- Konu Sahibi asumanmeryem
-
Şok oldum gerçekten, anlattılarınızın doğru olmamasını dilerdim sizin adınıza... ama üslubunuz samimi geldi bana,korkunç bi durum bu Allah yardımcınız olsun...
Mahkeme emri olmadan kisilerin ses ve görüntülerini kaydetmeniz suc. Kanit kanit diyorsunuz ama bu kaydi kullanamazsiniz. Tam tersi döner size patlar. Cezasi ciddi. Karsi tarafin avukati duymasin bunu. Sizin bu eve gitmeniz cok gereksiz olmus. Avukatiniz esinizin bu kisilerle olan konusmalarini, mesajlarini tespit ettirirdi zaten. Gitmenizle ilgili kendinizi hakli cikarmaya calisiyorsunuz ama bence de burada bir kisi bile cikmaz sizin gibi düsünen. Böyle rezil bir esiniz varken Allah yardimciniz olsun.
Merhaba..İçim yaniyor yuvami ellerimle dağitmak zorundayim şu siralar...Yaklaşik on gùn evvel eşimin beni aldattiğina şahit oldum.Aldatmadan cok bir sapkinlikti şahit olduğum...cunku karsi taraf bir travestiydi :-( boyle bir sıkıntiya derde maruz kalmis ya da duymus arkadaslardan destek ve oneri bekliyorum.lutfen yardim edin
Eşi bipolar olan ve çok yakında bir kadınla aldatılan biri olan ben o kadar travmayı atlatamamışken, şu an hem psikiyatrist hem psikolog tedavisi görüyorken, eşim kızla yaşadığı bazı şeyleri anlatırken, midem almamış gidip çıkarmıştım ve halende aklıma geldikçe midem bulanıyor ve siz eşinizle birlikte travestiye gidiyorsunuz. Eşimin beni aldattığı kız kaynımın üvey kızıydı ve beni her defasında ısrarla eve çağırdılar valla ben korkumdan gidemedim belki bir şey yaparlar diye sizdeki büyük cesaret işin doğrusu. Konuyu ancak orta sayfalara kadar okudum ama ben kendi sakinliğmden korkarken siz daha sakin çıktınız. Evet Bipolar hastalar atak dönemlerinde cinselliğe düşkün oluyorlar ama sizin eşinizin ki tamamen bir sapıklık. Allah yardımcınız olsun.
siz hala evlimisiniz?
Sizi su acili zamanimda bu agir sozlerle beni bu denli uzdugunuz icin Allah a havale ediyorum..
kurban oldugum rabbım nasılda sabırlı nasılda tas etmıyor o ınsanları o pıslıgı yaparken hala nefes almalarına su ıcmelerıne yemek yemelerıne ızın verıyor nasılda rızkını verıyor............... o anda ıstese put eder onları rabbım......
allah ıslah etsın kımseyı sasırtmasın bızlerı de ınsallah amin....
Canım kısa bir süre önce eşimle ayrılma aşamasındayken araştırmıştım. Karı koca arasında olan ses kayıtları delil kabul edilebiliyor.
Eşi bipolar olan ve çok yakında bir kadınla aldatılan biri olan ben o kadar travmayı atlatamamışken, şu an hem psikiyatrist hem psikolog tedavisi görüyorken, eşim kızla yaşadığı bazı şeyleri anlatırken, midem almamış gidip çıkarmıştım ve halende aklıma geldikçe midem bulanıyor ve siz eşinizle birlikte travestiye gidiyorsunuz. Eşimin beni aldattığı kız kaynımın üvey kızıydı ve beni her defasında ısrarla eve çağırdılar valla ben korkumdan gidemedim belki bir şey yaparlar diye sizdeki büyük cesaret işin doğrusu. Konuyu ancak orta sayfalara kadar okudum ama ben kendi sakinliğmden korkarken siz daha sakin çıktınız. Evet Bipolar hastalar atak dönemlerinde cinselliğe düşkün oluyorlar ama sizin eşinizin ki tamamen bir sapıklık. Allah yardımcınız olsun.
evet ne yazık ki halen evliyim.
Şimdi konuyu baştan sona okudum.
Gerçekten karaktersizliğin gelebileceği en son noktada eşin olacak herif!
Ama kafama takılan noktalar var lütfen aydınlat beni...
-Bu olay nezaman yaşandı? Kaç gün/ay/yıl evvel?
-Gece gittin bebeği kime bıraktın ? Götürdüm deme sakın düşüp bayılırım!
-Şuan dava açıldı mı? Eşin nerde kalıyor ?
Empati yapmaktan bile tiksindim ama deneyim....
Eşim bana travestilere ilgi duyduğunu söyleyecek.
Ve beraber olurlarken onları izlememi isteyecek.
Direk kapının önüne koyarım direk.
Bir tek don bile vermem atarım dışarı.
Bipolarmış da mış...Şu hastalıkların arkasına sığınmayın!
Çocuğumun saçının telini göstermem
Herkese de rezil ederim rezil.
İşyerinden atılması için de elimden geleni ardıma koymazdım.
Onun ailesine de yollardım görüntüleri.
Bu adam katil ederdi beni valla.
Farkettm de bunları yazarken kaşlarım çatık sol yumruğum sıkık dişlerim katı ...
Pc başında bunalıma bağladım orada napardım bilemiyorum.
Tek bildiğim şey ASLA O TRAVESTİNİN EVİNE GİDİP CAN GÜVENLİĞİMİ-ONURUMU-KADINLIĞIMI HİÇE SAYMAZDIM.
Peki o gece vakti travestinin yanina giderken bebeginizidemi goturdunuz ? Bunu cok merak ettim.. Cunku gece gittik yazmissiniz..:44:
Şimdi konuyu baştan sona okudum.
Gerçekten karaktersizliğin gelebileceği en son noktada eşin olacak herif!
Ama kafama takılan noktalar var lütfen aydınlat beni...
-Bu olay nezaman yaşandı? Kaç gün/ay/yıl evvel?
-Gece gittin bebeği kime bıraktın ? Götürdüm deme sakın düşüp bayılırım!
-Şuan dava açıldı mı? Eşin nerde kalıyor ?
Empati yapmaktan bile tiksindim ama deneyim....
Eşim bana travestilere ilgi duyduğunu söyleyecek.
Ve beraber olurlarken onları izlememi isteyecek.
Direk kapının önüne koyarım direk.
Bir tek don bile vermem atarım dışarı.
Bipolarmış da mış...Şu hastalıkların arkasına sığınmayın!
Çocuğumun saçının telini göstermem
Herkese de rezil ederim rezil.
İşyerinden atılması için de elimden geleni ardıma koymazdım.
Onun ailesine de yollardım görüntüleri.
Bu adam katil ederdi beni valla.
Farkettm de bunları yazarken kaşlarım çatık sol yumruğum sıkık dişlerim katı ...
Pc başında bunalıma bağladım orada napardım bilemiyorum.
Tek bildiğim şey ASLA O TRAVESTİNİN EVİNE GİDİP CAN GÜVENLİĞİMİ-ONURUMU-KADINLIĞIMI HİÇE SAYMAZDIM.
Peki o gece vakti travestinin yanina giderken bebeginizidemi goturdunuz ? Bunu cok merak ettim.. Cunku gece gittik yazmissiniz..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?