valla esiminde bazi kirginliklari vardi ailesine karsi..annesi babasi ayrilmis kucuk yasta..kizkardeslerime benden farkli davranildi gibi anlatirdi biraz evlenmeden once..babasi desen ayri bi dert..onunla aklina gelmicekler seyler yasadi..babasina insan demeye sahit ister anlatsam eger yaptiklarini..dugunume gelmicek dedi adam yuzsuz geldi o ayri icti bide guzel bela oldu o gun..ama ne olursa olsun bazi zamanlarda babam dedi yani..gecenlerde bi telefon babasi i borc icin iceri almislar..odemesse 2 ay hapis kalcakti..adamdan nefret ediyor diye dusunmeme ragmen ki adamin ilk girisi degil..ayrica calismyor sorumsuz milletin sirtindan geciniyor..ona ragmen gece gece para aradi uzuld dusun yani.. aile sonucta..anneside evlenince pek bi kiymete bindi..oda biz evlenmeden once ben maddi yardimda bulunamam filan diyodu..sadece altin aldi..onuda zorla yani birsuru tantana..ha istese daha fazla yapabilirdi..ama sonradan bende fazla takmadim..fazla samimi olmadim ama simdi duzeldi gibi yani hala o zaman niye iyle davrandi anlam veremiyorum ama .. simdi torununa filan alir allah var..birazda huy meselesi.. ama kocama sorsan ozaman annesinede tavrliydi yardim etmedigi icin filan kusmust..ama simdi yoooook..
bu durumu fazla uzatmadim ben ama ..(biraz benim ailemin gereksiz bi baskisi vardi illa dugun bu sene olsun diye ..biz bi 6 ay daha gec yapmak istiyorduk maddi acidan,yok illa olsun dediler..kaynanamada dar vakitte anca bu kadar yaparim diye cikti isin icinden, o yuzden biraz on suclayip suclamamakta kararsizim ama esim imkani var yapabilir demisti kaynanam yok diyordu,,anlayamiyordum yani,,ama ben kusmedi,o kustu kendi annesine,,ben sessiz kaldim cunku sorun ailemin baskisiydi oda bir ayri dertti ama neyse )
sonucta insan olunca onlar ben trip atsam ben suclu lurum..onlar normal olursa amenna evim acik..ama evlenince nedense yapilanlar unutuluyor canim..kaldiki seninkiler cok abartmis..eger oyleyse cok buyuk ayirimcilik var hepsine alip size almamak neden yani anlamadim..