Çok zor çokk =(

Ben annesi görüştürmüyordur diye düşündüm ama bir baba evladını özellikle de kızını ne yapar eder 1 saat dahi olsa görür.

Bu işte bir iş var sanki.... Ne kadar süredir görümüyor mesela?

annesinin özellikle görüştürmemesi gibi bir durum yok gerçekten aradaki mesafeler ve yoğun çalışmasından dolayı gidemiyor yaklaşık 8aydır göremiyor

şuan gözünüzün bukadar kara olması bu ilişkinin gidişatındaki "imkansızlık"tan kaynaklanıyor.

hani imkansızlar ve yasaklar tatlı gelir ya insana , sizinki de aynı bu durum:6:

herkesin başına gelebilir, evlenip boşanılabilir tabiki, ama bunlar yaşandıktan sonra çizilecek yol önemlidir.

sizin yerinizde olsam, yaşanmışlıklar üzerine bir hayat kurmaktansa 0km başlarım hayata:31:

hakkınızda hayırlısı olsun.

ben istemezmiydim kolay bi hayatımız olsun herşeyi ilk beraber yaşayalım ama olmadı işte o benden 1-0 önde başlamış hayata bende isterdim herşey ağız tadıyla olsun =(

annesinin özellikle görüştürmemesi gibi bir durum yok gerçekten aradaki mesafeler ve yoğun çalışmasından dolayı gidemiyor yaklaşık 8aydır göremiyor

Seninle nasıl görüşüyorsa beyfendi, kızıyla da öyle görüşecek.

Açtırma canım şimdi benim ağzımı, o çocuğu yapmayı bilirken bulduğu vakti, kızını görmeye gitmek içinde bulsun bir zahmet...

Aaaa... Hiç böyle şey duymadım !

annesiyle çocuğun arasında herhangi bir durum yok... keşke sokakta gördüğümüz her bebeğin benm olduğu gibi olsaydı bu olay ozaman çok kolaydı herhangi bi çocuk olsaydı. Ki bu çocuğun bizimle yaşaması gibi bi durum şuanda mevcut deil. illaki görüşülecek ama 1 günlükmüş.

Ben senden çok daha iyi biliyorum o durumları sen merak etme canım :)

Sokaktaki bebekle , o çocuk benim için birdir. Ama bu "benim için böyle" işte ...

O çocuk da , herhangi bir çocuk. Hiçbir farkı yok. Şimdiden "eşimin çocuğu" psikolojisi ile, onu sokaktaki herhangi bir çocuktan ayırma psikolojine girmişsin.

Herkes başaramaz, o yüzden iyi düşün. Sen "O ÇOCUK" olmanın ne demek olduğunu bilmediğin için sana zor gelir. Ya da herhangi birine.

Sanki sen de, bu çocuk nasılsa bizle yaşamıyor, büyük ihtimalde yaşamaz diye bir rahatlık var gibi geldi bana. Yanlış sezdim inşallah ?

kesinlikle çok haklısınız düşünmem gerekn çok şey var daha ama bişey beni hep itiyor herşey halledilir gibi geliyor...

Herşey hallolmaz sadece hasıraltı edilir, problem var olmaya devam eder. Çocuğuna biraz ilgisiz anladığım kadarıyla bu da onun kişiliğini ele verir. Kendinden olana ilgisiz kalabiliyorsa sana duyarsız kalır. Yaşın çok genç çokk, acele etme. Doğru cevaplarla yüzleşmekten korkma, sonra boşanmak daha zor

8 ay çok uzun bir zaman. :(

Sebebi sadece mesafe ve yogunluk degildir bence.

Bu konu üzerinde bir durup düşünün derim...

Ben neye kızıyorum biliyor musunuz?

Adam , 32 yaşında adam, maddiyatını oturtmuş olması lazım deriz ama oturmamış olursa da çok kötü karşılamayız !

Ama ben 32 yaşında kocaman baba olmuş bir adamın, vakti yok zamanda çocuğunu görememesine rağmen, o vakti yok zamanda sevgili yapmasını anlamam !

1 senedir çıkıyorlar, 8 aydır çocuk görülmüyor. Neden ? Nasıl ? Hiçbir neden kabul edilmez. Bir kız çocuğunun aşk saydığı baba figürünün 8 ay hayatında olmaması ne kötü bir yaradır.

Hani, hiçbir eksiği yok bana göre demiştim ya... Geri alıyorum o sözümü.

Son düzenleme:
Ben senden çok daha iyi biliyorum o durumları sen merak etme canım :)

Sokaktaki bebekle , o çocuk benim için birdir. Ama bu "benim için böyle" işte ...

O çocuk da , herhangi bir çocuk. Hiçbir farkı yok. Şimdiden "eşimin çocuğu" psikolojisi ile, onu sokaktaki herhangi bir çocuktan ayırma psikolojine girmişsin.

Herkes başaramaz, o yüzden iyi düşün. Sen "O ÇOCUK" olmanın ne demek olduğunu bilmediğin için sana zor gelir. Ya da herhangi birine.

Sanki sen de, bu çocuk nasılsa bizle yaşamıyor, büyük ihtimalde yaşamaz diye bir rahatlık var gibi geldi bana. Yanlış sezdim inşallah ?

siz benim çocukları nasıl sevdiğimi bilemezsiniz oyüzden bu konuda konuşamam belkide onun en büyük rahatlığı çocukları sevmemdir ben hep söylüyorum gelip bizimlede yaşayabilir o babasıysa gerekirse annesi gerekirse ablası gerekirsede ev arkadaşı olurum onu atamam ben o adamı kabul ediyorsam herşeyi bile bile gidiyorsam bana düşmez onu istemiyorum demek küçücük günahsız bir çocuğu babasından ayıracak kadar kötü bir insan değilim ben

Ben neye kızıyorum biliyor musunuz?

Adam , 32 yaşında adam, maddiyatını oturtmuş olması lazım deriz ama oturmamış olursa da çok kötü karşılamayız !

Ama ben 32 yaşında kocaman baba olmuş bir adamın, vakti yok zamanda çocuğunu görememesine rağmen, o vakti yok zamanda sevgili yapmasını anlamam !

1 senedir çıkıyorlar, 8 aydır çocuk görülmüyor. Neden ? Nasıl ? Hiçbir neden kabul edilmez. Bir kız çocuğunun aşk saydığı baba figürünün 8 ay hayatında olmaması ne kötü bir yaradır.

Hani, hiçbir eksiği yok bana göre demiştim ya... Geri alıyorum o sözümü.

Evet ben de o mesajımı yazarken aynı şeyi düşündüm. 1 yıldır beraberler ve 8 aydır kızını görmüyor adam..

siz benim çocukları nasıl sevdiğimi bilemezsiniz oyüzden bu konuda konuşamam belkide onun en büyük rahatlığı çocukları sevmemdir ben hep söylüyorum gelip bizimlede yaşayabilir o babasıysa gerekirse annesi gerekirse ablası gerekirsede ev arkadaşı olurum onu atamam ben o adamı kabul ediyorsam herşeyi bile bile gidiyorsam bana düşmez onu istemiyorum demek küçücük günahsız bir çocuğu babasından ayıracak kadar kötü bir insan değilim ben

O zaman niye keşke herhangi bir çocuk kadar kolay olsaydı diyorsun ,o yüzden söyledim.
Ayrıca konu çocukları sevmek değil ya da onu babasından ayırmak değil. Seni bu şekilde itham etmedim zaten.
O çocuğu diğer çocuklardan ayırma yeter.
Yani aslında herhangi bir çocuk olsaydı keşke dedin ya, zaten o miniği benimsemenin formülü de , eşinin çocuğu sıfatından önce, o çocuğun aslında sadece bir çocuk olduğunu düşün, o zaman daha kolay olur onun seni sevmesi, onu sevmen.

Onun en büyük rahatlığı çocukları sevmen değildir bence, adam kendi çocuğunu görmüyor çünkü.

seviyorsan vazgeçme.bir yıl olmuş.ama niye ayrılmış bunu iyi irdele.birde hemen çocuk yapma.onu evliyken gözlemle.bunun altını çiziyorum.parasıda azmış.çocuğunada verirse bu zorlukları hesap et.çocuğu sorun olmaz,eşiyle pek görüşmez.en çok buna inanma.bunu göğüsleyebilirsen.ya hem parası yok hem çocuğu var.sonrasında kavganız çok olur.ne desem ki.Ama sevmen önemli.kara senin.

canım kadır kıymet bilir evlenirsen değer gösterir sana
herkes der 2. her zaman şanslıdır
tıpkı benim gibi:52::52::32:

Back
X