• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Zor Durumdayım

Göstermiyor aylardır ben ne yapacağımı şaşırdım

Öncelikle x e durumu anlatırım
Sonra o kadını herkesin içinde elime bir alırım Allah yarattı demem, kemiklerini eline veririm
Resmen iftira atmak bu, rezil ederim aklı başına gelir
Ha elle tutulacak bir delili varsa da o kocayı artık naparım kestiremiyorum şimdi

Aylardır o kayıtları getirmemiş olması size bir şey düşündürmüyor mu?
Hasta zihniyetli bir kadın demek ki dedikodu seviyor falan filan almış yürümüş iftiraya kadar.

Ayrıca sarı saç, dar kot, gezmek tozmak insanın namusunu ahlakını belirleyen şeyler değildir. Belirttiğiniz nokta rahatsız edici.

Ben olsam x'e söyler kadını da mahkemeye veririm iftiradan.

X in kocası açısından daha büyük sıkıntı. Katil ederler adamı. İftira da olsa sıkıntı gerçekte olsa sıkıntı.

Ya bu salak kadın ben kimle görüşürsem onu taktı kafaya. Bi de asansörün içini kamera göstermezki. Kocam da oraya gitmek istemeyince bana milletin namusuyla oynama diye kızıp surat yapıyo.
Asansörün içini kamera göstermiyorsa neden sormadınız nereden biliyorsun diye? Yada kayıtta ne vardı ,asansörde kamera yok diyemediniz mi?

Söylediği anda görmeden bırakmamalıydın kamera kayıtlarını.
Bunun yanında aynen arkadaşların bir kısmının dediğine katılıyorum kocanın tavırları çok rahat geldi bana.
Son olarak genellemelerden kaçınalım.Sarışın dar kotlar gezmeler..Biri de benim.Ama sonradan oldu diye bir açıklaması da olmaz bunun.
Peşini bırakmazdım ben bu olayın.Ya ispat edecek ya iftira olduğunu kabul edecek.

Bana yöneticiniz tekin gelmedi
Aylarca kayıtları gösteremiyor
Sonra sorunca zaten x ile bitti ilşkisi alt komşu var şimdi diyor
Bence bu yönetici ruh hastası
Şahsen gider onu sıkıştırır iftiracı seni rezil ederim göster ne göstereceksen der gerekirse tehdit ederim
Gider x e de olayları anlatırım

Yönetici teyze "Bir Demet Tiyatro"daki Feriştah Yenge gibi fanteziler kurup duran bir tip gibime geldi.Kocanızı da Mükremin Çıtır gibi görüyor galiba. İftira da olsa eşinizin siz görüşmeyelim dedikçe ısrar etmesi de hoş değil.

Gözlemleyin bence ama fark ettirmeden.Sürekli şüphelendiğinizi belli ederseniz eşiniz de dikkat eder bir şey varsa da belli etmez.Afedersiniz aptal rolü yapın.

Ne anlamsiz bir hikaye nerden baksan tepkisizlik abidesi insanlar bulusmasi gibi.
Kamera kaydi var denilip gosterilmeyen
Gostermesini bekleyerek dert sahibi olan bir kadin
Bunu umursamayan ve siddetle iftira oldugunu soyleyen ama iftiracinin kapisina dayanmayan bir adam
Ustune gunluk hayattan taviz vermeden zoraki cay icmelere devam etmeler :KK48:
Dedikodu almis basini gitmis:sus:
Simdi de o bitti baskasi asılıyor hikayesi..
Yani insanin kahkaha atasi geliyor nerden baksan tutarsizlik diz boyu:KK57:

Nerden baksan anlamsiz.

Merhaba hanımlar lütfen ama lütfen yardım edin bana. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum vat 10 yıldır bir sitede kendi evimizdeyiz. Görüştüğüm 3 komşum var bunlardan biriyle daha samimiyim adına x diyelimve ailece de görüşürüz. Diğer komşum olan kadın geçen yazdan beri sürekli x e dikkat et demeye başladı. Bu kadın sonradan çok frapanlaştı saçlar açık sarı,dar kotlar,sürekli gezmeler başladı. Bana kocanı şurda gördüm burda gördüm demeye başladı.Ben x için neden dikkat et dediğini anlayamadım bu x kendi halinde bir kadındı çünkü. En sonunda diğer kadın bana yılbaşı günü x ile kocamın asansörde öpüştüklerini elinde kamera kayıtlarının olduğunu söyledi bu kadın aynı zamanda site yöneticisi. O günden beri huzurum kalmadı. Eşim şiddetle karşı çıktı kocasına abi dediğim insanın karısına ben yangözle bakarmıyım benim hiç mi onurum Şeref'im yok dedi. Ben de kondurmadım ne x e ne de kocama. Kocamın ısrarıyla ben x e hiçbirşeyi anlatmadım ailece görüşmeye ben ne kadar istemesem de devam ettik. Ama artık ben çok yoruldum soğudum bu durumdan. En son geçen hafta hepimizin gittiği aynı kuaförde bu olayları duymam beni bitirdi. Yani bu kadın kuaföre yılbaşı gününden sonra gidip kocamla x i anlatmış. Adam bana abla yoktur o kadını da tanıyorum ben x i de. Olur mu hiç dedi. Ama bu düştüğüm durum beni çok yıprattı. Kuaförlerin diline kocam komşumla düşmüştü. X in namusuna laf edilmişti. Kocam hala ailece görüşmeye devam edelim x e bişey anlatma diyor ama ben artık istemiyorum. Böyle bişey olamaz desem de x in bakışlarını kocamın bakışlarını takip ediyorum oradayken. İçtiğim bir çaydan zevk almıyorum gitmek istemediğimi söyleyince kocamın suratı düşüyor. Bana akıl verin lütfen
madem kayıt var göstersin

X ile gorusmeyin ve oradan da tasinin. Hatra bu komsularla hic gorusmeyin. O cevreden uzaklasin. Bu olaylara ragmen esinin x ile seni bir araya getirmesi de tuhaf. Gorusnek ustemedigin halde hem de.

Back
X