- 15 Nisan 2020
- 41
- -5
- 1
- 32
- Konu Sahibi Hayallerhayatlarr
-
Ben çok kırıldim para icin beni birakan insanla 5 yilimi gecirdigim icin cok üzgünüm...Bana karşı teklifte bulunan kişide masum değil gücünü parasını ön plana atıyor yoksa yakisiklida değil,tatlı dilli sadece.Sadece bu zamana kadar düzgün yaşadimda ne oldu diyorum bilmiyorum farklı düşünüyorumUmarım fakesinizdir. Ama değilseniz pes. 5 yıllık ciddi dediğiniz ilişki biteli 4 gün olmuş, siz size teklifte bulunan insan müsveddesinin teklifte bulunma şekline aldırmadan kafam kalbim karışık diyebiliyorsunuz. Pes.
Haklisiniz boşverin o zaman artık bir yorum ıstemiyorum teşekkürlerBizim yorumunuzun ne etkisi olacak ki? Eğer evlenecekseniz gün bitince o adamla aynı yatağa girecek olan sizsiniz.olmaz desek belki aklınız kalacak, olur tabi bak dalgana desek belki bu sefer de mideniz kaldıramayacak? Yani özetle olumlu ya da olumsuz sonuçlarını yaşayacak olan sizsiniz
Ben çok kırıldim para icin beni birakan insanla 5 yilimi gecirdigim icin cok üzgünüm...Bana karşı teklifte bulunan kişide masum değil gücünü parasını ön plana atıyor yoksa yakisiklida değil,tatlı dilli sadece.Sadece bu zamana kadar düzgün yaşadimda ne oldu diyorum bilmiyorum farklı düşünüyorum
Fake fake konu aç 4 günde maaşallah metres olacağın bı kurt bul, baska masal var mı büyük anne lütfen lütfen!!!Bende borsada 1 yıldır işlem yapıyorum ve iktisat mezunuyum...bence siz düzgün cevaplar vermeyecekseniz yazmayın
Yanlış anlamayın ama eski sevgilinizi daha fazla kazanma hırsıyla kaybetmişsiniz. Yani parayı baya seviyorsunuz anlaşılan. İnsanların öncelikleri farklı kimi aşka aşıktır kimi paraya kimi merhamete kimi güvene yani önceliklere göre beraberliklerini yaşarlar. Sizin önceliğiniz paraysa o zaman paralı biriyle olmalısınız. Kötü manada söylemiyorum. Ancak o zaman mutlu olursunuz.Hanımlar merhaba...Daha önceden biliyorsunuz 5 yıllık bir ilişkim vardı aileler tanışmıştı üstüme çok düşen biriydi ancak 4 gün önce benden ayrıldı ayrılma sebebi borsada kaybettiğim bir para.Borsada işlem yapmamı istemiyordu.onu dinlemedigim için ayrıldı.Paradan dolayı ayrılmasına çok üzüldüm pişman olup geri gönlümü alMaya çalışacağını biliyorum ama içimde bir şeyler kırıldı..tam bu evrede benden 12 yaş büyük biriyle şans eseri tanıştım ve bu durumumu anlattım o da zamanında borsadan dolayı bu tarz bisey yaşamış kendini benim gençliğime benzetti ve aşırı yakın davranmaya başladı.Senden bir beklentim yok gel bana arkadaş sevgili ol yeter diyor bu zamana kadar ask icin birlikte oldun ne oldu biraz da sen hayatini yaşa,istedigini yap iş ogreteyim falan bir sürü sey dedi.Normalde para icin boyle erkeklerle olan kadinlari cok elestirirdim ama bilmiyorum bana tavri ilgisi cok asiri fazla oldu.Ayrica bu adam gerçekten çok zengin ve kendi alanında ünlü biri.Yanlis kararlar verme hayatını degistirebilirim diyor..eğer sevgili olmayı kabul edersem direk ev araba ne istersem istemesem bile vermeyi teKlif ediyor.Sevgili olmayı kabul etmezsemde gel yanımda dur biseyler öğrenmeye bak hayatının fırsatı bu diyor....Kafam kalbim çok karışık nasıl bu durumun içindeyim bilmiyorum.Sizden yorum bekliyorum lütfen kırıcı olmayın yardımcı olun başka bir düşünceye ihtiyacım var
Böyle konular okuyunca aklıma bu şarkı geliyor. Karşılığı ağır olabilir senden isteyeceklerinin. Dikkat et. (Haftaya kalmaz zenginim anne)Hanımlar merhaba...Daha önceden biliyorsunuz 5 yıllık bir ilişkim vardı aileler tanışmıştı üstüme çok düşen biriydi ancak 4 gün önce benden ayrıldı ayrılma sebebi borsada kaybettiğim bir para.Borsada işlem yapmamı istemiyordu.onu dinlemedigim için ayrıldı.Paradan dolayı ayrılmasına çok üzüldüm pişman olup geri gönlümü alMaya çalışacağını biliyorum ama içimde bir şeyler kırıldı..tam bu evrede benden 12 yaş büyük biriyle şans eseri tanıştım ve bu durumumu anlattım o da zamanında borsadan dolayı bu tarz bisey yaşamış kendini benim gençliğime benzetti ve aşırı yakın davranmaya başladı.Senden bir beklentim yok gel bana arkadaş sevgili ol yeter diyor bu zamana kadar ask icin birlikte oldun ne oldu biraz da sen hayatini yaşa,istedigini yap iş ogreteyim falan bir sürü sey dedi.Normalde para icin boyle erkeklerle olan kadinlari cok elestirirdim ama bilmiyorum bana tavri ilgisi cok asiri fazla oldu.Ayrica bu adam gerçekten çok zengin ve kendi alanında ünlü biri.Yanlis kararlar verme hayatını degistirebilirim diyor..eğer sevgili olmayı kabul edersem direk ev araba ne istersem istemesem bile vermeyi teKlif ediyor.Sevgili olmayı kabul etmezsemde gel yanımda dur biseyler öğrenmeye bak hayatının fırsatı bu diyor....Kafam kalbim çok karışık nasıl bu durumun içindeyim bilmiyorum.Sizden yorum bekliyorum lütfen kırıcı olmayın yardımcı olun başka bir düşünceye ihtiyacım var
Yüz yüze görüşmedim yüz yüze görüşmeyi istiyor ama ben bundan emin değilim
Konuyu mesaj gönderimine kapattirabilirsinizMoralimi daha çok bozdunuz ben hesabı silmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim bide bunu söyler mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?