Çok zor durumdayim,boşanma arefesinde

Bakin sizler cidden hukuk sistemimizden haberdar degilsiniz.taraflardan biri ayriligi istemezse ki esim istemiyor bosanmak zorlasiyor ben nasil dayanacaktim bu adama bu rezalete..sadece telefon gorusmesiyle ayriliga kalksaydim inkar edecekti ya gozumle gordugum halde hala kabul etmiyor da.benim delile ihtiyacim vardi ve topladim mecburen ayrilicak artik

Sizi su acili zamanimda bu agir sozlerle beni bu denli uzdugunuz icin Allah a havale ediyorum..

Konu belki face belki değil bilmiyorum ama bu tür çirkin ve basit hayat yaşanyanlar olduguna eminim. hayvan genel evi olan bir devirde yaşıyorsak, bebek ve çocuklara cinsel istismar edenler aramızda dolaşıyorsa bu hayatta herşey olur.

Eğer bu yazdıklarınızı yaşadıysanız Allah yardımcınız olsun. eşiniz manik depresiften çıkarak tamamen sapkınlık boyutuna geçmiş. böyle bir kişiye rahatsız diyerek acımayın. kendiniz için üzülün ve hayatınızı kurtarın.

Arkadaşım eşinin sapkınlıklarının ispat etmek için katlandığın duruma yorum yapmak istemem ama

Eşinizin rahatsızlığı zaten baki teşhis konmuş bu size boşanma davasında zaten haklı olmanızı sağlayacaktır.

Bu arada manik depresifler intihara meyillidir eşinizin ailesini durumdan haberdar edin oğullarına sahib çıksınlar.

Son düzenleme:
eve gittikten sonra ne oldu ?
delil toplamak icin esinizle travestiyi bas basami biraktiniz

sonra olanlari yazmissiniz okudum simdi ama,
bilmiyorum hic bir kadinin delil toplayacagim diye bu kadar ileri gidebilecegini dusunmuyorum,
ve ilk defa duyuyorsunuz yani daha once suphelendiginiz bir durum yok,
bi muhabbet aciliyor soluk travestinin evinde aliniyor filan..

Son düzenleme:

İnanmayabilirsiniz..inandirmak gibi bir gayem yok caba gostermicem...iyi geceler

Mahkeme emri olmadan kisilerin ses ve görüntülerini kaydetmeniz suc. Kanit kanit diyorsunuz ama bu kaydi kullanamazsiniz. Tam tersi döner size patlar. Cezasi ciddi. Karsi tarafin avukati duymasin bunu. Sizin bu eve gitmeniz cok gereksiz olmus. Avukatiniz esinizin bu kisilerle olan konusmalarini, mesajlarini tespit ettirirdi zaten. Gitmenizle ilgili kendinizi hakli cikarmaya calisiyorsunuz ama bence de burada bir kisi bile cikmaz sizin gibi düsünen. Böyle rezil bir esiniz varken Allah yardimciniz olsun.

Elimdeki kayitlarla ben esimi oncelikle aytiliga mecbur ettim.bebegimin gelecegi icin mahkemede bu konuyu acmayi dusunmuyorum mecbur kalmadikca..esim elimde delilim oldugunu bildigi icin cevresine rezil olmamak adina daha cabuk kabul edecek bosanmayi.ayrica suc falan degil o kayitlari almam durumu ancak boyle ortaya cikarabilirdim.siz oyle kolay kolay mahkemeden ses kaydi alamiyorsunuz..mahkemeler zaten bosamamak icin sudan bahaneler uyduruyor

Kendimi haklo cikarmaya calismiyorum bin pisman oldum zaten konuyu actigima.hayatta aklina gelmeyecek bir sey yasadim en sevdigim insan tarafindan defalarca kandirildigimi onun aslinda benim tanidigim insan olmadigini ogrendim.bunun ne denli aci bir sey oldugunu gordum ki yasamayan bilemiyor destek yardim icin burdaydim yanilmisim

ya tabiki yaşamayan bilemez ama bu ilk kez başınıza geliyorsa kanıt toplama olayı, kayıtlar falan neden? önce bir oturulur boşanmak isteniyorsa karşı taraf ikna edilir ondan sonra baktınız boşanmıyor kayıt falan gibi illegal işlere ondan sonra belki bulaşırsınız mecburiyetten, demek ki siz boşanmak istiyordunuz önceden de ama eşinizin kabul etmeyeceğini biliyordunuz bu sebeple gittiniz bu eve yani konunuz gerçek olsa bile bu şekilde çelişkili olunca herkesin aklında soru işareti kalıyor, mesela deseniz ki eşim beni defalarca aldattı ama ayrılmıyor bende kaydettim kimse size neden yaptın demez anlar hak verirler ama hem ilk kez yakaladım hemde hemen kayıt cihazımı aldım yanıma delil topladım, ayrılmak istemiyor diyorsunuz demekki ayrılma mevzusu kafanızda varmış, para koparmak ve şantajsa amacınız siz de eşiniz kadar iğrençsiniz bence, yani başka türlü bu kadar soğukkanlı olmanızın sebebini açıklayamıyorum.

Defalarca soyledim esimin ruhsal sıkıntilari var onu cok seviyor oldugum icin hep mucadele ettim asla onu birakkmayi dusunmedim ta ki o gwceye sahit olana kadar.oncwsini bilmiyordum her seyi o gece ogrendim kayit cihazi da telefonumun kamerasiydi elimde cuzdanum vardi onunla kamufle ederek cektim.ayrica nasil saygisizca soylemler bunlar.maddi durumum isim mevkim gayet yerinde amacim sadece o beni cok swvdigini soyleyen ruhu bozuk esime beni bir daha asla aptal yerine koyamayacagini gostermekti ve basardim onlar benim bu pislige alisacagimi dusunerek gwlmeme izub verdiler ama ben esime boyle olamayacagibu ispat ettum.siz hic kadin ci nayetleerini gormuyorsunuz sanirim ancak boyle onu reİk bir vaziyette gormusken onun siddetinden korunabilir onu gozumde o devasa giruntusunden bir cuceye donusturebilirdin

Konunun fake canı gönülden dilerim çünkü hiç bir kadının kaldırabileceği bir durum değil.
Hele minicik bir bebeği varsa böyle bir adamdan.

Herkesin olaylar karşısında gösterdiği tepki farklıdır.
Kimi hıçkırıklara boğulur, kimi kocasının kafasını kopartır , kim de konu sahibi gibi soğukkanlı
Hareket eder.
Kimse için standart bir davranış kalıbı yok.
Bende olaylar karşısında çok soğukkanlıyımdır, içimde tufanlar kopar ama o anda yapılması gerekeni yaparım.
Eşinizin travesti merakına çok şaşırmadım , o kadar çok ki onların meraklılıarı.
Tabi size de izletmek istemesi, yada katılmanızı beklemesi son nokta.
Çoğu erkek çoook gizli şekilde yürütür bu hayatı.
Fantazilerinde yer almanız size açılmasını sağlamış demek ki.
Yoksa yıllarca bilmeden yürütürdünuz bu evliliği.
Gerekeni yapmışsınız ve çoğumuzun yapamayacağını yapıp herşeyi göze almışsınız oraya giderek
Aynı şeyi yapar mıydım , yapardım.
Bundan sonrası için unutma gücü ve huzur dilerim size.

o yaratıkta senin kocan insanmı sanki..

Son düzenleme:
erkeklerde rezilliğin geldiği son nokta :26:söylenecek söz bulamıyorum
boşan kurtul canım böylesine katlanılmaz

bu kadar bilincli ve bir o kadar rahatlatici yorumunuz icin tesekkur ederim.inanin tebessum etmeme vesile oldunuz.dilerim dediginuz gibi cabucak unutacak gucu verir Rabbim

Şok oldum gerçekten, anlattılarınızın doğru olmamasını dilerdim sizin adınıza... ama üslubunuz samimi geldi bana,korkunç bi durum bu Allah yardımcınız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…