Çok zor çokk =(

Peki aynı şirketteyiz her gün görüyorum falan diyorsun. Baba-kız telefonla da mı görüşmüyorlar? Ya da şöyle sorayım babası kızını, kızı babasını hiç arıyor mu? Konuşmalarına şahit oldunuz mu?

şimdiye kadar benim yanımda görüşmeleri hiç olmadı... ama bunların hepsini tek tek konusucam iyide olsa kötüde olsa bana yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim ben onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum

aileni hiçe sayman ezip geçmen gerekir ki bunu yaparsan kocanın ölmesi veya boşanma gibi bir durumda tamamen yanlız kalman anlamına gelir ayrıca adamın eşi ve çocuğu sana zaten düşman kesilecektir. herkesin nefreti üzerinizde iken mutlu olacağınızı hiç sanmıyorum tamamen çıkmazlarda olan yasak bir ilişki. ben senin ablan yaşındayım gerçek ablan olsaydım aileden asla izin vermezdim engellemek için herşeyi yapardım. tabi sana psikolojik yardım da etmek isterdim yani engellerim derken bağırma dövme şeklinde değil.

cnm aramızda yaş farkı var in yaş farkın gayet iyi
bende 23 eşim 34 ve gayet iyi anlaşıyoruz.
ama eşimin çocuğu yok ilk evliliğinden
olsada sorun olmazdı benim
3 sene oldu evleneli daha bi kötü hareketini görmedim rabbim göstermesin inş
inş sende şanslılardan olursn
ben daha hiç görmedim böyle durumlarda araları kötü olan
:10::10:

cnm aramızda yaş farkı var in yaş farkın gayet iyi
bende 23 eşim 34 ve gayet iyi anlaşıyoruz.
ama eşimin çocuğu yok ilk evliliğinden
olsada sorun olmazdı benim
3 sene oldu evleneli daha bi kötü hareketini görmedim rabbim göstermesin inş
inş sende şanslılardan olursn
ben daha hiç görmedim böyle durumlarda araları kötü olan
:10::10:

bizi bize bıraksalar bizde iyi olucaz ama içim kararıyo herkes bu kadar net konuşunca kimse bi kere olsun düşünmüyo herkes en iyisinde en güzelinde bi çok kusurumuz var ama herkes bunları göz ardı ediyor bende biliyorum çok zor olduğunu ama o giderse ben biterim çünkü çok seviyorum sevgimin dışında gerçekten çok iyi bi insan sadece hayat ona kötü yanlarını göstermiş belki ben onu elinden tutup kaldırıcam =(

aileni hiçe sayman ezip geçmen gerekir ki bunu yaparsan kocanın ölmesi veya boşanma gibi bir durumda tamamen yanlız kalman anlamına gelir ayrıca adamın eşi ve çocuğu sana zaten düşman kesilecektir. herkesin nefreti üzerinizde iken mutlu olacağınızı hiç sanmıyorum tamamen çıkmazlarda olan yasak bir ilişki. ben senin ablan yaşındayım gerçek ablan olsaydım aileden asla izin vermezdim engellemek için herşeyi yapardım. tabi sana psikolojik yardım da etmek isterdim yani engellerim derken bağırma dövme şeklinde değil.

allah korusun böyle şeylerden benim ailemde cani değil heralde öyle durumlarda beni sokağa atmazlar! bende zaten onları ezip geçicem demiyorum onların gönüllerini alabilmek için uğraşıcam diyorum heleki ESKİ EŞİ bana düşman olup nefretini kazanacakmışım hiç umrumda değil herkes artık kendi hayatına bakıyor hayat herşeye rağmen acıda olsa tatlıda olsa devam ediyor

o eski eşinden seni tanımadan önce boşanmış mıydı yani. ozaman sorun yok. ailen ikna edilebilir. bence çocuğu annesine bırakın. ben çocuk olsam annemi isterdim.

Back
X