aman o üzülmesin aman o incinmesin diye diyeee diyeeeeeeee kendimizden gidiyor... boşver canım boşver.. şimdi sen onu takma.. konuşma.. umursama mutlu görün.. kırmızı ojeni sür topuklu giy.. bak nasıl peşinde koşuyor.. zoru seviyor bu erkekler.. önce ben diyeni seviyor.. kendisini takmayanı seviyor.. bu maalesef böyle.. ben de geç de olsa anladım.. şuan benden mutlusu yok...kimseye eyvallahım yok artık.. herkes biliyor.. o yüzden de kıymetim biliniyor..
tabiki.. kim sevmediği biri için kendini heba etsin, deliye dönsün onca yeri arasın.. hiçbi anlam veremiyorum, sadece üzülüp ağlayabiliyorum ve hala da tek suçlu benim gözünde, ne derdimi anlatabiliyorum ne bişey. sanırım sevgimden fazla emin, tek sebep bu tüm yaşananlara. ama içim rahat ki ona tek kötü lafım olmadı çok şükür.
evde falanda ağlamak yok canımseni üzen biri için ağlama onun istediğini yapma boşver
asıl bencil olan erkek arkadaşınmış. kendisi ilgi görmek istiyor bana kalırsa.
sen elinden geleni yapmışsın canım içinde rahat nasılsa? bundan sonra onun için üzülüp ağlayıp hasta olup bunalıma girip kendini eve kapatıp vb. saçma seyler yapma yok aynen arkadaşın söylediği gibi git topuklu ayakkabını sür ojelerini git okula güzel güzel bide gülücükler at ondan sonrada o üzülsün annesi beklesin arasın seni sende uyusaydın teyze dersin boşşveeeer canımm senden değerlii mıı yaaa
psikologumun dediği bir şey va;
Bir ilişkide en tehlikeli şey bağımlılıktır. Sizde de var bu , acı ama gercek.
Biz kadınlar bunu sevgi sanıyoruz ama değil.
Uzak durun bırakın , hayatı yaşayın.
Derdine o yansın , kendi tercihiyle o başa çıksın.
Okulda da uzak durun, hayat ondan ibaret sanmasın.
3,5 yıllık emek nedir ki , 30 yıllık karı kocalar ayrılıyor.
sen annesiyle sık sık konuşuyor musun böyle? yani herhangi bir durumda vs. bence sevgiliyken ailelerle çok yüz göz olmamak lazım ya kadın bir de sana ters ters konuşmuş bu erkek anneleri koruyucu oluyor pek : )
çok haklısın. bende de zaten psikoloji denen şey kalmadı artık. diyorum ki bunca emeği verdiğim adam beni istemiosa beni kimse istemez. çok hastalıklı bi düşünce evet ama bu şekilde durumumsürekli evdeyim ağlıyorum, ben bide çok çekingen ürkek ve çok çok fedakar bi kızım özellikle de ona karşı öyle idim. önemsememek en iyisi, bu şekilde amacı beni yaralamak sanırım, okulda iyi konuşup sonra sanal ortamdan canımı acıtmak
niye canın yanıyo
sen 3,5 yılı tek basına mı yaşadın ?
bende 2 ay önce aynı durumdaydım , silkindim geldim kendime
şimdi bağımlı değilim
kusura bakma da erkek arkadaşın dengesiz.
önce suçlu olmasına rağmen üste çıkmaya çalışsın sonra düşünücem.
oldu..
imalarından dolayı çok canım yanıyor.. bu şekilde gönderiler yaparak herşeyi sen mahvettin demesi, hep beni suçladın ama tek suçlu sensin demesi beni acaba ben de bişeyler yaptımmı diye düşünmeye itiyor.. sanırım iyi anlıyor bu suclu masum psikolojisinden. istediğini elde ediyor günümün her saniyesi aklımda o elimde telefon ama o hatalıkeşke bi an önce dese bana fikrini bu kabus bitse
burcundan yola çıkmaya çalışıyorum, burcu balık.. çok özgür ruhlu olurlarmış belki de bağlanmak istemiyor ama benim gelinlik modelim bile belli idi meger herşeyi kendi kafamda çizmişim... çok yazık(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?