o gece çok merak ettim tabiki, arkadaşıyla buluşucagını söylemişti.. başına bişey geldi diye aramadıgım ne polis ne hastahane kaldıo kadar ağladım üzüldüm ki, gece açtı telefonunu 4 5 gibi ben uyanıktım cevap atmadım.. o da ona bozulmuş.. ama sana ne demeyip de anlayışlı davransa idi ben zaten üstüne gitmezdim ki çok seviyorum çnkü ((( ama şuanki tavırları çok garip, düşünücem dediği halde okulda çok yakın davranıp facebookta hala ilişkimiz var ama imalı seyler gönderior hep... of offf ((
senin merak etmen çok normal o niye öyle tepki verdi acaba.. onun bozulması saçma bence.. acaba yanlış bir şey yaptı da onun vicdan azabında mı? seni direkt silmek istese okulda da görmezden gelirdi, garip valla. ona sormadın mı facebookta ilişki durumu duruyor vs vs neyi düşünüyorsun diye
sordum.. düşünücekmiş, karar verememiş, bi anda silip atılmazmış 3.5 yıllık ilişki. o da yetmezmiş gibi annesi beni arayıp, onun annesi babası var sen yatıp uyusaydın ya dedi.. başına bişey geldiğini düşünerek, onun için ağladım, herkesi heryeri aradım ve o akşam rezillik yaptıgımı söyledi. halbuki sadece onu merak edip polisi ve hastaneleri aradım ben.. tek taraftan dinleyince bu kız kesin bişey yapmıştır diye düşünebilirsiniz belki ama size yemin ediyorum, her zaman kendimden önce onu düşündüm ben. okulda kendi derslerimi bırakıp onunkileri önce seçtim.. almadıgım derse sırf kendini yalnız hissetmesin diye onunla beraber girdim. annemden azar işittim ama hep onunla idim, her anında.. halbuki o ne yaptı biliormusunz.. geçirdiğim trafik kazası ertesinde bacagımda çok ciddi kocaman bir yırtık ve menüsküs çıktı.. bana menüsküsten ölmezsin korkma dedi.. o kadar yıprandım ki, artık geceleri uyuyamıyorum ve sürekli kendimi suçluyorum.. 20 günde 2 kilo verdim, hala da ağlıyorum
anladım... biraz umursamaz anlayışsız biri sanırım.. yani senin hastalığından sonra bile sana öyle demiş, annesinin o şekilde konuşması da kötü olmuş. insan hiç tandımadıkları bile için üzülürken sen sevgilini merak edip telaşlanıyorsun bu çok normal tabi ki. ama sevgilin hep böyle miydi yani, senin bu fedakarlıklarını haketmiyorsa kendini hırpalaman da kötü olmaz mı? ondan ayrılmayı düşündün mü hiç tamamen?
e senin hiç bi suçun yok ki. Bu adamın bu hale gelmesi de senin fazla sevmenden kaynaklanıyor. önce onu düşündüm diyorsun, e işte böyle olur.. önce kendini sevecek düşüneceksin. koy tavrını.. ne bu ya, düşünecekmişmiş.. peh.. sanki benim başıma paşa torunu.. bu kadar yüz vermeyin şu erkek milletine.. anasına da gıcık oldum kendisine de... sen onların eline de çoksun yüzüne de.. kaldırmayın şu gereksiz kompleksli erkeklerin bi tarafını yahu.. valla gençliğinize güzelliğinize aşkınıza yazık..
tamamen ayrılmayı çok düşündüm, ama 3.5 yıllık olması ve ilk erkek arkadaşımın olması bu konuda beni çok düşündürüyor. bu şekilde öyle üzülüyorum ki anlatamam.. sinirlenince kendini kaybediyor sanki, agzını burnunu kırarım falan de demişti. ilk senemizde çok iyi çok düşünceli çok ince biri idi ancak sonraları çok değişti kabalaştı.. bana hep suç sende diyor, düşünmem gerek derken sanki o gece ben hata yapmışım gibi davranıyor. halbuki ben onu hiç üzmek isttemedim ki, insan sevmediği birini niiçin merak etsin. kaldı ki neden aramadın diye bağırmadım kinayeli bile konuşmadım.. keşke telefonlarınız değiştirseydin çok merak ettim canım dedim ve o son cümlem oldu bağırarak yüzüme kapattı telefonuşuan napmam gerek bilmiyorum, arkadaşlarıma mutluluk oyunu oynuyorum ama içimde çok büyük sorunlar var ve yaşamak artık bana çok saçma geliyor.. o adar sevdiğim, canımı verdiğim insan nasıl söyleer bunları.. ki ben kazadan hemen sonra onun adını sayıklamışım..
tamamen saçmalık ve dengesizlikten kaynakladığını düşündüm bi an.. bence olsam aynen yapacağım hareket kusura bakma benim hayatımda bu hareketlerinde olamazsın der çeker giderdim ve onun için hiç ağlamazdım beni umursamayan biri için ne ağlayayım ki? ve eminim pisman olacaktır seni mutlu gördüğünde, erkekle nedense eski kız arkadası mutlu olunca pisman oluyolar üzüldüğünde bir havalara falan giriyolar.
bu çocuk seni ve senin sevgini hak etmiyor.. daha çocuk bu yaa.. baksana hareketlere nazlara kaprislere.. ne istediğinin bile farkında değil.. neye küstüğünü kendi de bilmiyor.. insan mutlu olur beni düşünen merak eden endişelenen biri var hayatımda diye.. bundaki kaprise bak !!! yemin ederim çok olgun bi kızsın ben olsam ohooo ben onu merak edecem o bana sanane istersem 5te gelirim diyecek, onu bin parçaya ayirir öyle ayrılırım ! kim ki o bana sanane diyecek.. çok ağir konuşur onu insan içine çıkamayacak hale getirirdim sözlerimle.. çok olgunsun çok sabırlısın.. çok da anlayişli olgun kadir kıymet bilen insanlara layıksın..
onun bu tavırlarıyla hakettiği o zaten, herşekilde onu hayatımdan silmem gerek. hala da düşünücem diyip uzak konuşuyor, ne arama sorma ne mesaj ki sağlık sorunları yaşadıgımı biliyor.. ve asıl garibi benim gibi birine bencilsin diebiliyor. ben hep kendimden önce onu düşündüm, babamla bile karşı karşıya geldim ama ona hiç laf ettirtmedim. ya da ayrılmak istiosa da doğru düzgün söylesin, hem yüreği yok bırakmaya hem de ordan atıflar yapıyor, okulda da yok yemek yedin mi yok üşüdün mü diye yakın davranmaya çalışıyor.. aklımı kurcalayan kısım ne yapmak istediğim.. bırakmak mı amacı yoksa başka bişey mi
canım yasadıklarına cok uzuldum elbette kotu nıyetle sagı solu aramadın ya merak ettın endıselendın onun ıcın ama erkekler bunu anlamazlar bazen ılgı gosterdıkce ısterler daha fazla sımarır sımarırlar bence sen bu noktada hıc uzerıne gıtme bekle bakalım senın ıcın hayırlı olan neyse o olsun kendını uzme lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?