burdaki yazıları okurdum ve genelde yorum yapardım ama hiç konu açmamıştım o kadar kötü o kadar çaresiz hissediyorum ki artık kendimi sizlerle paylaşıp rahatlamak istedim.şöyle anlatayım 6 ay önce eşim bi kredi çekti evimiz kira bu arada ama biraz zorlansakta ödeme gücümüz vardı ..vardı diyorum çünkü şu anda çok zor durumdayız kredi kartlarının hiç birini ödüyemiyoruz kirayı4 aydır veremedik offfff inanın ne anlatacağımı bile bilemiyorum kelimeler boğazımda düğümleniyor..biraz karmaşık anlatıyor olabilirim ama kusura bakmayın...kısacası şuan tüm maaş nerdeyse krediye gidiyor üstüne bide kartların asgari ödemeleri bile çok yükselince işin içinden çıkamaz olduk bütün borçları bir yere toplayıp yeni bir kredi istedik ama malesef vermediler inanın çoook ama çok zor durumdayız çaresizlik çok kötüymüş ..offff allahım nasıl bir çıkmaz bu..derdimi buraya yazıp biraz olsun rahatlamak istedim okuyan herkese teşekkür ederim..allah kimseyi çaresiz bırakmasın..
Allah yar ve yardımcın olsun ınsallah bu sıkıntılardan tez vakıtte kurtulursunuz
allah size yardım etsinn her ne yaşarsanız yaşayın ama sakın isyan etmeyinn büyük bi sınavdasınız biraz uzun ve can sıkıcı ama allahın takdiri inanınn bu bittikten sonra çok güzel günler gelcek ama şunu unutma bi aileyi ayakta tutan kadının sabrı ve ayakta durmasıdır erkekler kolay pes eder eşine manevi olarak yardımm et hep yanında oll sizin için dua etcemm
sizin gibi zor durumdayım demek kolay önemli olan ayakta durmanız.çalışmıyosanız.eve iş veren çok yer var.boncuk işi,tekstil atolyelerinde kumaşların ipliklerini temizlemek için çok eleman aranıyo sadece destek olmak isteyin inanın iş te çok.sadece kendinizi çalışıcam diye şartlayın 4 ay kısa bi süre değil.elinizden çok şey gelebilirdi.şimdiden gelebilir.
Allah kolaylik versin... Gercekten zor bir durum... <br>Fakat arkadasin soyledigine katiliyorum... Donemsel olarak hepimiz maddi anlamda SIKINTILAR yasiyoruz, fakat bu yasanan SIKINTILARIN ustesinden gelmek istemek ve bu istegi de somut olarak faaliyete dokmek onemli olan bence... Benim teyzem esi acisindan cok sansli, esi muftulukte calisiyor ve ne kadar zorlu zamanlar gecirdiler anlatmakla bitmez... Yeri geldi hastalik nedeniyle bir suru borca girdiler, yeri geldi hepimizin yasadigi gereksiz borclara girdiler... Ama enistem bir gun dur durak bilmeden hep calisti hic bir zaman kendisini zor bir durumda birakmadi. 2-3 iste calisti, gunduz muftulukteki isinin basinda durdu, oradan cikinca insaatlara gitti calisti, haftasonlari insaatlarda calisti kendi ve ailesinin rizkini cikartti... Kisaca demek istedigim kafaniza koydugunuz surece yapabilirsiniz, herseyin ustesinden gelinebilir, Allah yeterki saglik sorunlari vermesin...
Tabii simdi size kalkin insaatta calisin demiyorum veya esiniz calissin demiyorum. Ama dediginiz kadar durum ciddi ve zor ise, siz bir is bulabilirsiniz, esiniz ek bir is edinebilir meslegine gore veya mesleginin disinda... Insan bulundugu sartlarin zorlasmasindan hic bir zaman memnun olmayacaktir elbet, ama bunu bir gecis donemi olarak gorurseniz ve feraha cikmaninda yolu calismaktan gectigi icin, biraz daha fazla caba sarf etmeniz gerekiyor bence... Insallah en kisa zamanda bir cozum bulabilirsiniz. Ama unutmayin ki borcu borc ile kapatmak daha buyuk borclari doguracak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?