- Konu Sahibi pamukipligihayat
yas farkı öyle söyledigin kadar cok asırı degil bence normal.cocuk oda olabilir illa herkes bekar hic evlenmemis birileriyle evlenecek degil.ama söyle bir sorun var hayat sartları malum para pul ev borc dert dert dert.bunlar üst üste gelipte ask bittimi kafanı duvarlara vurursun.cocuk la illaki tanısacaksın o herzaman senin hayatının bir parcası olacak cunku o senin kocanın bi parcası bi sorun yasadıgınızda cocuk seni sevmese istemese hep sorun cıkarsa bunlara katlanabilicenmi?bunları icine atabilicenmi yada sakince cözüm yolu arayıp bulabilicenmi?bunları yaparken sikayet etmeden esine karsı saygılı seviyeli ve icinde ki aynı sevgiyi koruyabilicenmi?ask bitince gözün acılıcak o zaman da olsun herseye katlanırım diyebilicenmi?seninde cocugun olucak ve bunun gibi milyon tane örnek verebilirim sana.önemli olan kendine bu soruların cevabını verebiliyomusun bunları kabul edebiliyomusun ve bu sölediklerimin bin katı kötüsünü düsünüpte tart kendini.eger realist olarak herseye bakıp herseye evet ben bugünki gibi olucam diyebiliyosan aileler ikna edilir ama inanki hicbisey bugünki gibi kolay olmayacak.
biz bunları çok düşündük o beni hiçbir zaman sıkıştırmadı benim hayatım bu dedi bana bende onu olduğu gibi kabul ediyorum zaten biliyorum ilerde diğer çiftler bir kavga ederken bizim o birimiz bin olabilir arada bambaşka hayata ait bir çocuk var çocuk illaki bana düşmanmı olacak? bütün evliliklerde böyle değilmidir zaten bi heves evlenirsin iki gün sonra hayat başladığında didişmeler başlar belkide daha kötü şeyler olur... bizimde çocuğumuz olacak allah izin verirse ilerde ozaman ona sadece benm çocuğumu sev diğer çocuğunu at diyememki oda çok masum bi çocuk sonuçta onu dışlayamamki o hep bizim hayatımızda olacak onuda kabul ettim