu beni çok üzdü...Diğer yanda adam öküzlük yapmış para icin seni bırakan bir adamla olma onursuzluk yapma gel ben senin hayatını değiştireyim dene istemezsen anında biter diyor...Ben bunu yaşamasam başkası yaşasa bende kötü gözle bakarım ama içinde olduğum durumda kararsizim
Adam ünlü bir iş adamıBu işin altından eski sevgilinin çıkma ihtimali, adamın dürüst olma ihtimalinden daha yüksek bence.
Googledan foto alıp fake adres acmak zor olmasa gerek, unlu is adamlari bu tarz seylerle pek ugrasmaz malesefAdam ünlü bir iş adamı
Çok sıcak bir duygum yok sadece şaşkınım ve adam sürekli bu senin önüne çıkan bir fırsat diyor yani ben çabalasam istesem bu adamla tanışamazdımvallaha tekrar genc olsam giderdim ,en azindan denerdim .
aklimdan cikmiş olurdu keşke demek yerine.
sizde adama karşi sicak duygular besliyorsaniz neden olmasin?
belki seversiniz sevilirsiniz.
bazen 4 gün değil bir saat bile hayatimizin yönünü değiştiriyor .
Evli değil boşanmış,sevgilisi varmış ama sen gelirsen herkesi silerim diyorEvli değilse ki evli gibi geldi neden olmasın birazda onun parasını borsada ezersin
Fake değil yani malasef gerçek bir kişilikGoogledan foto alıp fake adres acmak zor olmasa gerek, unlu is adamlari bu tarz seylerle pek ugrasmaz malesef
Ayrıca adam yakışıklıda değil benden 12 yaş büyük 27 yaşındayımGoogledan foto alıp fake adres acmak zor olmasa gerek, unlu is adamlari bu tarz seylerle pek ugrasmaz malesef
Nasil bir ışık gördüyse artık...Fake değil yani malasef gerçek bir kişilik
Dalga geçecekseniz hiç yazmayın yardımcı olacaklar yazsın dedimEntry-nick uyumu demekten kendimi alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?