Çok zor durumdayim,boşanma arefesinde

kurban oldugum rabbım nasılda sabırlı nasılda tas etmıyor o ınsanları o pıslıgı yaparken hala nefes almalarına su ıcmelerıne yemek yemelerıne ızın verıyor nasılda rızkını verıyor............... o anda ıstese put eder onları rabbım......
allah ıslah etsın kımseyı sasırtmasın bızlerı de ınsallah amin....

Konuya fake diyenler, konuyu diline dolayanlar, ha gayret konu dışı/ geyikten gidecek gibisiniz

Önce bir anlayın, dinleyin...
Sahteye biz gerekeni yapmıyor muyuz zaten?

Peki o gece vakti travestinin yanina giderken bebeginizidemi goturdunuz ? Bunu cok merak ettim.. Cunku gece gittik yazmissiniz..:44:

Eşi bipolar olan ve çok yakında bir kadınla aldatılan biri olan ben o kadar travmayı atlatamamışken, şu an hem psikiyatrist hem psikolog tedavisi görüyorken, eşim kızla yaşadığı bazı şeyleri anlatırken, midem almamış gidip çıkarmıştım ve halende aklıma geldikçe midem bulanıyor ve siz eşinizle birlikte travestiye gidiyorsunuz. Eşimin beni aldattığı kız kaynımın üvey kızıydı ve beni her defasında ısrarla eve çağırdılar valla ben korkumdan gidemedim belki bir şey yaparlar diye sizdeki büyük cesaret işin doğrusu. Konuyu ancak orta sayfalara kadar okudum ama ben kendi sakinliğmden korkarken siz daha sakin çıktınız. Evet Bipolar hastalar atak dönemlerinde cinselliğe düşkün oluyorlar ama sizin eşinizin ki tamamen bir sapıklık. Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:

Canım kısa bir süre önce eşimle ayrılma aşamasındayken araştırmıştım. Karı koca arasında olan ses kayıtları delil kabul edilebiliyor.

boşancan napacan.. herşeye thammül edilir de aldatmaya aslaaa. beben varmı blmyrm ama boşan ve ayaklrnın üzerinde dur

Şimdi konuyu baştan sona okudum.
Gerçekten karaktersizliğin gelebileceği en son noktada eşin olacak herif!
Ama kafama takılan noktalar var lütfen aydınlat beni...

-Bu olay nezaman yaşandı? Kaç gün/ay/yıl evvel?

-Gece gittin bebeği kime bıraktın ? Götürdüm deme sakın düşüp bayılırım!

-Şuan dava açıldı mı? Eşin nerde kalıyor ?

Empati yapmaktan bile tiksindim ama deneyim....

Eşim bana travestilere ilgi duyduğunu söyleyecek.
Ve beraber olurlarken onları izlememi isteyecek.

Direk kapının önüne koyarım direk.
Bir tek don bile vermem atarım dışarı.
Bipolarmış da mış...Şu hastalıkların arkasına sığınmayın!
Çocuğumun saçının telini göstermem
Herkese de rezil ederim rezil.
İşyerinden atılması için de elimden geleni ardıma koymazdım.
Onun ailesine de yollardım görüntüleri.
Bu adam katil ederdi beni valla.

Farkettm de bunları yazarken kaşlarım çatık sol yumruğum sıkık dişlerim katı ...

Pc başında bunalıma bağladım orada napardım bilemiyorum.

Tek bildiğim şey ASLA O TRAVESTİNİN EVİNE GİDİP CAN GÜVENLİĞİMİ-ONURUMU-KADINLIĞIMI HİÇE SAYMAZDIM.

siz hala evlimisiniz?

bu çok korkunç...

cesaretine de hayran kaldım...demek ki sen ona öyle güvenmişsin ki gözünle görmeden inanasın gelmemiş....

ne denir bilmiyorum ....ama onu iğrençliği yüzünden sen hayattan soğuma olur mu...:44:

Sizi su acili zamanimda bu agir sozlerle beni bu denli uzdugunuz icin Allah a havale ediyorum..

Afedersin de sen kimsin ki beni hangi hakla üzdün diye Allaha havale edebiliyorsun? Insanlara hikayeler anlatıp da sonradan insanlara duygu sömürüleri ya da sert tavırlarla cevaplar vererek bir yere varamazsın, Allaha havale ediyormuşmuş. Hadi o zaman ben de seni beni kızdırdığın için Allah' a havale ediyorum, oldu. Aklınızı başınıza toplayın. Travesti kapılarına değil doktor kapılarına gidin !

Bence de...Allah coooook sabırlı gerçekten; bu dünyada kotulugun bını bır para, ama şu da var ben kotulerın ettıklerı kotuluklerın onlara bır gun bılmem kac katı donecegıne ınanıyorum, otekı tarafta da burada da ödeyecekler bedellerı; ama tabı gozlerı kalplerı muhurlu olduğu ıcın nıye oyle gazaba uğratıldıklarını anlamayacaklar....aksı takdırde boylesıne cırkın ve zalım bır dünyada yasamak ztn anlamsız olurdu degıl mı??? yok ama bu dünya sanal dünya; ımtıhan edılıyoruz sdc...
Sahsen su yaşıma kdr gorup yasadıklarımdan sonra bu hayatta olmayacak sey yok dıye düşünüyorum artık...hele hele şu devırde ınsanlara güvenmek cooook zorlaştı, tabırı caızse adamın anasını guzellıkle bel.ler hesabı dışarıdan cok ıyı gözüküp ne kotu, sahtekar,zalım çıkan ınsanlar var...(bunlardan bırı de benım basımdaydı, su sıralar onu cehennme yollamakla meşgulüm ztn...) babamın bır lafı vardır'bır ınsan serefsızlık&kotuluk yapmak ıstemeyegorsun, mutlaka bır yolunu bulup yapar' dıye, aynen oyle...hep dua edelım, Allah karsımıza ıyı ınsanlar çıkarsın...

Konu sahıbıne de şunu demek ıstıyotrum; evet cokkk cesaretlıymıssınız; sukredın kı oyle sapık bır ortamda tecavüze ugramamıssınız, ters ılıskıye fln zorlanmamışsınız, bence coook ucuz atlatmışsınız..

Son düzenleme:
Canım kısa bir süre önce eşimle ayrılma aşamasındayken araştırmıştım. Karı koca arasında olan ses kayıtları delil kabul edilebiliyor.

Kabul edılme ıhtımalı var evet ama en son karar mercıı tabıkı de 'Yargıtay'; o aılenın, evlılıgın profılıne ve de özellıkle hakımın takdırıne gore kararlar cok degısebılıyor...ztn bıldıgım kadarıyla aıle hukukunda hakımın takdır yetkısı cok genıs...bu; cok tartışmaya acık ve subjektıf bır durum yani...

Cogu ruhsal hastalık bıpolar bozukluk da yanlış hatırlamıyorsam dahıl olmak uz. hatta depresyon bıle boşanma nedenı....haaa bır de su var; soz meclisten dışarı; taraflardan bırı kotu nıyetlı ve boşanmaya takık ıse öyle bır fend&dümen planı hazırlar ki hem durduk yere karsı tarafı kışkırtır hem de hem de onu suçlu duruma düşürür...boşanmak ıcın elınde yeterlı sebep olmasa dahi once evı terkeder sonra da ayrılık aşamasında telefonla olsun yuzyuze konuşmalarda olsun tahrık edıp yok ses kaydı alır yok ınternetten fake facebook hesaplarıyla taciz eder, tuzaklar kurar v.s. v.s....(benım basımdakı se..sız netten bu sekılde tacız edıyor mesela..)pıslıgın ve kotulugun sonu yok, Allah ırak tutsun...

aynen, sana katılıyorum
bendensin

cümle aleme rezil ederdim valla dışarıya çıkacak yüzü kalmazdı, tibete, madagaskara taşınırdı dışarıya rahatça çıkabilmek için

Peki o gece vakti travestinin yanina giderken bebeginizidemi goturdunuz ? Bunu cok merak ettim.. Cunku gece gittik yazmissiniz..:44:

ben aydınlatayım sizi

konu sahibinin annesi bebeğe bakmak için onlarda kalıyormuş zaten

gece de eşinin rahatsızlandığını ve hastaneye gideceklerini söyleyerek evden çıkmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…