- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.259
- 548
Sen zekanı bu konuda harcama o zaman.Yav he he. Hic bir kadin kendisine tecavuz eden adama asik falan olmaz. Kimi kandiriyosun? Bize yalan borcun mu vardi da asik olarak evlendim diyosun ask olmadan evlendim deseydin toplanip dovcektik sanki. Git kendi zekana istedigin kadar hakaret et ama bizimkine edemezsin. Hala konuyu tam bilmeyip sana uzulenler var ben o kisilere uzuluyorum. Tecavuz gibi bi konuyu kullanmayin arkadas baska kullanacak konu mu bulamadin
insan tecavüzcüye aşık olur mu? hadi oldu çocuk yapar mı? ya çocuğun olsaydı ve ona da tecavüz etseydi? adam seri tecavüzcü çünkü ve kurbanlardan biri de sensin, deği mi?
ayrıca severek evlendim, aşkımdan ölerek evlendim demişsin hep, hiç sonradan sevdim dememişsin, tecavüz esnasında mı aşık oldun?
Yoo harcayacagim her yere senin fake oldugunu yazacagim. Insanlari aptal yerine koyamazsin. Bariz fakesin sen.Sen zekanı bu konuda harcama o zaman.
Neden acamayım buna sen mi karar vereceksin istediğin yere söyle mine abla biliyor fakemiyim gerçek miyimYoo harcayacagim her yere senin fake oldugunu yazacagim. Insanlari aptal yerine koyamazsin. Bariz fakesin sen.Mune bakar misin bu konulara hala burada konu neden aciyor anlamiyorum.
Ağır şeyler yaşıyorum ama ne yaşıyorum bilmiyorum.stockholm sendromu yaşamışsın belli ki...
Bilmeyenler için, örnek verelim:
"Bu sendrom ilk olarak psikiyatr Bejerot tarafından tanımlanmıştır. İsmini ise 1973 yılında İsveç'in başkenti olan Stockholm'de gerçekleşen bir olaydan almıştır. Olay şu şekildedir. Bir banka soygunu esnasında 6 gün kadar rehin alınan bankada görevli olan bir bayanın soygunu gerçekleştiren kişiye karşı duygusal yönden bağlanması ile ortaya çıkmıştır. Serbest bırakıldığı esnada nişanlısı olan kişiden ayrılarak kendisini rehin alan bireyin hapisten çıkmasını bekler ve o kişi ile evlenir. Bu sendromla ilgili yaşanan bir diğer olay da şudur.: Stockholm'de bir bankayı soymaya çalışan hırsızlar 4 tane banka görevlisini 6 gün kadar rehin aldılar. Fakat hırsızlar banka görevlilerine iyi davrandılar ve aradaki ilişki olumlu bir biçimde ilerledi. Rehineler polislerin bankayı basacağını fark ederek hırsızları uyarmışlardır. Hatta soyguncuların aleyhine ifade de vermediler. Aralarında para toplayıp savunma ücretini karşıladılar. Olay Soyguncular bankadan para çalamadılar fakat bazı kişilerin kalbini çaldılar şeklinde bir manşetle sonuçlandı. Yine Patty Hearst isimli zengin bir kişi bir grup bayan terörist tarafından kaçırıldıktan 2 ay kadar sonra aynı grupla soygun yaparken yakalanmıştır."
Doğru da olabilir, olmaya da bilir. Ama bilimde örnekleri var.
Haklısınız artık inanın ben bile kendinle çekilmeye basladımSen gerçek olabilirsin konuların çelişkili bu durumda kimse normal yorum yapamıyor kim hangisine inanacağını şaşırdı
tüp bebeğe gelince eşim için değil ben kendim her zaman çocuk istiyordum zaten yuvam kurtulsun diye değil, kendi canımdan bi parca istiyordum hep..
Şaka mı bu ciddiye alıp okumadım konularını.Tecavuzcusunu cok seven, tecavucu bir sapiktan cocuk sahibi olmaya calisan bir kadini ciddiye alip yorum yapamiyorum.
kuzum ne dememizi istiyorsun 2 seçeneğin var .kocanı seviyorsan geçinip gideceksin eger tecavüzü sindiremiyorsan ne onun hayatını ne de kendi hayatını kabusa çevirme herkesi boşver ve boşan.Hayayını idame ettirAllah razı olsun ama inanın hepsi gerçek bunu bu zamana kadar kendime hiç yediremedim, mecburiyetten evlendim ama işte çok mutlu bi evliliğin yoktu zaten sürekli ayrı yatardık zaten agzım mı bağlandı dilim mi bağlandı bilmiyorum yeni geldim kendime ve her şeyin farkına yeni vardım vallahi ya
Şaka mı bu ciddiye alıp okumadım konularını.
Yoo harcayacagim her yere senin fake oldugunu yazacagim. Insanlari aptal yerine koyamazsin. Bariz fakesin sen.Mune bakar misin bu konulara hala burada konu neden aciyor anlamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?