Çok zor durumdayim,boşanma arefesinde

eşinizin istedikleri olmayacak şey değil, günümüzde daha beterleri de mevcut.
ancak bir bayanın bu kadar tahammül etmesi ve son ana kadar beklemesi inanılır gibi değil gerçekten.
bence psikolojik yardım almalısınız bu durumu atlatmak için.

]Bibolar bozukluk teşhisi konulan hastalarda libidonun yükselmesi aşırı sosyalleşme isteği olaması atak durumlarımda olası durumlar.
Ama iş travesti ile seks boyutuna gelmiş.Allah yardımcın olsun.
Bu gibi hastaların yakınlarının işi çok zordur ipe sapa gelmezler atak dönemlerimde.
Eğer ki boşanma konusunda kararlı isen çocuğun küçükken bir an evvel boşanmalısın.
Eşinin aileside onu ikna edip ki (bu hastalar gerekirse polis zoruyla hastanede tedavi görmeli.
Nerden mi biliyorum:Çünkü eşim manik depresif.[/B]

Ya Allah aşkına yeni üyelikler alıp da buralara saçma fake konular açmaya gelmeyin lütfen bu ne saçmalıktır !

Yok aşk evliliğyle evlendik, yok bebeğimiz var ama travesti numarasını aldı intenetten ben de onu heyecanlandırdım, hatta destek verdim hatta beraber travesti evine gittik falan, sorarım bunlar nasıl hangi ahlaka, duygulara, insanlığa yakışan konuşmalar kaldı ki bir anneye bir kadına bir eşe yakışsın !!

Hiçbir ama hiçbir kadın böyle ki bir şeye hele ki daha okurken tiksinilen bir şeye kalkıp da kocasıyla gitmez, naptın giderken 9 aylık bebeğini, kime bıraktın, bırakırken travestiye gidiyoruz kocamla diyebildin mi ?

Koca forumdaki tüm kadınlara tek tek sorun bakalım, ne var ki yaa ben de arada kocamla travestiye gidiyorum diyeni çıkacak mı bir tane ?

Haddinizi bilin, kadınlık onurunu lekelemeyin üç kuruşluk oyun yapacaksınız diye !

genislik degil bu aksine esini cok kiskanan biriyim ben ama bu durumda akillica davranmam gerekiyordu ayrica karsimda ruh sagligi yerinde olmayan biri var ona karsi dusuncesizce davranirsam acisi yine benden cikartilirdi

bu kadar guzel bir mesaj yazip bana destek olmaya calistiginiz icin cok tesekkur ederim Allah izin verirse bebegimle hayata tutunacagim umarim bir daha cikmaz karsima

Allah askina bir genisliktir tutturmus gidiyorsunuz..kime neyi nasil inandiracaktim suphelendim mahkeme actim hakim inanacak miydi bana delil toplamaliydim simdi elimde ses kayitlari var.ben akli basinda bir insanim kaderimi ellerimle daha zor bir hale sokamazdim.ben anneyim rastgele davranislarda da bulunamazdim.kinamayin sakin bu aptal hayatta her kotuluk gelebilit insanin basina onemli olan sabirla o şerden siyrilmak ben sabrwdenlerden olmak istiuorum ofkeye kapilip da kudurmak degil ozur dilerim

bu nasıl bir sabır yarabbim..
iyide boşanmak için kanıta ne gerek var
araması yeterli bir kayıt değilmi?
eşiniz çokmu zengin tazminat içinmi gittiniz oraya ??
ya sizide ilişkiye zorlasaydılar ne yapacaktınız??

şuan eşinle aynı evi mi paylaşıyorsun?
dava açtığından yada acacağından haberi var mı?
o olaydan sonra eşinle bu konu hakkında konuşmanız oldu mu?

Bunu hic dusunmemistim Allah korusun :-(

Ben oraya onlara katilmak icin gitmedim onlara gore sadece izleyip duruma alistirilacaktim.ses kayitlarimi aldiktan sonra ayakkabilarimi giyip kactim taksi vardi .Allahtan hizla uzaklastim namusuma da el uzanabilirdi Rabbim korudu.benim oraya gitmem takdirdi normalde o denli cesur biri degilim ama gozumle gormeseydim yillarca sevildigimi zannedip evlilik sandigim seyi surdurecektim.kocama olan sevgimn ancak boyle bir olayla yaea alabilirdi aldi da

Mahkemeye sunacak kanitim olmaliydi ayrica esim gozumle gordugum halde inkara kalkisti neyse anlamanizi beklemiyorum yasamayan bilemez..calosiyor oldugum icin annem bizde kaliyor bebegi ona teslim edip esimin midesi agriyor acile gidiyoruz die ciktik

Esiiim zaten ruhsal sıkıntilar icinde..ben onlarin konusmalarini kayda alirken olecek gibiydim ama basardim..esim oraya travestiyle birlikte olmaya gitti o yaratik da gayet kibar davrandi cok olagan bir seymis ona gore benim izlemek istemem..beyinleri o kadar kuculmustu ki her ikisinin de anlayamadilar kayda aldigimi numara yaptigimi

Tanrıyı ve insanları sınamayın---Friedrich Nietzsche

travmaya üzülmeyin, çünkü eşinizi bu kadar çetin bir şekilde sınarsanız göreceğiniz sahne buydu zaten, ne bekliyordunuz ki...
boşanma kararı için acele etmeyin ama eşinizin tedaviyi kabul etmesi lazım evliliğe devam edebilmek için.

Eve girdigim andan beri kayittaydim birlikte olduklarinda iki dk bile dayanamadim goruntulemeye ama az da olssa var elimde kayit...bunu hic bir kadin neden yapamazmis? Size anlatmaya calismak zorunda degilim kusura bakmayin buraya biraz rahatlamak icin geldim yorulmak ve yargilanmak icin degil

asıl merak ettiğim şey travestiyle tokalaştıktan sonra neler oldu? kavga nasıl gelişti
konu sahibesi ne yaptı
eve nasıl döndü
kocası naptı
travesti naptı
İlk gittigimizde cok sicak karsiladi bizi misafirperverdi ama goruntusu beni cok korkuttu.bir saate yakin sohbet ettiler ben nadiren konustum cok cekingen diye benimle dalga gecti travesti hatta.sonra esimle odaya gectiler ben de izlemeye sozde ama dayanamadim ben iceri geciyor dedim esim pesimden geldi zamanla belki simdi izleyemicem sen git dedim kandirfim sonra da hizla kactim sansima asagida taksi bekliyordu.sanirim kapinin sesine ciktigimi anladilar ben taksideyken esim cok aradi crvapladim hakaret ettim agladim benim ardimdan on dk sonra da o eve geldi ve bu oyunu oynayarak onun guvenini sarsdigimi soyledi bana guvenmismis dusunebiliyor musunuz

Sayginizi kaybetmeyin lutfen boyle konusma curetini nerden buluyorsunuz.ben inancli namuslu bir kadinim basima boyle bir talihsizlik geldi diye bu zanlarda nasil bulunursunuz...elimde delil olmadan nasil kurtulacaktim bu durumdan Turkiye deki hukuk sistemi mi inanacakti bana.merhamet sahibi olun biraZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…