Aaaa her konuda açığını bulmuşsun kadının sen yorum yapmaTecavuzcusunu cok seven, tecavucu bir sapiktan cocuk sahibi olmaya calisan bir kadini ciddiye alip yorum yapamiyorum.
Şimdi sen sana tecavüz eden adamla çok büyük bi aşkla mı evlendin yoksa yukarıda yazdığın gibi zamanla mı sevdin?
Zeki olmayan insanlar yalan söylemeyin bence. Bi yerde tilkilerin kuyrukları dolanıyo çünkü.
Aaaa her konuda açığını bulmuşsun kadının sen yorum yapma
Mune yi etiketlesin herkes bence
İfadesini neyin alacağına içeri alsalardı birgün :)Uzaklaştırmayı ihmal etmeye kalktı karakola gittim direk konuda oraya getirdiler ifadesini neyini aldılar
Bizim pelin yine cıktı istediğin kadar kıbleben kibledim,
önceki konusunda da kiblemiştim, tutarsız konuları, yorum yapanlara hakaretleri, bedduları, hepsini uzun uzun yazmıştım ama gözden kaçmış sanırsam...
bu kez kısa tuttum.
Tedavi oluyorum zaten inanın hiç iyi değilimTedavi olsanız??
Allah razı olsun ama inanın hepsi gerçek bunu bu zamana kadar kendime hiç yediremedim, mecburiyetten evlendim ama işte çok mutlu bi evliliğin yoktu zaten sürekli ayrı yatardık zaten agzım mı bağlandı dilim mi bağlandı bilmiyorum yeni geldim kendime ve her şeyin farkına yeni vardım vallahi yaYapılan iyi kötü her yorumu göğüslemek durumundasın.Yapamıyorsan konu açmak abes oluyor.Önce bunu belirteyim.
Konuya gelirsek,iki gün ses çıkarmayıp şimdi yeni konunla karşımıza çıkınca düşünüp cevap hazırlayıp gelmişsin izlenimi yarattı bende.Diğer arkadaşları bilemem.
Farzedelim ki anlattıkların doğru.O zaman yaşadığın stockholm sendromu oluyor.Yine de tedavi görmen gerek yani.
Benim aklım almıyor toprak,bir kadının kendine tecavüz eden adama ölüp bitecek derecede aşık olmasını sonradan.Sorgulamamız doğal.Bazı şeyleri anlamak için yaşamış olmak gerekmiyor.Böyle bir durumu yaşamadan da,ki Allah kimseye yaşatmasın,çok rahat empati kurabiliyoruz kadın olarak.Nasıl böyle bir adama eş oldun nasıl koynuna girdin nasıl çocuk düşündün..Bu adam uğruna nasıl fedakarlık yaptın nasıl gözyaşı döktün aşkı uğruna.Düşünüyorum aklım almıyor.
Hele bir konunda en ağır şekilde onu ve ailesini cezalandırıcam deyip,üstüne tecavüz etmişti bu bana yazarsan hepten inandırıcılık kayboluyor.
Ben tüm bunları içinde bulunduğun psikolojiye veriyorum.Ama şunu söylemek isterim,eğer tahmin ettiğimiz gibi tecavüz olayı gerçek değilse sakın şikayette bulunma.Adamı yakıcam derken kendini yakarsın.
Allah yoluna ışık tutsun.
Onların ispatları da var asla cezalandırmak için yalan söylemiyorum sorun onu söyleyip söylememekte değil sorun artık dayanamamaktadır tahammül edememek çünkü elim ilk eşiyle de aynı şekilde evlenmiş.Eski konunuzda büyük aşkla evlenmiştiniz. Velev ki doğru söylüyorsunuz, tecavüz etti evlendiniz çok sevdiniz, yuvam diyorsunuz, çocuk yapmaya çalışıyorsunuz ama sadece aranız bozulunca bana tecavüz ettiydi diyorsunuz, kim inanır sizin o aşık hallerinizi gördükten sonra. Haliyle herkes şu an cezalandırmak için yalan söylediğinizi düşünüyor.
Sizlere cvb vermiyorum boşuna zahmet etmeyin yorum yazmaya.bdv yi her açtığımda karşıma çıkıyor ne yapayım
dönemin trend konusu ne ise bir bakıyorum küçük değişiklikler yapılarak aynen açılmış, konu sahibi tarafından açılan her konuda ya ben bunu daha bugün başkasından okumuştum hissi sadece bana gelmiyordur sanırsam
Bizim pelin yine cıktı istediğin kadar kıble
Sizlere cvb vermiyorum boşuna zahmet etmeyin yorum yazmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?