o zaman sil faceden , okulda da yüzüne bakma.
tutuşsun ya da bitsin tamamen.
arafta kalmak kötüdür , kurtar kendini bu cıkmazdan.
benim ki engelli facede , bugün ne zaman aççan engeli dedi.
hak ettiğin zaman dedim :)
sustu kaldı.
öyle bişey yaparsan inadım inat asla da aramam silmiceksin ilişkini ordan dedi.. hala da gelmiş bana asılan takılan var mı diyor daha dün.. ne saçmalıosun dedim. ama dedim ya çok büyük ve tersler gibi konuşamıyorum ona ben kıramıyorum ki(( kırsam üzsem belki herşey düzelicek ama
ya bence erkek arkadaşın zaten biliyor ondan vazgeçmeyeceğini, o yüzden kafası rahat. aklınca keyif yapıyor o, artık derdi ne ise. düşünmem lazım filan demiş, sanki ortada büyük bir olay var. ama okulda da sana yakın davranmış.
ya da annesinden etkileniyor olabilir mi? annesiyle en son konuşmanda seni terslemiş ya hani, acaba sonra da sevgilini mi doldurdu biraz? o yüzden dengesizce davranıyor belki de
o zaman katlancan baska çare yok
korktukca , korktugunun basına gelme ihtimali yüksek ..
bence olabilir çnkü kadın o gün, evlilik bu şekilde gitmez dedi. sonradan erkek arkadaşım da aynı cümleyi kurdu. kafasını dinlemek istemişmişmiş belki.... ama onun sorunu hep buydu en baştan beri dengesizlik çok var yapısında. aynen aynen, bu kız vazgeçmez ben naparsam yapayım diyor garantisi var aklı sıra, yoksa okulda yanıma gülerek gelemezdi ayrılalım dedikten sonra.. çok yüceltmişim
erkekler çok etkileniyor annelerinin laflarından, hep dengesizdir ama annesi bir şeyler dediyse bu en son olayda, iyice alevlendirmiştir ortalığı böylece. bence sen okulda ona soğuk davran, sana soru sorduğunda tersleme ama geçiştirerek konuş kısa cevaplar var işim var de uzaklaş, biraz dank etsin kafasına kız elden gidiyor desin. böyle düşünmesini sağlarsan biraz akıllanabilir ama adam hep dengesizmiş zaten bu saatten sonra nasıl olur düzelir mi ki :26:
dediğin gibi çoook gururlu ve inatçı.. iyi oldugu zamanlarda ondan iyisi yok ama en ufak bi sinirden beni itekleyebiliyor ağzını burnunu kırarım senin diebiliyor.. hem de kalabalık insanların içinde iken.. bencede ben ona gülümseyip bişey yok gibi davrandıkça o bu karar sürecini daha da uzatıcak, hatta aylar geçicek ve biz hala böyle kalıcaz.. düzelmesi çok zorilk 1 yıl mükemmel biri idi, sonradan sebepsiz o aşırı kötüleşti ben aşırı kölesi oldum.. aa bide ilk kız arkadaşıyım sanırım bütün kızları benim gibi sanıyor bu egosu ondan ......
sen onu sevdikçe o şımarmış en kötü şey ya niye sevilince popoları kalkıyor insanların öff.. bence de sakın normal normal konuşma geçiştir sorularını umursamaz davran, yoksa bu hep böyle uzatır. sen farklı davranırsan ''noluyor ya'' diye bir durup düşünebilir. böyle erkeklerle de uğraşmak zor ya erkeğin inatçısı çekilmiyor. senin ilkin diye çok yüceltmiş olabilirsin gözünde ama biraz uzaklaşsan daha iyi olur bak
bencede.. hep der zaten ben sensiz mutlu olamam diye.. şimdi bile kendini içkiye vermiş eve gitmiomuş hep arkadaşında kalıomuş.. annesine de müstehak oh olsun diyorum! beni üzenin karşılığı asla kalmaz kendinde ben çok gördüm bunu :) bu forumda yeniyim düşüncelerimi ve aklımı öyle ak pak yaptınız ki sizlere minnettarım, 3.5 yıllık hayatımdaki insan beni anlamazken sizler bana tercüman oldunuz, dilerim kalbinizdeki herşey sunulur sizlere, çok çok saolunn :)
sen ona bu konuştuğumuz gibi davranmayı unutma daha iyi olur bak, mücadele et bakalım olmazsa da elimden geleni yaptım dersin, aşk böyle işte napalım ben daha aşık olamadım ama biliyorum nasıl bir şey :) yardımcı olabildiysem ne mutlu, bize yaz haberlerini sonra yine
ona uzak davranınca hem kendin de düşünme fırsatı yakalarsın belki sen ondan soğursun iyice. sen yaz biz burada yardımcı olmaya çalışırız sana merak etme :) sıkma canını
bunalımdadır kesın depresyona gırmıstır .
hatta duygularından emın bıle degıldır .
nedense ılıskıler de bunalıma gıren hep erkek oluyor .
bız kadınlar da hıc boyle seyler olmuyor
Hayatında başkası olabilir mi ? :2: Bu konuda şüphelendiğin bi hareketi oldu mu?
kendine bol bol zaman ayır.. oturup ağlama.. kalk süslen püslen aç müziği " bıktım senle baş edemem beeenn, ahmet enesten cennet şarkısını" dinle.. arkadaşlarına ailene odaklan, onlarla zaman geçir.. hayatında ondan önce sahip olduğun şeyleri gözden geçir.. o yokken de mutluydun öyle değil mi ? ve ilişkin için herşeyi yaptın, ama o ne yaptı ? insanlar hak etmediğin şeyleri yaparsa sana, dur ve düşün, sonra da o insanlara karşi tavrını değiştir, mutlaka ama mutlaka daha az değer ver seni üzen insanlara.. ama herseyden önce kendini çoook sev ! isterlerse sana bencil desinler.. ama sev kendini.. kendindeki güzellikleri keşfet.. kendini yeniden keşfet.. görmek istediğin değerin kıymetin hayalini kur, ve evet hak ediyorum ! de.. inan bana bazen baş ağrisindan başka bişey değil bu erkek milleti.. yalnizliğin gözünü seveyim.. aç film izle, nette zaman geçir, oturup onu düşünme.. kendini düşün, kendini dinle, kendinle yalnız kal bu aralar.. ondan bi uzak tut beynini.. bi süzgeçten geçir duygularını, yaşadıklarını, yaşamak istediklerini.. kendine sımsıkı sarıl.. inan bana ondan bundan sevgi umma, seni yaşama bağlayacak asıl sevgi senin kendi içinde.. bizler böyle oturduğumuz yerden ahkam kesmiyoruz inan, senin şu an hissettiğin herşeyi zamanında hissettiğim için yazıyorum..
kendine bol bol zaman ayır.. oturup ağlama.. kalk süslen püslen aç müziği " bıktım senle baş edemem beeenn, ahmet enesten cennet şarkısını" dinle.. arkadaşlarına ailene odaklan, onlarla zaman geçir.. hayatında ondan önce sahip olduğun şeyleri gözden geçir.. o yokken de mutluydun öyle değil mi ? ve ilişkin için herşeyi yaptın, ama o ne yaptı ? insanlar hak etmediğin şeyleri yaparsa sana, dur ve düşün, sonra da o insanlara karşi tavrını değiştir, mutlaka ama mutlaka daha az değer ver seni üzen insanlara.. ama herseyden önce kendini çoook sev ! isterlerse sana bencil desinler.. ama sev kendini.. kendindeki güzellikleri keşfet.. kendini yeniden keşfet.. görmek istediğin değerin kıymetin hayalini kur, ve evet hak ediyorum ! de.. inan bana bazen baş ağrisindan başka bişey değil bu erkek milleti.. yalnizliğin gözünü seveyim.. aç film izle, nette zaman geçir, oturup onu düşünme.. kendini düşün, kendini dinle, kendinle yalnız kal bu aralar.. ondan bi uzak tut beynini.. bi süzgeçten geçir duygularını, yaşadıklarını, yaşamak istediklerini.. kendine sımsıkı sarıl.. inan bana ondan bundan sevgi umma, seni yaşama bağlayacak asıl sevgi senin kendi içinde.. bizler böyle oturduğumuz yerden ahkam kesmiyoruz inan, senin şu an hissettiğin herşeyi zamanında hissettiğim için yazıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?