• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok zor bir durumla karşı karşıyayım siz ne dersiniz arkadaşlar

evet ana kuzusu erkelerde vardır ama ben nişanlımın ana kuzusu olduğunu zannetmiyorum eğer ana kuzusu olmuş olsaydı annesinin okadar göndermem gidemezsin demesine rağmen başka şehre çalışmaya gelmezdi annesinin lafını dinler otururdu.valla bugün dedimki nişanlıma et tırnaktan geçmez ileride istersen sen gidebilirsin anne babanı ablanı görmeye dedim.oda bana artık et tırnağı kabul etmiyorsa ayrılık olur ben ne dediysem sana o dedi.

ben takdir ettim nişanlını canım helal olsun valla bak senin için herşeyi göze almış başka şehirde işe girmiş ana kuzusu olsaydı bunu asla yapamazdı.Hiç canını sıkma verirsiniz el ele aşamayacağınız hiç bir engel olamaz birlik beraberlik olsun yeterki. boşver kaynananıda eltilerinide şimdi onlar kıskançlıklarına ne yapacaklarını bilemiyorlardır ama asla yarın bugün eşini tek gönderme yanlarına boşver gidilmesi gerekirse sende git çatlasınlar.

haklısın belkide ama kiiler ekonomik özgürlüğünü eline almışta olsalar anne babanında evladında bir takım görevleri vardır.bunlardan biride evladını evlendirmektir.tüm evladına yapıpta sadece birine yapmamak adaletsizlik değilde nedir? seninde evladın vardır belki hepsine yaptın herşeyini sadece birine yapmadın diyelim.bu olurmu? işte nişanlımın zoruna gidende bu..ayırt edilmek dışlanmak..tüm evlatlarına yapıpta birine yapmamak..bizler anne baba olarak tüm evladımıza eşit yaklaşmalıyız eşit davranmalıyız..çünkü ikiside evladımız teki değil..

Fırsatın olursa konularıma bir bak cnm..
Ben adaletsizliğin en adisini yaşadım ve hala yaşıyorum.
Benim zor şartlarda biriktirdiğim para elimden yalan dolanla alındı ve üvey kardeşime ev alındı o parayla. Bunu yapan da öz babam. Paramı geri isteyince de evlatlıktan silindim.

Bu durumda bile "evime sokmam" gibi ağır laflar etmiyorum. Sana da demek istediğim şu ki, eşin eninde sonunda ailesine kucak açar, bu durum uzun sürmez. Bence ailesine cephe alma, böylece ailesini eşini doldurma imkanından mahrum bırakmış olursun.

ben takdir ettim nişanlını canım helal olsun valla bak senin için herşeyi göze almış başka şehirde işe girmiş ana kuzusu olsaydı bunu asla yapamazdı.Hiç canını sıkma verirsiniz el ele aşamayacağınız hiç bir engel olamaz birlik beraberlik olsun yeterki. boşver kaynananıda eltilerinide şimdi onlar kıskançlıklarına ne yapacaklarını bilemiyorlardır ama asla yarın bugün eşini tek gönderme yanlarına boşver gidilmesi gerekirse sende git çatlasınlar.

çok mantıklı geldi yanıtın çok tşk ederim doğru söylüyorsun tek göndermeyim çünkü buna benzer bişeyler yaşadım doldurmuşlardı..ben sadece istiyordumki beraber nerde yan yana geleceksek herkes birbirine saygıyla otursun yesin içsin kırsın döksün..ama nişanlımın ailesi öyle değilben bildim havalarında karşılarındakini küçümseyip hakaret ediyorlar bastırmaya çalışıyorlar sen konuştummu bu seferde ya döverim yada bi daha karşıt fikirde olursan karışmam diyorlar ençokta bundan dolayı istemiyorum aslında.ama haklısın gideceği sırada bende gideceğim eşimin koluna girip..eşimlede ailesi hakkında asla kavga etmeye , huzurumuz içinde fazla yan yana gelmemeye özellikle benim evime gelmemelerine karar verdim.şimdi gelirlerse dediğim gibi öyle oturup güzelce sohbet etmiyorlar bağırarak küçümseyerek ben biliyorum edasında sohbet ediyorlar

Fırsatın olursa konularıma bir bak cnm..
Ben adaletsizliğin en adisini yaşadım ve hala yaşıyorum.
Benim zor şartlarda biriktirdiğim para elimden yalan dolanla alındı ve üvey kardeşime ev alındı o parayla. Bunu yapan da öz babam. Paramı geri isteyince de evlatlıktan silindim.

Bu durumda bile "evime sokmam" gibi ağır laflar etmiyorum. Sana da demek istediğim şu ki, eşin eninde sonunda ailesine kucak açar, bu durum uzun sürmez. Bence ailesine cephe alma, böylece ailesini eşini doldurma imkanından mahrum bırakmış olursun.

evime sokmam deyişim en çok huzurumuz için yoksa kin tuttuğumdan falan değil.şimdi ailesi yan yana geldimmi güzelce yersin içersin sohbet edersin hatta krılır dökülür genede gülersin ya öyle değiller işte..yan yana geldinmi ben bildim havası var ukalaca konuşmalar var sende güzel konuşup sohbete katıldığında adam seni 5 yaşında çocukmuşsun gibi azarlıyor sus bakıyım sen o yolda yürürken biz dönüyorduk yavrum diyor yada bu 2 oldu karşıt fikrin 3. olursa karışmam diyor.yani konuşamıyorsun sohbet edemiyosun adam illede benim dediğime tamam deyip dinleyecen oluyor bende istiyorumki yenilsin içilsin kırılsın dökülsün ama insanlar birbirleriyle saygılı güleryüzlü sohbet etsin en azından evimde böyle ortamım olsun

öyle insanların misafirliğindede herhalde nezaman gidecekler diye gözlerine bakarım:60:

çok mantıklı geldi yanıtın çok tşk ederim doğru söylüyorsun tek göndermeyim çünkü buna benzer bişeyler yaşadım doldurmuşlardı..ben sadece istiyordumki beraber nerde yan yana geleceksek herkes birbirine saygıyla otursun yesin içsin kırsın döksün..ama nişanlımın ailesi öyle değilben bildim havalarında karşılarındakini küçümseyip hakaret ediyorlar bastırmaya çalışıyorlar sen konuştummu bu seferde ya döverim yada bi daha karşıt fikirde olursan karışmam diyorlar ençokta bundan dolayı istemiyorum aslında.ama haklısın gideceği sırada bende gideceğim eşimin koluna girip..eşimlede ailesi hakkında asla kavga etmeye , huzurumuz içinde fazla yan yana gelmemeye özellikle benim evime gelmemelerine karar verdim.şimdi gelirlerse dediğim gibi öyle oturup güzelce sohbet etmiyorlar bağırarak küçümseyerek ben biliyorum edasında sohbet ediyorlar

evet canım insan oğlu işte sen herşey güzel olsun diye bakarsın ama karşındakilerinin gözü kötülükten kör olmuştur ne yapsan görmezler.İşin zor cahil insanlarla uğraşmak zor ama sen bunun üstesinden gelebilecek birine benziyorsun kendinden başkalarını düşünmeyen insanlar ancak başkalarını küçümserler onlar düşündükleriyle kalsın bırak sen gayet mesafeli ol ve hep eşinin yanında ol tatlım.Evlilik çok güzel bir müessese Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.Herşeyi kafana takıp canını sıkma çekeceğin bir cile varsada sevdiğinle çekersin en azından içinde ukte kalmaz başkasıyla olsan dahamı mutlu olacaksın.sevinçlerinde,kederlerinde eşinle birlikte olur inşallah.

Merhaba arkadaslar,
Aslinda sorunum cok buyuk degil, ancak bor suredir beni cok huzursuz ediyor ve ne yapacagimi bilemiyorum.
Sorunum kayinvalidemle ilgili. 8 aylik hamileyim. Hamileligimi duydugundan beri kayinvalidem bebegime ikinci el giyisi ve esya hediye baktigindan bahsediyor. Ben kulak asmiyordum. 1 ay once bebegime bit pazarindan yipranmis ve bazi parcalari eksik oyuncak satin almis onu hediye olarak getirdi. Kalbini kirmamak icin birsey diyemedim, tesekkur edip aldim. Bu arada bu tur "hediyelerin" onunu kesmek icin kendi ailemin bebegin 1 yasina kadar tum ihtiyaclarini karsiladigini soyledim. Bunu soyledikten sonra gorumcem sikayet etmis "Herseyi almislar, bize alacak birsey birakmamislar" diye. Bu lafin akabinde bir sonraki gorusmemizde bebegin mama sandalyesi ve besik minderi ihtiyaci oldugunu soyledim. Kayinvalidem dedi ki "bende bir tane bebek sandalyesi var. Eskiden papaganimiz vardi, onun ustunde tunemeyi cok severdi, onun icin almistim. Biraz pis ama yikarsin tertemiz olur kullanirsin. Yatak minderi olarak da oglumun(esim oluyor) bebeklikten kalma minderi hala duruyor onu alabilirsin". Yani yukari tukursen biyik asagi tukursen sakal.
Yarin onlara misafirlige gitmemiz lazim. Ne yapacagimi bilmiyorum. Aldigi kirik oyuncagi geri goturup kibarca "bozuk kirik veya ikinci el hediye kabul etmemeye karar verdik" mi desem? Hic sesimi cikarmasam mi?(gorumcelerim ve kayinvalidem yaptigim yapmadigim hersey hakkinda konusup kotu niyet aramayi cok seviyorlar). Cirkeflik cikmadan kibarca bu isin icinden nasil cikabilirim? Onlardan birsey alsinlar diye hic beklentim yok. Siz olsaniz ne yapardiniz?
Ha bu arada esimin ailesinin maddi durumlari gayet iyi, ortanin cok cok ustu. Kendilerine birsey alirlarsa en pahalisi en luksu oluyor genellikle.

Merhaba arkadaslar,
Aslinda sorunum cok buyuk degil, ancak bor suredir beni cok huzursuz ediyor ve ne yapacagimi bilemiyorum.
Sorunum kayinvalidemle ilgili. 8 aylik hamileyim. Hamileligimi duydugundan beri kayinvalidem bebegime ikinci el giyisi ve esya hediye baktigindan bahsediyor. Ben kulak asmiyordum. 1 ay once bebegime bit pazarindan yipranmis ve bazi parcalari eksik oyuncak satin almis onu hediye olarak getirdi. Kalbini kirmamak icin birsey diyemedim, tesekkur edip aldim. Bu arada bu tur "hediyelerin" onunu kesmek icin kendi ailemin bebegin 1 yasina kadar tum ihtiyaclarini karsiladigini soyledim. Bunu soyledikten sonra gorumcem sikayet etmis "Herseyi almislar, bize alacak birsey birakmamislar" diye. Bu lafin akabinde bir sonraki gorusmemizde bebegin mama sandalyesi ve besik minderi ihtiyaci oldugunu soyledim. Kayinvalidem dedi ki "bende bir tane bebek sandalyesi var. Eskiden papaganimiz vardi, onun ustunde tunemeyi cok severdi, onun icin almistim. Biraz pis ama yikarsin tertemiz olur kullanirsin. Yatak minderi olarak da oglumun(esim oluyor) bebeklikten kalma minderi hala duruyor onu alabilirsin". Yani yukari tukursen biyik asagi tukursen sakal.
Yarin onlara misafirlige gitmemiz lazim. Ne yapacagimi bilmiyorum. Aldigi kirik oyuncagi geri goturup kibarca "bozuk kirik veya ikinci el hediye kabul etmemeye karar verdik" mi desem? Hic sesimi cikarmasam mi?(gorumcelerim ve kayinvalidem yaptigim yapmadigim hersey hakkinda konusup kotu niyet aramayi cok seviyorlar). Cirkeflik cikmadan kibarca bu isin icinden nasil cikabilirim? Onlardan birsey alsinlar diye hic beklentim yok. Siz olsaniz ne yapardiniz?
Ha bu arada esimin ailesinin maddi durumlari gayet iyi, ortanin cok cok ustu. Kendilerine birsey alirlarsa en pahalisi en luksu oluyor genellikle.

Bence ben bu hediyeleri çocuğuma layık görmüyorum de ve kabul etme.

Merhaba arkadaslar,

tek sorun bu olsun yeterki evliliğinde dilerim başka bir sorunun olmaz.mesela bizim gibi birbirini deli gibi 9 yıl seven iki insanı ayırmaya çalışmazlar mesela..bence varya aldırma al onların getirdiğini tşk et yüzlerine onlar gidince at çöpe.git bu tarz şeyler için tutup ta ağız dalaşına girmeye değmez söylesen ne olacakki anlayacaklarmı? zaten düşünse öyle yapmaz.sen şimdi öyle dedinmi bu sefer onlar çirkeflik çıkarırlar iş başına patlar sen suçlu olursun açarlar ağızlar yumarlar gözlerini.zaten eşinin anneside annen gibide olsa kendi annen gibi olmuyor yada ben görmedim hiç böyle kaynananın tamam bu annem gibi seviyor düşünüyor diyen bir gelin.benim kaynanamda öyle durumu iyi tüm gelinlerine alır herşeyi bana gelince eşya bile almak istemiyorlar zaten kendi annen olsa eşyanın oyuncağın lafınımı eder gider hepsini alır.sen şimdi söylersen birde seni sevmiyorlarsa ki öyle gözüküyor söylediğinide bahane edip huzurunu bozmaya kalkarlar.bence söyleme ama gittiğindede anne anne ben yaparım deyip herşeyede atılma gerçekten mesafeli olacakmışsın bende bu konuda hata yaptım

GÜZELİM cicim ayları geçtikten sonra tüm suçlu sen olacaksın göreceksin bunu acı acı
erkekleri ailesinden uzaklaştıran veya soğtan bayanların başına gelecek olay budur.
ne diiyelim inşallah mutlu olursunuz ama aileler olmadan mutluluk çok zor bu sebeple iyi düşün

GÜZELİM cicim ayları geçtikten sonra tüm suçlu sen olacaksın göreceksin bunu acı acı
erkekleri ailesinden uzaklaştıran veya soğtan bayanların başına gelecek olay budur.
ne diiyelim inşallah mutlu olursunuz ama aileler olmadan mutluluk çok zor bu sebeple iyi düşün

senin dediğinide düşünüyorum kafam allak bullak illaki erkeğin ailesi istemiyor diye her evlilik mi mutsuz olur ? benim kaynanalar 12 saatlik mesafede ve yaşlılar..sadece 2 görümcem var aynı şehirde.

evliliği düşünüyorum etrafıma bakıyorum hiçbişey tam değilki..ya eşinde sorun oluyor ya ailede..ben hiç eşimde çok iyi kaynanamda çok iyi diyen bir gelin duymadım varsada helal olsun..ozaman neye göre kime göre evlenelim sence?

evlenme sürecinde yaşanan olaylar bunlar hepimizin ayrı hikayesi vardır, erkeğin anne babası fazla masraf yaptırmayan gelin ister, eltiler sana ne yapılırsa aynısı onlarada yapılsın ister kıskançlık triplerine girerler.
benim tecrübelerimden edindiğim her zaman kozlarını elinde tutacaksın ve asla laubali olmayacaksın seviyeli davranacaksın...

nişanlının sana destek olması ne kadar güzel...:nazar:nice örnekler war benzer durumlarda ,eşleri destek olmayan..ailesinin tavrı çok yanlş ama onlardan bişey beklemek zorunda da degılsnz..herşeyinizi kendınız yapın..ayrıca bnm bıldgmde buzdolabı harıç beyaz eşyayı ve yatak odasını kız getırı bu doğru..ama tabıkı belirtilme tarzı yanlış..bncede ilişkiniizi kesin onlarla ve yolunuza bakın..nişanlınızın değişip değişmeyecgni bilemeyız..bunu sadace zaman gösterebılır..hakkınızda hayırlısı olsn inşallah..

ne kadar zor bir durum..bir yanım kal diyor bir yanım git..eşyayıda düğünüde içimdeki hevesleride geçtim artık sadece huzur istiyorum huzurumu almasalar bari..onuda kim bilebilirki yaşayıp görmeden..peki nişanlının döneminde tüm erkekler yalancımı oluyor hepsi köprüyü geçene kadar mı diyor kafam bir milyon:85:

umarin nisanlin kopruyu gecene kadar hesabi bi dusunce icerisinde degildir..simdi kustum reddettim der ama evlendikten sonra can ciger olurlarsa sasirma..evlenince aileler kiymetlenir cunku..aile cok onemli ya..ya gaydirigubbak olucan kendini kendin savunacan.yada evlenmicen.. evlenince kocam beni savunur diye beklersen,,buyuk ihtimal ezilirsin..esinden bekleme yani..

umarin nisanlin kopruyu gecene kadar hesabi bi dusunce icerisinde degildir..simdi kustum reddettim der ama evlendikten sonra can ciger olurlarsa sasirma..evlenince aileler kiymetlenir cunku..aile cok onemli ya..ya gaydirigubbak olucan kendini kendin savunacan.yada evlenmicen.. evlenince kocam beni savunur diye beklersen,,buyuk ihtimal ezilirsin..esinden bekleme yani..

belki kimse ailesini atamaz atta demiyorum ona sadece huzurumuz için istemiyorum evimde.ama peki ya onun ayırt edilmesi nolacak? 6 kardeşler 5 inede hepsini yapmış etmiş hatta neler yaptıklarını kendi anlattı bana sonrada benim gücüme gitmiyormu sanıyorsun sen dedi.sence bu kadar haksızlığa uğramış ailesi tarafından ayırt edilmiş biri evlenince can ciğer kuzu sarması olurmu? bu arada benim kaynanamlar tüm çocuklarına düğününü yaptılar eşyalarını dizdiler sadece benim nişanlıma yok yani..sence o bunları bile bile ileride can ciğer olurmu?:53:

belki kimse ailesini atamaz atta demiyorum ona sadece huzurumuz için istemiyorum evimde.ama peki ya onun ayırt edilmesi nolacak? 6 kardeşler 5 inede hepsini yapmış etmiş hatta neler yaptıklarını kendi anlattı bana sonrada benim gücüme gitmiyormu sanıyorsun sen dedi.sence bu kadar haksızlığa uğramış ailesi tarafından ayırt edilmiş biri evlenince can ciğer kuzu sarması olurmu? bu arada benim kaynanamlar tüm çocuklarına düğününü yaptılar eşyalarını dizdiler sadece benim nişanlıma yok yani..sence o bunları bile bile ileride can ciğer olurmu?:53:

valla esiminde bazi kirginliklari vardi ailesine karsi..annesi babasi ayrilmis kucuk yasta..kizkardeslerime benden farkli davranildi gibi anlatirdi biraz evlenmeden once..babasi desen ayri bi dert..onunla aklina gelmicekler seyler yasadi..babasina insan demeye sahit ister anlatsam eger yaptiklarini..dugunume gelmicek dedi adam yuzsuz geldi o ayri icti bide guzel bela oldu o gun..ama ne olursa olsun bazi zamanlarda babam dedi yani..gecenlerde bi telefon babasi i borc icin iceri almislar..odemesse 2 ay hapis kalcakti..adamdan nefret ediyor diye dusunmeme ragmen ki adamin ilk girisi degil..ayrica calismyor sorumsuz milletin sirtindan geciniyor..ona ragmen gece gece para aradi uzuld dusun yani.. aile sonucta..anneside evlenince pek bi kiymete bindi..oda biz evlenmeden once ben maddi yardimda bulunamam filan diyodu..sadece altin aldi..onuda zorla yani birsuru tantana..ha istese daha fazla yapabilirdi..ama sonradan bende fazla takmadim..fazla samimi olmadim ama simdi duzeldi gibi yani hala o zaman niye iyle davrandi anlam veremiyorum ama .. simdi torununa filan alir allah var..birazda huy meselesi.. ama kocama sorsan ozaman annesinede tavrliydi yardim etmedigi icin filan kusmust..ama simdi yoooook..
bu durumu fazla uzatmadim ben ama ..(biraz benim ailemin gereksiz bi baskisi vardi illa dugun bu sene olsun diye ..biz bi 6 ay daha gec yapmak istiyorduk maddi acidan,yok illa olsun dediler..kaynanamada dar vakitte anca bu kadar yaparim diye cikti isin icinden, o yuzden biraz on suclayip suclamamakta kararsizim ama esim imkani var yapabilir demisti kaynanam yok diyordu,,anlayamiyordum yani,,ama ben kusmedi,o kustu kendi annesine,,ben sessiz kaldim cunku sorun ailemin baskisiydi oda bir ayri dertti ama neyse )
sonucta insan olunca onlar ben trip atsam ben suclu lurum..onlar normal olursa amenna evim acik..ama evlenince nedense yapilanlar unutuluyor canim..kaldiki seninkiler cok abartmis..eger oyleyse cok buyuk ayirimcilik var hepsine alip size almamak neden yani anlamadim..:59:

valla esiminde bazi kirginliklari vardi ailesine karsi..annesi babasi ayrilmis kucuk yasta..kizkardeslerime benden farkli davranildi gibi anlatirdi biraz evlenmeden once..babasi desen ayri bi dert..onunla aklina gelmicekler seyler yasadi..babasina insan demeye sahit ister anlatsam eger yaptiklarini..dugunume gelmicek dedi adam yuzsuz geldi o ayri icti bide guzel bela oldu o gun..ama ne olursa olsun bazi zamanlarda babam dedi yani..gecenlerde bi telefon babasi i borc icin iceri almislar..odemesse 2 ay hapis kalcakti..adamdan nefret ediyor diye dusunmeme ragmen ki adamin ilk girisi degil..ayrica calismyor sorumsuz milletin sirtindan geciniyor..ona ragmen gece gece para aradi uzuld dusun yani.. aile sonucta..anneside evlenince pek bi kiymete bindi..oda biz evlenmeden once ben maddi yardimda bulunamam filan diyodu..sadece altin aldi..onuda zorla yani birsuru tantana..ha istese daha fazla yapabilirdi..ama sonradan bende fazla takmadim..fazla samimi olmadim ama simdi duzeldi gibi yani hala o zaman niye iyle davrandi anlam veremiyorum ama .. simdi torununa filan alir allah var..birazda huy meselesi.. ama kocama sorsan ozaman annesinede tavrliydi yardim etmedigi icin filan kusmust..ama simdi yoooook..
bu durumu fazla uzatmadim ben ama ..(biraz benim ailemin gereksiz bi baskisi vardi illa dugun bu sene olsun diye ..biz bi 6 ay daha gec yapmak istiyorduk maddi acidan,yok illa olsun dediler..kaynanamada dar vakitte anca bu kadar yaparim diye cikti isin icinden, o yuzden biraz on suclayip suclamamakta kararsizim ama esim imkani var yapabilir demisti kaynanam yok diyordu,,anlayamiyordum yani,,ama ben kusmedi,o kustu kendi annesine,,ben sessiz kaldim cunku sorun ailemin baskisiydi oda bir ayri dertti ama neyse )
sonucta insan olunca onlar ben trip atsam ben suclu lurum..onlar normal olursa amenna evim acik..ama evlenince nedense yapilanlar unutuluyor canim..kaldiki seninkiler cok abartmis..eger oyleyse cok buyuk ayirimcilik var hepsine alip size almamak neden yani anlamadim..:59:

işte benimde buyüzden kafam karışık niye hepsine alıyorlarda nişanlıma almıyorlar.para yok diyenler düşün kaynıma 3 milyarlık tv almışlar.bende düşünüyorum o oğluda bizimki ne acaba? bir yandan ya gerçekten ailesinden uzak durup benle yuva kurmak istiyorsa diye iyi niyetle düşünüyorum.çünkü nişanlım annesiglin yanındayken ailesi gidemezsin s..m bi kız için bizi attın demesine rağmen benim için çıktı geldi başka şehire.şimdi onu bıraksam en başta kendi ailesi diyecekki bak sen bizi dinlemedin gittin sevdiğin kızda götüne tekmeyi vurdu diyecekler.ama sizin dediğinizide düşünüyorum ya barışırlarsa can ciğer kuzu olurlarsa? barışsınlar ama sadece evime gelmesinler eşimde gitsin onlara buna karışmam.benle yan yana geldimmi çok bilmiş ukala tavırlarla bağırıyorlar aşağılayorlar birde ileride evime gelip öyle davranırlarsa diye korkuyorum yoksa ben misafiri çok seviyorum yiyelim içelim kırılmış dökülmüş aramıyorum bu arada nişanlımın diğer kardeşleri görücü usulü evlenmiş bakıyorsun karısı ayrı yanda kocası ayrı yanda.bizde tam tersi sürekli el ele fısır fısır kulak kulağa kol kola.hatta görümcem kendi dedi sizi kıskanıyorlar en iyisi gözlerine gözükmeyin diye.yada diyorlarki bu ne sürekli liseli aşıklar gibsiniz diye.yada biz ne zaman baş başa kalsak gezsek hemen tlfon geliyor hadi gelin nerdesiniz diye? bilemedim nasıl düşüneceğimi..

kiskandiklari kesin o zaman..kaynanandan kendi alamadigi icin bi kiz ogluna akli sira tavir yapiyo..kendin kil buldun kendin yap madem diye...bence daha cok donen dolap varda nisanlin pek anlatmiyo..ama seni istemedikleri kesin yani.. ha evet ilerde nisanlin ailesiyle gorusurde sen ben kabul etmem gitmemde, sen gidersen git dediginde yanliz giderse doldurup doldurup yollarlar eve,,oda kotu canm ya bilmiyorumki ne yapmali

kiskandiklari kesin o zaman..kaynanandan kendi alamadigi icin bi kiz ogluna akli sira tavir yapiyo..kendin kil buldun kendin yap madem diye...bence daha cok donen dolap varda nisanlin pek anlatmiyo..ama seni istemedikleri kesin yani.. ha evet ilerde nisanlin ailesiyle gorusurde sen ben kabul etmem gitmemde, sen gidersen git dediginde yanliz giderse doldurup doldurup yollarlar eve,,oda kotu canm ya bilmiyorumki ne yapmali

valla ne güzel anlamışsın durumumu.tam olarak durumum bu.kaç gündür sabah kalkıyorum akşama kadar düşünüyorum, gece yatıyorum sahura kadar düşünüyorum gece 3-4 saat falan ya uyuyorum ya uyumuyorum.nişanlım beni istemediklerini söyledi bende onların istediğini al dedim hemde kaç sefer.her seferinde ben seni istiyorum dedi.artık öyle deyince küsüyor yoksa sen artık beni istemiyormusun ayrılmakmı istiyorsun falan diyor.ama dönen dolaplarıda yarı anlatıyor yarı anlatmıyor onu anladım evet.işte benim tek düşüncem bu? derdim eşya meşya değil aslında.aslında görüşmesinlerde demiyorum görüşsünler banada gelsinler ama öyle kaba ve aşağılayıcı davranıyorlarki anlatamam onlar böyle bişey görmemiş köyden dışarı çıkmamış ilkokul mezunu gözü açılmamış kız istiyorlar bunuda anlıyorum hatta nişanlımada diyorum o da ben seni istiyorum ya senle ya hiç deyip çıkıyor.eğer bayramda gelirse açık açık konuşacağım tlfonda konuştum ama yüz yüze konuşmak başka tlfnda konuşmak başka.biz ayrı şehirlerdeyiz..

Back
X