çok zor durumdayım lütfen yardım edin :(((

kesinlikle asıl olay bu. erişilmez gördükleri bayanlar herzaman el üstünde tutuluyor. ilk başlarda benim onunla ilgilenmem biraz hayal gibi gelmiş ona, ama sonradan kapısında kul olunca herhalde bana çok daha iyileri layıktır diyip beni postaladı hayatından.. şuan belki bi başkası olsa hayatında hemen silicek ordan ilişkisini belki kafasında çok farklı planlar var. tamamiyle benim saflığımdan kaynakladı herşey. inşallah mutluluğun daim olur canım, darısı hepimize ((

Ben anlamıyorum. Eskiden hanımlar naz yapar, erkekler erkek gibi davranır gönül almaya çalışırdı.
Şimdi durum tam tersi, erkeklerde bir naz...sormayın gitsin. Bu ne ya..
Canım sana abla tavsiyesi, hiç muhatap olma bence. Bitmişse bitmiştir. Evelemeye gevelemeye lüzum yok.
Bir de ailesi arıyor. Tamam o akşam abartmış olabilirsin merakını ama bunun karşılığı böyle yapılmaz.
Hatta "ya ben bi akşam telefonu kapattım, aramadığı yer kalmamış" diye geyiği yapılır bunun.:)
Bu beyefendi minareyi çalmış, ama kılıfını uyduramamış, bana öyle geldi..
Üzmeyin tatlı canınızı... Kimseye kendinizden daha fazla değer vermeyin.
Bırakın gitsin...

o senı suclu gordugu ıcın oylesın sen suclu degılsın KENDINI KANDIRMA !!!
sevdıgın ınsanı merak edıp aramak suc degıldır o da bunun farkında ama ısıne gelmıyor ne yazıkkı
sevıldıklerını gorunce boyle yapıyorlar ıste
bu surecte bıraz dıkkatlı davran ıyı gözlemle bak bakalım kafasını karıstıran bırısı de olabılır belkı

evde falanda ağlamak yok canım seni üzen biri için ağlama onun istediğini yapma boşver

beni üzmek istemese idi zaten, menüsküsten kim ölmüş ölmezsin demezdi, en azından bi kerecik mesaj atar halimi hatırmı sorardı. ya da annesi sana ne kızım uyusaydın tarzında konuşmazdı, konuşamazdı.. beni sanırım karşılarında çok ezik ve sahipsiz gördüler. halbuki benim de beni çok seven bi ailem var. kıymetsizim gözünde, o kadar kul köle olan adam artık istersen çek git, yüzsüzsün ki yanımdasın diebiliyor. ben onu çok yücelttim sanırım. nie böylesin dediğimde cicim ayları bitti dedi bana ama daha evlenmedikki dedim saf gibi ne çekti isem iyi niyetimden çektim zaten, ne gibi bi kötü düşüncem olabilir ki onu merak etmemin.

annesi kafasını kurcalıyor olabilir, çünkü o gün konuştugumzda, o erkek biraz alttan alıcaksın yoksa ben 50 defa boşanmıştım babası ile dedi.. ben bile o gece eve geldiğinde naptım diye sormadım sen de alttan alsaydın belki kafasını dinlemek istedi ondan kapattı telefonu dedi!!!!!!!!!!!!!!! inanamadım şok oldum.. halbuki o adam bana, senin telefonun 1 saat kapalı olsun senin yanında olmam dedi.. ki o gece ulaşabilrdi bana sarjı bitmişse de telefon kıtlığı mı gelmiş istanbula.. ((

sen elinden geleni yapmışsın canım içinde rahat nasılsa? bundan sonra onun için üzülüp ağlayıp hasta olup bunalıma girip kendini eve kapatıp vb. saçma seyler yapma yok aynen arkadaşın söylediği gibi git topuklu ayakkabını sür ojelerini git okula güzel güzel bide gülücükler at ondan sonrada o üzülsün annesi beklesin arasın seni sende uyusaydın teyze dersin boşşveeeer canımm senden değerlii mıı yaaa

asıl bencil olan erkek arkadaşınmış. kendisi ilgi görmek istiyor bana kalırsa.

çevrem tarafınca da asıl bencil erkek arkadaşım evet analizin çok doğru. o gece onu merak etmem ona bi zarar vermedi ki.. annesi ve o birleşip resmen sana ne oluyor dediler.. kırıldım kırıldım ama susuyorum şuan.. okulda hiçbişy yok gibi, ama normalde ne mesaj ne arama bide laf sokmalar var tabi facebook üzerinden.. herkesi allaha havale ettim artık

psikologumun dediği bir şey va;
Bir ilişkide en tehlikeli şey bağımlılıktır. Sizde de var bu , acı ama gercek.
Biz kadınlar bunu sevgi sanıyoruz ama değil.
Uzak durun bırakın , hayatı yaşayın.
Derdine o yansın , kendi tercihiyle o başa çıksın.
Okulda da uzak durun, hayat ondan ibaret sanmasın.
3,5 yıllık emek nedir ki , 30 yıllık karı kocalar ayrılıyor.

hahaha bencede inşallah içimi bi an önce soğutabilirim de bu dediklerinizin tümünü yapabilirm kendimi çok zavallı görüyorum inanın, herseyimi verdiğim birisinin, o kadar ödün verip onun yoluna kul oldugum birisinin beni önemsememesi, gidersen git ya napiym demesi, sanırım sevgiliden duyulabilicek en kötü sey.. önemsenmemek çok çok kötü bişey.. halbuki o bana ne yaparsa yapsın ben affederdim ki onu. ama şimdi iş onun merhametine kaldı ben sanki hata yaptım da o beni affedicek mi affetmicek mi onu düşünüomuş.. çok ilginç

sen annesiyle sık sık konuşuyor musun böyle? yani herhangi bir durumda vs. bence sevgiliyken ailelerle çok yüz göz olmamak lazım ya kadın bir de sana ters ters konuşmuş bu erkek anneleri koruyucu oluyor pek : )

çok haklısın. bende de zaten psikoloji denen şey kalmadı artık. diyorum ki bunca emeği verdiğim adam beni istemiosa beni kimse istemez. çok hastalıklı bi düşünce evet ama bu şekilde durumum sürekli evdeyim ağlıyorum, ben bide çok çekingen ürkek ve çok çok fedakar bi kızım özellikle de ona karşı öyle idim. önemsememek en iyisi, bu şekilde amacı beni yaralamak sanırım, okulda iyi konuşup sonra sanal ortamdan canımı acıtmak

sen annesiyle sık sık konuşuyor musun böyle? yani herhangi bir durumda vs. bence sevgiliyken ailelerle çok yüz göz olmamak lazım ya kadın bir de sana ters ters konuşmuş bu erkek anneleri koruyucu oluyor pek : )

aslında önceden çok konuşmuyorduk, ama oğlu 3 aylığına yurtdışına gittiğinde nerdeyse hergün beni aradı oğlunun burdaki işlerini halletmem için, ki az koşturup az ağlamadım işler karıştı hallolmadı vs diye.. çıkarı için aradı yani ama sonradan da çok nadir arıodu bazen de ben arıodum ama dediğim gibi çok nadir.

niye canın yanıyo
sen 3,5 yılı tek basına mı yaşadın ?
bende 2 ay önce aynı durumdaydım , silkindim geldim kendime
şimdi bağımlı değilim

niye canın yanıyo
sen 3,5 yılı tek basına mı yaşadın ?
bende 2 ay önce aynı durumdaydım , silkindim geldim kendime
şimdi bağımlı değilim

imalarından dolayı çok canım yanıyor.. bu şekilde gönderiler yaparak herşeyi sen mahvettin demesi, hep beni suçladın ama tek suçlu sensin demesi beni acaba ben de bişeyler yaptımmı diye düşünmeye itiyor.. sanırım iyi anlıyor bu suclu masum psikolojisinden. istediğini elde ediyor günümün her saniyesi aklımda o elimde telefon ama o hatalı keşke bi an önce dese bana fikrini bu kabus bitse

kusura bakma da erkek arkadaşın dengesiz.
önce suçlu olmasına rağmen üste çıkmaya çalışsın sonra düşünücem.
oldu..

kusura bakma da erkek arkadaşın dengesiz.
önce suçlu olmasına rağmen üste çıkmaya çalışsın sonra düşünücem.
oldu..

burcundan yola çıkmaya çalışıyorum, burcu balık.. çok özgür ruhlu olurlarmış belki de bağlanmak istemiyor ama benim gelinlik modelim bile belli idi meger herşeyi kendi kafamda çizmişim... çok yazık (((

o zaman sil faceden , okulda da yüzüne bakma.
tutuşsun ya da bitsin tamamen.
arafta kalmak kötüdür , kurtar kendini bu cıkmazdan.
benim ki engelli facede , bugün ne zaman aççan engeli dedi.
hak ettiğin zaman dedim :)
sustu kaldı.

ya bence erkek arkadaşın zaten biliyor ondan vazgeçmeyeceğini, o yüzden kafası rahat. aklınca keyif yapıyor o, artık derdi ne ise. düşünmem lazım filan demiş, sanki ortada büyük bir olay var. ama okulda da sana yakın davranmış.

ya da annesinden etkileniyor olabilir mi? annesiyle en son konuşmanda seni terslemiş ya hani, acaba sonra da sevgilini mi doldurdu biraz? o yüzden dengesizce davranıyor belki de

Son düzenleme:

oyyy balık burcu çok cici ev erkeğidir ama çok inatçı ve gururludur ya en azından benimkisi öyle gibi gibi gibiii.. : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…