- 20 Kasım 2020
- 151
- 80
- 18
Güzellik kıyafetle olmaz eğer dini inanç meselesinde inancınız tam ise sakın yanlış anlamayın kötü bişey demiyorum tabiki özeniyor ve istiyorsunuz makyaj vs ama emin olun değerli şeyler gizli kalınca güzel olur. Yani özgürsün açılınca değersiz de olmuyorsun evet fakat bu da gerçek bir kelime herneyse youtubede Mehmet Yıldız diye bir abimiz var kendisini izlemeni tavsiye ederim bir nebze sizi rahatlatacak tesettür konusundaÖncelikle gerçekten zor bir durumdayım nolursunuz beni yargılamayın. Ben uzun zamandır açılmayı düşündüm 18 yaşımdayım 15 yaşımda kendi isteğimle kapandım ben. Ama hepsi bir hevesti şuan 18 yaşındayım. Anne tarafım çok ama çok sıkı bu konuda. Açılırsam çok büyük tepkiler gelecek eminim. Hatta çok büyük linçleyecekler beni. İnanın bana namaz kılmayı bile denedim. Namaz da kıldım çok fazla dua da ettim ama kücükken bir hevesle ve dil baskısıyla yaptığım bir şeyi senelerdir çok zor taşıyorum. Açılmak istiyorum ama annem de çok kızıyor hele teyzemler bana o kadar kötü şeyler söyleyecekler ki onlara sürekli yakınken ne yapacağım bilmiyorum. Lütfen bana akıl verin. Ben de güzel elbiseler giymek istiyorum. Eskisi gibi olmak istiyorum. Kendimi hep çok kötü hissediyorum. Çünkü bu kararı bu aklımla almadım ben. Her gün evde süsleniyorum. Makyaj yapıyorum. Ne yapacağım ben?